Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Vélemények

Véleménye fontos számunkra!

Nagyra értékelnénk, ha szánna ránk egy percet, és elmondaná mennyire elégedett velünk. Kérjük ossza meg tapasztalatát termékeink, szolgáltatásaink minőségével kapcsolatban. Visszajelzése fontos számunkra webáruházunk színvonalának emelése érdekében, és nagy segítség a vásárlás előtt állóknak is. Köszönjük, hogy megtisztel minket véleményével!

Megosztom a véleményem

Vásárlói vélemények

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 az 5 csillagból (Összesen 352 vélemény)

A legjobb megoldás.... csak ilyen cipőim vannak már évek óta...

Rated 5 out of 5
2022.04.04.

Az eddig használt cipőim közül a legkényelmesebb, fájdalom mentes járás…kényelmes, egyszerűen a legjobb… akkor is ha nincs probléma betegség a lábbal, de ha van akkor ez a megoldás már csak ilyen cipőim vannak… minden szezonra… évek óta..

Éva

Köszönet!!!!!!

Rated 5 out of 5
2022.03.29.

Köszönöm szépen a kedves udvarias kiszolgálást a csodás új üzletben.Most is mint mindig szuper kényelmes cipőt vásároltam nagy nagy megelégedéssel! Köszönöm!

Kiss Györgyné

Szuper papucs

Rated 5 out of 5
2022.03.28.

Most kaptam meg 1 órája. Már hordom. Nagyon kényelmes. A méret pont jó.

Köszönöm szépen

Vera

Szuper labbelik.

Rated 5 out of 5
2022.03.28.

Már 12 éve hordom a gördülőtalpú cipőket es azóta a derekam nem fáj, mivel a járásomon sojat javított.

Mindenkinek csak ajánlani tudom aki sokat van talpon és a munkajat is járkalva vegzi.

Ár ertek aránya a tizes skálan 10.

Mónika Szikora

Ez egy csoda!

Rated 5 out of 5
2022.03.28.

Nagyon régóta szemezgettem a verlon cipőkkel, de az ár miatt mindig hezitáltam. Aztán anyukám kapott egyet tőlem karácsonyra, és mikor elkezdte dicsérni, akkor döntöttem úgy, hogy beruházok.

Bár hamarabb tettem volna!

Egy gördülő talpú félcipőt vettem online, és mintha a lábamra öntötték volna. Más online vásárláskor sokszor nem lett jó a cipő, noha állandó a méretem, szorított, feltörte a lábam. A verlon cipő egyszerűen tökéletes. Tudják milyen? Mintha puha talajon mezítláb járnék. Csak verlont fogok vásárolni, mert ha belegondolunk, cipőt nem kell minden hónapban vásárolni, és úgy döntöttem, hogy annyi meg belefér, hogy pár évente vegyek egy olyan cipőt, ami összehasonlíthatatlan élményt nyújt más cipőkkel szemben, középáron, hiszen vannak ennél jóval drágább, “extramárkás” cipők is, mint tudjuk.

A vevőszolgálat páratlan, a vásárlást követően pár percen belül hívják a vevőt, és felajánlják segítségüket arra az esetre, ha a cipővel valami gond lenne. A mostani vásárlásomkor nem értek el, így emailben ajánlották fel a segítségüket. Nem tudom, hogy sikerült ilyen kedves, a véleményre őszintén kíváncsi, és a segítséget önzetlenül felajánló alkalmazottakat találni, nem tudom, milyen rostán választják ki őket, de hihetetlen ahhoz képest, amit máshol lehet tapasztalni.

Gratulálok ahhoz, amit és ahogyan csinálnak. Ezennel beléptem a verlon rajongótáborba. S. Anita

S.Anita

Nagyon elégedett.

Rated 5 out of 5
2022.03.23.

Nagyon jó hogy rátaláltam erre a cipő boltra.Ma kaptam meg a rendelésem és csodálatos érzés és könnyedség viselni..Azt különösen köszönöm hogy felhívtak telefonon,tájékoztattak hogyan kell viselni a gördülő cipőt és hogy bármilyen kérdéssel vagy problémával bizalommal fordulhatok hozzájuk.Nagy reményeket fűzök a cipőkhöz és bízom benne hogy be fog válni.Köszönöm.

Varga Mária

Waldlaufer kényelmi női bokacipő

Rated 5 out of 5
2022.03.16.

