Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Open the top bar

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Vélemények

Véleménye fontos számunkra!

Nagyra értékelnénk, ha szánna ránk egy percet, és elmondaná mennyire elégedett velünk. Kérjük ossza meg tapasztalatát termékeink, szolgáltatásaink minőségével kapcsolatban. Visszajelzése fontos számunkra webáruházunk színvonalának emelése érdekében, és nagy segítség a vásárlás előtt állóknak is. Köszönjük, hogy megtisztel minket véleményével!

Megosztom a véleményem

Vásárlói vélemények

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 az 5 csillagból (Összesen 330 vélemény)

Vásárlásom

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

Negyedik alkalommal vásároltam itt gördülőtalpú női cipőt. Tegnapi napon rendeltem, és ma már a lábamon van. Csodálatos érzés benne. Pillekönnyű, nagyon kellemes viselet. Megjegyzem évek alatt annyira hozzászoktam, hogy más cipőt nem tudok viselni. Külön köszönöm az udvarias, pontos és gyors kiszolgálást. További jó munkát kívánok Önöknek, remélem még sok waldlaufer cipőm lesz.

Molnár Ferencné

Örömteli köszönet és kérés

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

Évek óta minden évszakban csak Verlon cipőkben járok, mert ez után már nehéz lenne mást megszokni. Igaz, számomra a szélesebb lábfejem és a 42.5-es méretem miatt nem tudom van-e más lehetőség, de nem is keresem. A három lányomnak is ajánlottam, ajándékoztam, és nagyon elégedettek, szeretik a cipőjüket. Pl. a cukrász lányomnak évek óta a tizenkét órás műszak alatt egyszer sem fájt lába a gördülő talpú papucsban. Ez az én problémám, hogy az én méretemben sajnos nem lehet kapni Önöknél papucsot, pedig már nyugdíjas lettem és itthon erre lenne szükségem. Tisztelettel kérem – gondolom vannak még rajtam kívül, akik örülnének neki- ha lehet extra széles 42,5-es méretű papucsot is készítsenek, forgalmazzanak, nagyon megkönnyítené a mindennapokat.

Mária

VERLON CIPŐ

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

6.éve használom VERLON cipőm a legnagyobb elégedettségemre!
Ismét ilyet rendelek!
Köszönöm szépen!

Hargitai Imréné

Egy új cipő ami hozzájárul a könnyedséghez

Rated 5 out of 5
2021.04.06.

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú fekete női félcipő
Hétköznapi hordásra vettem meg ezt a cipőt.
Az előzőt is évekig tudtam használni.
Célom,hogy lábamnak jó legyen.
Nagyon köszönöm, hogy van ez a márka elérhető.

Ági

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Ági!
Nagyon örülünk,hogy visszatérő vásárlónk. Öröm hallani, hogy évekig is kitart egy-egy pár Waldlaufer gördülő cipő. Várjuk vissza a jövőben is sok szeretettel! Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Csak úgy mert jó.

Rated 5 out of 5
2021.04.06.

Waldlaufer dynamic gördülő talpú fehér női félcipő
Vásárolt cipőről csak jót.
Örülök,hogy ismét megtudtam venni őt is 🙂
Pozitívan tudok nyilatkozni,és ez az a cipő amiben tudok járni önfeledten.
Köszönöm Verlon!!! A gyorsaságot

Ági

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Ági!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk személyes tapasztalatát, és hogy immáron újra önfeledten, fájdalom nélkül tud járni. Jó egészséget és fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Mintha 20 kilóval kevesebb lennék

Rated 5 out of 5
2021.03.31.

Amióta forgalmazzák, csak ezt vásárolom. Könnyű, kényelmes, kiváló! Az árával kapcsolatban csak annyit mondok, hogy mielőtt rátaláltam, nem lényegesen olcsóbb gördülő talpú cipők sokaságát amortizáltam le 3-4 hónap alatt. Ez egy évet elmegy, pedig 150 kg testsúllyal terhelem. A felsőrésze még soha nem ment tönkre. A talpát szoktam elkoptatni. Volt amit lyukasra gyalogoltam, és még akkor is volt tartása. Mindenkinek nagyon ajánlom, a túlsúlyos sortársaimnak különösen!

