Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Open the top bar

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

WALDLAUFER Gonamic - a gördülő talpú cipők új generációja

A német WALDLAUFER márka továbbfejlesztette népszerű „Dynamic” gördülő talpú cipőjét, és megalkotta a vadonatúj WALDLAUFER Gonamic -ot! A hosszú évek tapasztalatai alapján tökéletesített Gonamic gördülő talpú cipő legnagyobb újdonsága a talpközépbe épített rugalmas szenzor, ami minden eddiginél hatékonyabb gördülő mozgásformát és extra tehermentesítést tesz lehetővé. Mitől lett olyan hatékony az újgenerációs WALDLAUFER Gonamic gördülő cipő? Ismerje meg blogbejegyzésünkből…

A láb, mint az egészség tükre

A járás roppant egyszerű, ám mégis rendkívül összetett mozgásforma. A lábmozgást pontosan összhangba kell hozni a test többi részével, hiszen akár kisebb eltérés esetén is az ízületek, inak és az izmok károsodásához vezethetnek. Különösen a mai modern korunkban a lábunk kifejezetten sok stressznek van kitéve. Ha túl keveset mozgunk, vagy egészségtelen (túl szűk, túl lapos vagy túl magassarkú) cipőt viselünk, a mozgásszervi rendszerre visszafordíthatatlanul káros hatást gyakorolhat. A láb izmai begyulladhatnak, az ínak irritálódnak, és az ízületek egészségtelen helyzetbe kerülhetnek. Hosszútávon ezek különböző deformációkhoz vezetnek, amelyek a láb, a térd, a csípő, derék és a csigolyák környékének fájdalma jelez. Cipőválasztásunk tehát egyúttal az életminőségünkre is óriási hatással van.

Gördülő talpú cipő – Fájdalommentes, puha járás

A gördülő talpú cipő lényege a káros nyomásterhelés csökkentése, amely az ortopédiai lábproblémák kialakulásának legfőbb oka. Az anatómiailag kialakított gördülő talpszerkezet egyenletesen oszlatja el a lábra nehezedő testsúlyt a talp teljes felületén, így tehermentesíti a gyulladt területeket és megkíméli az ízületeket. A létrejövő nyugalmi pozícióban jelentősen csökken a sarokra és a lábujjakra nehezedő káros nyomásterhelés, aminek köszönhetően enyhül vagy teljesen megszűnik a saroksarkantyú, sarokgyulladás, bütyök, tyúkszem, kalapácsujj és lábközép-gyulladás okozta fájdalom. Miben nyújt többet a WALDLAUFER Gonamic gördülő talpú cipő?

 

 

WALDLAUFER Gonamic – Rugalmas lábközép szenzorral

A továbbfejlesztett Gonamic gördülő talpú cipő “lelke” a talpközépbe épített rugalmas szenzor, ami még hatékonyabb gördülő mozgást, és extra tehermentesítést biztosít. A szenzor lépés közben gyengéden stimulálja a lábat, ami javítja a vérkeringést, aktivizálja az izomreflexeket és stimulálja a talp reflexzónáit. A Gonamic gördülő talpú cipő továbbá a teljes test izom-egyensúly hiányának kiegyensúlyozásában is segíthet, ami nem csak a lábra, hanem az egész testre jótékony hatással lehet. Végeredményben egy rendkívül kellemes viseletet, kevesebb derékfájdalmat, egyenesebb testtartást, és fájdalommentes, puha járást eredményez az újgenerációs Gonamic gördülő talpú cipő.

Az továbbfejlesztett Gonamic gördülő talp elősegíti a láb természetes átgördülését a legnagyobb terhelést kapó saroktól (1) a külső-, (2) majd a belső talpél felé, (3) végül a nagylábujjakig. (4)

Az újgenerációs GONAMIC gördülő talpszerkezet felépítése:

1. Kényelmes sarokpárnázás
A párnázott sarokkialakítás a cipő hátsó talprészén csillapítja, és csökkenti a lépés közben fellépő káros ütköző-hatásokat.

 

2.Rugalmas lábközép szenzor
Az integrált lábközép szenzor megkíméli az ízületeket, és támogatja a tökéletesen kiegyensúlyozott, gördülékeny mozgást.

 

3. Dinamikus gördülő talp
Az aktív gördülő talp természetes gördülő mozgásfolyamatot és fájdalommentes, puha járást tesz lehetővé.

 

4. Nyomáscsökkentő légpárna
A cipő elülső részén található légpárna gondoskodik a lábelő átgördülés közbeni nyomásterhelésének csökkentéséről.

Azoknak ajánljuk, akik az alábbi betegségek egyikében szenvednek:

 • gerinc és hátproblémával küzdőknek
 • bütyök
 • lúdtalp/bokasüllyedés
 • saroksarkantyú
 • visszér problémák
 • krónikus ízületi gyulladás
 • Achilles -ín gyulladás
 • Boka, térd, csípő ízületi gyulladás
 • Boka, térd, csípő porckopás
 • Derékfájdalom, lumbágó
 • Gerincfájdalom, idegbecsípődés
 • Rossz tartás, negatív mozgáskép

A talpba épített rugalmas szenzor gyengéden stimulálja a lábat, ami:

 • támogatja az aktív, gördülékeny járást
 • aktivizálja az izomreflexeket
 • stimulálja a talp reflexzónáit
 • elősegíti a helyes testtartást
 • és helyes járásképet tesz lehetővé

Lába egészségének szolgálatában

A német WALDLAUFER márkát az 1960-as alapítás óta folyamatos megújulás és innováció jellemzi. Ennek szellemében alkották meg a WALDLAUFER Gonamic gördülő talpú cipőt, ami az újgenerációs gördülő talppal, és a rugalmas lábközép szenzorral együtt minden egyes lépésnél az Ön egészségéért dolgozik. A tervezők az egészségügyi szempontok mellett a kreatív formatervezést is szem előtt tartották, így többé nem kell kompromisszumot kötnie lába egészsége és a divat között. A fenntartható termelés érdekében a Waldlaufer cipők kizárólag Európában készülnek, környezetbarát technológiával, természetes alapanyagokból. Tapasztalja meg Ön is a továbbfejlesztett WALDLAUFER Gonamic cipő nyújtotta fájdalommentes, puha járás új dimenzióját! Kattintson, és fedezze fel kínálatunkat:

 

 


Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.