Imádom ezt a cipőt! Puha alul, felül. Kicsit aggòdtam , mert próba nélkül , webshop- ban vásároltam. Ennek ellenére sikerült egy nagyon kényelmes cipőt vásárolnom.

Gősi Magdolna

Ez egy SZOLGÁLTATÁS!

Rated 5 out of 5
2022.03.16.

Évek óta vásárlunk a Verlonban a férjemmel – és mindig! tökéletes volt a kiszolgálás – kedvesek, előzékenyek az eladók – még a kisebbik boltban is kellemes, családias volt a hangulat! A cipők jó minősége már csak ráadás! Igaz, nem olcsók, de nekünk fájós lábúaknak ezek a jó kiképzésűek és még tartósak is! Csak ajánlani tudom:)

Tál Ilona

Remény

Rated 5 out of 5
2022.03.16.

Két napja vettem cipőt.Sarkantyúm van és ajánlották hogy próbáljam meg.Csak dolgoztam benne mert még hideg van hogy az utcán félcipőben járkáljak,de hihetetlen mennyivel jobb lett a lábam.Alig várom hogy mindig tudjam hordani!Ha így javul a lábam veszek nyári cipőt és papucsot is!Ami a kiszolgálást illeti!Végtelenül segítőkész,udvarias,kedves,türelmes és szakértő hölgy segített!Nagyon meglepődtem hogy még van ilyen!Köszönöm mind a két eladó hölgynek!A hab a tortán hogy a szerencsekeréken 15százalék kedvezményt nyertem!Jelentem maradok tisztelettel hűséges vásárlójuk és ajánlom az üzletet az ismerőseimnek!Üdvözlettel!☺☺☺

Jóföldi Róbertné

Szuper

Rated 5 out of 5
2022.03.08.

Évekkel ezelőtt – talán három éve – vettem egy fehér szandálcipőt. Minden nyáron ezt hordom, sőt minden évszakban a tornához (tánchoz) is ezt használom. Amikor sokat vagyok talpon, itthon is ez van a lábamon. Még mindig jó – tehát valóban évekig használható. Rendkívül kényelmes és strapabíró. Nagyon szeretem. Valóban kiváló minőségű. Csak ajánlani tudom.

Most készülök rendelni egy zárt ugyanilyen cipőt, hogy már tavasztól hordhassam – mert a lábam megérdemli a törődést és a kényelmet. 🙂

Tasnádiné Szentivánszki Ilona

Tökéletes lábbeli

Rated 5 out of 5
2022.03.01.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy olyan lábbelicsaládra, ami nyugdíjas éveimet örömmel tölti be és lehetőséget ad arra, hogy megfelelő lábbelit hordjak. Vásároltam már 2 cipőt és egy papucsot is. Köszönöm.

Zsilinszky Csilla

A legeslegjobb cipők!

Rated 5 out of 5
2022.01.31.

A lehető legjobb választék a Verlon cipők,szandál,papucs csak ajánlani tudom mindenkinek kényelmes,puha. A boltban a kiszolgálás osztályon felüli,kedvesek és mindent megtesznek a vásárlókért.Nagy nagy Köszönet!

Kiss Györgyné Heves

Kényelem

Rated 5 out of 5
2022.01.31.

Én már három pár cipőt vettem ,nagyon kényelmes strapa bíró ,és az óta nem fájnak a lábaim, és a derekam. Másfajta cipőt már nem is viselek ,csak a VERLONT. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Orbán Imréné

megelégedés

Rated 5 out of 5
2022.01.05.

A kialakult sarkantyúm miatt vásároltam egy szandált. Nagyon kényelmes, segített a fájdalom megszüntetésében, ezért karácsonyra vettem a páromnak is egy cipőt, ami azóta a kedvence lett. A méret tökéletes, próba nélkül meglepetésként vettem. Most azért vagyok az oldalon, h immár egy félcipőt is vegyek magamnak. A kiszolgálás, szállítás gyors és tökéletes, biztos, h még további modelleket is fogok vásárolni. Boldog Újévet és ilyen kényelmes cipőket kívánok mindenkinek!

Havasi Márta

Köszönet

Rated 5 out of 5
2021.12.01.

Tisztelt Verlon Szaküzlet! Szeretnék köszönetet mondani a bolt minden dolgozójának a kedves kiszolgálásért amit a vásárlás alkalmával tesznek!