Kovács Tamás

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kovács Tamás!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk személyes tapasztalatát. Öröm számunkra, hogy visszatérő vásárlónk, és természetesen nagyon örülünk, hogy a gördülő talpú cipőink beváltották a reményeit. Várjuk vissza sok szeretettel és jó egészséget kívánunk!

A sokadik párat veszem már

Rated 5 out of 5
2021.03.16.

Divatos, kényelmes. Ráadásul a méretemben is elérhető volt. A sokadik párat veszem már. Azóta nem fáj a hátam a derekam. És nem látszik rajta, hogy gyógycipő sem az, hogy gördülő. Ez a barátaim elismerő véleménye is.

Mészáros Ildikó

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Mészáros Ildikó! Köszönjük, hogy hűséges vásárlónk, nagyon örülünk neki, hogy sikerült megoldani a derék és hátfájdalmát.

Könnyű cipő, kényelmes

Rated 5 out of 5
2021.03.12.

Könnyű cipő, kényelmes, ez kell a (sok) gyalogláshoz.Én tényleg mindenkinek ajánlom.

Stumpf Károlyné

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Stumpf Károlyné!
Nagyon köszönjük a véleményét. Örömmel olvassuk, hogy hozzásegíthettünk cipőnkkel egy aktívabb életmódhoz. További jó egészséget kívánunk!

Szinte rászoktam erre a típusra

Rated 5 out of 5
2021.03.12.

Már a sokadik enyhén gördülő cipőt vásároltam. Szinte rászoktam erre a típusra, mert kényelmes, hasonló érzetet kelt mintha mezítláb járnék, csak nem nyomja a talpamat a talaj, mert jól ki van párnázva a cipő. Csak az ára szab határt, hogy egyszerre nem vásárolok többet.

Kanyó Józsefné

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kanyó Józsefné!
Nagyon köszönjük, hogy visszatérő vásárlónk. Reméljük továbbra is fájdalommentes, puha járásban lesz része a jövőben is.

Egyszóval ÉLMÉNY használni!

Rated 5 out of 5
2021.03.11.

Puha bőr, szép kidolgozás, KÉNYELEM! Ebbe a ciőben jó járni, állni, olyan érzés, mintha semmi nem lenne a lábon – egyszóval ÉLMÉNY használni!Köszönöm a kedves és gyors kiszolgálást.

Barna Irén

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Barna Irén!
Köszönjük szépen, hogy időt szakított, hogy megossza véleményét, és hogy elégedett a cipőnk minőségével, kidolgozásával. Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Végre egy szakszerü ügyfélszolgálat

Rated 5 out of 5
2021.03.10.

Végre egy szakszerű ügyfélszolgálat, kedves, részletes felvilágosítást adott a cipöröl. Gyors szállítás. Édesanyámnak küldtem, akinek nagyon széles a lába.Minden rendben. Köszönöm szépen!

Ilona

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Ilona!
Köszönjük szépen a vásárlását. Örülünk, hogy webáruházunkban történő tapasztalataival elégedett volt. Reméljük, hogy Édesanyja is meg lesz elégedve a kapott cipővel. Várjuk vissza sok szeretettel!

Elégedett vagyok.

Rated 5 out of 5
2021.03.10.

Elégedett vagyok.

Kratzsch Mária

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kratzsch Mária!
Köszönjük szépen, hogy véleményezte webáruházunkat. Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Kényelmes

Rated 5 out of 5
2021.03.09.

Kényelmes, strapabíró.

Alföldi László

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Alföldi László!
Köszönjük szépen a véleményét, viselje egészséggel! Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Tökéletes

Rated 5 out of 5
2021.03.05.

Tökéletes munkapapucs az ápolók számára 🙂

Smajda Beatrix

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Smajda Beatrix!
Nagyon köszönjük a véleményét. Örömmel olvassuk, hogy meg van elégedve a választott papuccsal. Jó egészséget kívánunk!

A minősége a megszokott

Rated 5 out of 5
2021.03.05.

A minősége a megszokott,csak Waldlaufer és Berkemann cipőket hordok.Nem ért meglepetés, az volt a fura,hogy egy számmal nagyobb kellett a megszokottnál. Számomra megfelelő.

Tóth Zsuzsanna

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Tóth Zsuzsanna!
Köszönjük az értékelését. Nagyon örülünk, hogy meg van elégedve a választott cipő minőségével! Viselje egészséggel!

A minőség kiváló.

Rated 5 out of 5
2021.03.03.

Kiváló termék. A sarokcsont kinövésem miatt öt éve már csak waldlaufer gördülőtalpu cipőben járok és teljesen eltűnt a fájdalom. Most a méretválaszték egy kicsit szegényes volt, de a minőség kiváló.

Kiss Géza Imre

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kiss Géza Imre!
Örömmel olvassuk, hogy sarokkinövése miatti fájdalom már csak a múlté. Kövesse webáruházunkat, hiszen az új kollekciónkkal mindig szélesebb méretválaszték közül választhat! Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Enyhített a panaszaimon

Rated 4 out of 5
2021.03.02.

Kiváló a termék,enyhített a panaszaimon,a vevőszolgálat pedig fantasztikus!Mindenben rendelkezésre állnak!Mindenkinek ajánlom!

Anna Török

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Anna Török!
Nagyon köszönjük szépen az értékelését. Örülünk, hogy cipőnk enyhített lábfájdalmán, és hogy a vevőszolgálattal is meg volt elégedve. Várjuk vissza sok szeretettel!

Újra normálisan tudok járni.

Rated 5 out of 5
2021.03.01.

Pár éve elkezdett fájni a talpam a sarokrésznél, egy idő után nehezemre esett gyalogolni a fájdalom miatt. Akkor találtam rá erre a cipő márkára, azóta tudok újra normálisan járni. Viszont nemrég sportolás közbeni megerőltetésnek talpi bőnye gyulladás lett az eredménye, ami nagyon fájdalmas, de a Waldlaufer gonamic cipőmben még így is majdnem fájdalommentes a járás. A telefonos ügyfélszolgálat pedig rendkívül türelmes és segítőkész.

Andarea

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Andrea!
Örömmel olvassuk, hogy talpi bőnye gyulladása ennyit javult Waldlaufer, gonamic modellünk viselésével. Reméljük a jövőben is fájdalommentes, puha járásban lesz része. Várjuk vissza sok szeretettel!

Ettől kényelmesebb és jobb megoldást senki sem találhat!

Rated 5 out of 5
2021.02.28.

WALDLAUFER NŐI KÉNYELMI, FEKETE BOKACIPŐT RENDELTEM ÉS IZGALOMMAL VÁRTAM, MERT BÁR SOKSZOR VÁSÁROLOK INTERNETEN, DE A FÁJÓS LÁBAMRA CSAK MOST ELŐSZÖR MERTEM PRÓBA NÉLKÜL BELEVÁGNI EBBE A “KALANDBA”. aki hasonló problémával küszködik AJÁNLOM BÁRKINEK, MERT ETTŐL KÉNYELMESEBB ÉS JOBB MEGOLDÁST SENKI SEM TALÁLHAT. ÉN MÁR A NYÁRRA GONDOLOK, MERT AKKORRA MÉGINKÁBB JÓ CIPŐRE LENNE SZÜKSÉGEM. Nem tudom, azért kérdezni szeretném ??? TUDNÁNAK -E SPORTCIPŐT IS AJÁNLANI??? – KÖNNYŰ, RUGALMAS, talán gördülő – TALPPAL, FEHÉR SZÍNBEN.- NYÁRON SAJNOS FÁSLIZNI IS KELL A LÁBAM ezért különösen fontos A LAZA, SZELLŐS FELSŐRÉSZ, HOGY NE IZZADJON BE A LÁBAM. KÉRÉSEM AZÉRT A VÉLEMÉNY ROVATBA ÍRTAM, MERT ELÉGEDETTSÉGEM LEGPONTOSABB IGAZOLÁSÁT,ÍGY GONDOLT LEGJOBBAN KIFEJEZNI. SZERETNÉK MIELŐBBI VÁLASZT KAPNI. TISZTELETTEL VELLINGERNÉ

Vellinger MihálynéW

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Vellinger Mihályné!
Nagyon köszönjük szépen a vásárlását, és hogy meg van elégedve a gördülő talpú cipőnkkel. Reméljük kollégáinkkal fel tudta venni a kapcsolatot, hogy segítsenek egy megfelelő nyári lábbeli kiválasztásában. Várjuk vissza sok szeretettel! Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Elhozzuk és visszük az újat!

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás
Back to top
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!