Évek óta nagy megelégedéssel használom a Verlon cipőt , szandált, papucsot, Most vásároltam téli cipőt ami nagyon szuper kényelmes! Örülök hogy rátaláltam a problémás lábamra való cipőkre. Talán már nem is tudnák más cipőbe járni, Köszönet Köszönet. Sok sikert és jó egészséget kívánok!

Kiss Györgyné

Köszönet.

Rated 5 out of 5
2021.11.18.

Több mint egy évtizede próbáltam először egy Dynamic gőrdülőtalpas cipőt. Úgy éreztem mint aki felhőkön lépdel. Hihetetlen érzés volt, és eldöntöttem mielőbb veszek egy párat,mert a térdfájdalmaim miatt sokat szenvedtem. Azóta sem bántam meg ,sőt rendszeresen ilyet vásárolok. Egészségügyi problémáim miatt főként tépőzárasat szoktam venni,mert praktikus. Legutóbb Gonamicot szereztem be,ami szintén szuper jó. Érdemes rááldozni,mert megéri. Ott támaszt ahol kell,minőségi és ez idővel mind megtérül. Ma megérkezett a legújabb darab,egy újabb Gonamyc,sajnos nincs most tépőzáras,de szuper jó ,kényelmes mint mindig. Ezévi ajándékom pipa. Köszömet a szuper kiszolgálásért.

Varga Teréz

Ősz

Rated 5 out of 5
2021.09.22.

Évek óta vásárolok Waldlaufer cipőket Önöktől. Teljes megelégedéssel. Mind a cipők megjelenése, mind tartőssága , mind a kényelme elsőosztályu. Van már baba cipőm fekete és piros is, van átmeneti cipőm , van szandálom és bakancsom is. Köszönöm a munkájukat !

Pálfi Edina

Oláh Imréné

Rated 5 out of 5
2021.09.15.

Vásároltam egy félcipőt,próbaként kényemes,de a gyakorlat majd most ősszel derűl ki.Amit most utólag rendetem papucsot az csodálatos szószerint öröm felvenni,soha nem szeretnék más papucsot.Minden tdősebb koru embernek ajánlom,hihetetlenül kényelmes.Amig még élek csak gördülőtalpu cipőt fogok viselni.

Oláh Imréné

Kényelem és minőség

Rated 4 out of 5
2021.09.01.

Már négy gördülő talpú cipőm van innen, és újra készülök vásárolni. A cipők tartóssága, minősége kiváló, az eladók kedvesek és segítőkészek az üzletben.

Amiért megsem 5 csillagot adtam, az az, hogy én a fájdalmas sarokkinövésem (sarkantyú) miatt vagyok kénytelen gördülő cipőt hordani, és ezek a cipők, bár nagyon kényelmesek, ha hosszabb ideig vagyok talpon, nekem túl enyhe a tapl görbülete, és egy idő után megfájdul a lábam. Egy másik cipőmárka esetében ez nem történik meg, az ő cipőik görbébb talpúak, visszont ott a felsőrész minősége, és főleg az anyaga (műbőr vagy textil) az, ami miatt tőlük csak szandált vásárolok, zárt cipőt nem. A Rollstep márka volt számomra az igazi úgy a talp és a betét formája, mint a felsőrész minősége szerint, de annak megszűnt a gyártása. Ez után bukkantam hosszas keresgéles után erre a cipőboltra és a Waldläufer cipőkre.

A Waldläufer esetében előny még, hogy kivehető a talpbetét, és saját speciális betéttel még meg tudom hosszabbítani valamelyest a fájdalommentes járás időtartamát.

Begezi Gabriella

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú női szandál

Rated 5 out of 5
2021.08.09.

Ez a szandál volt az első vásárlásom. Gerinc problémáim vannak, és az utóbbi időben már egyetlen lábbeliben sem tudtam rendesen járni. Nyaralás előtt két nappal bukkantam a cipőboltra, ahol a hölgyek kedvesen segítettek kiválasztani a megfelelő szandált. Egyetlen jelzőt mondhatok csak, tökéletes. Bírtam a napi több kilométeres gyaloglást, esetenként hegyre fel is, nem fájdult meg sem a hátam, sem a derakam. Köszönöm, minőségi változást jelentett az életemben. A következő zárt cipőmet is itt fogom megvenni.

Mária

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.