Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Vélemények

Véleménye fontos számunkra!

Nagyra értékelnénk, ha szánna ránk egy percet, és elmondaná mennyire elégedett velünk. Kérjük ossza meg tapasztalatát termékeink, szolgáltatásaink minőségével kapcsolatban. Visszajelzése fontos számunkra webáruházunk színvonalának emelése érdekében, és nagy segítség a vásárlás előtt állóknak is. Köszönjük, hogy megtisztel minket véleményével!

Megosztom a véleményem

Vásárlói vélemények

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 az 5 csillagból (Összesen 339 vélemény)

megelégedés

Rated 5 out of 5
2022.01.05.

A kialakult sarkantyúm miatt vásároltam egy szandált. Nagyon kényelmes, segített a fájdalom megszüntetésében, ezért karácsonyra vettem a páromnak is egy cipőt, ami azóta a kedvence lett. A méret tökéletes, próba nélkül meglepetésként vettem. Most azért vagyok az oldalon, h immár egy félcipőt is vegyek magamnak. A kiszolgálás, szállítás gyors és tökéletes, biztos, h még további modelleket is fogok vásárolni. Boldog Újévet és ilyen kényelmes cipőket kívánok mindenkinek!

Havasi Márta

Köszönet

Rated 5 out of 5
2021.12.01.

Tisztelt Verlon Szaküzlet! Szeretnék köszönetet mondani a bolt minden dolgozójának a kedves kiszolgálásért amit a vásárlás alkalmával tesznek!
Évek óta nagy megelégedéssel használom a Verlon cipőt , szandált, papucsot, Most vásároltam téli cipőt ami nagyon szuper kényelmes! Örülök hogy rátaláltam a problémás lábamra való cipőkre. Talán már nem is tudnák más cipőbe járni, Köszönet Köszönet. Sok sikert és jó egészséget kívánok!

Kiss Györgyné

Köszönet.

Rated 5 out of 5
2021.11.18.

Több mint egy évtizede próbáltam először egy Dynamic gőrdülőtalpas cipőt. Úgy éreztem mint aki felhőkön lépdel. Hihetetlen érzés volt, és eldöntöttem mielőbb veszek egy párat,mert a térdfájdalmaim miatt sokat szenvedtem. Azóta sem bántam meg ,sőt rendszeresen ilyet vásárolok. Egészségügyi problémáim miatt főként tépőzárasat szoktam venni,mert praktikus. Legutóbb Gonamicot szereztem be,ami szintén szuper jó. Érdemes rááldozni,mert megéri. Ott támaszt ahol kell,minőségi és ez idővel mind megtérül. Ma megérkezett a legújabb darab,egy újabb Gonamyc,sajnos nincs most tépőzáras,de szuper jó ,kényelmes mint mindig. Ezévi ajándékom pipa. Köszömet a szuper kiszolgálásért.

Varga Teréz

Ősz

Rated 5 out of 5
2021.09.22.

Évek óta vásárolok Waldlaufer cipőket Önöktől. Teljes megelégedéssel. Mind a cipők megjelenése, mind tartőssága , mind a kényelme elsőosztályu. Van már baba cipőm fekete és piros is, van átmeneti cipőm , van szandálom és bakancsom is. Köszönöm a munkájukat !

Pálfi Edina

Oláh Imréné

Rated 5 out of 5
2021.09.15.

Vásároltam egy félcipőt,próbaként kényemes,de a gyakorlat majd most ősszel derűl ki.Amit most utólag rendetem papucsot az csodálatos szószerint öröm felvenni,soha nem szeretnék más papucsot.Minden tdősebb koru embernek ajánlom,hihetetlenül kényelmes.Amig még élek csak gördülőtalpu cipőt fogok viselni.

Oláh Imréné

Kényelem és minőség

Rated 4 out of 5
2021.09.01.

Már négy gördülő talpú cipőm van innen, és újra készülök vásárolni. A cipők tartóssága, minősége kiváló, az eladók kedvesek és segítőkészek az üzletben.
Amiért megsem 5 csillagot adtam, az az, hogy én a fájdalmas sarokkinövésem (sarkantyú) miatt vagyok kénytelen gördülő cipőt hordani, és ezek a cipők, bár nagyon kényelmesek, ha hosszabb ideig vagyok talpon, nekem túl enyhe a tapl görbülete, és egy idő után megfájdul a lábam. Egy másik cipőmárka esetében ez nem történik meg, az ő cipőik görbébb talpúak, visszont ott a felsőrész minősége, és főleg az anyaga (műbőr vagy textil) az, ami miatt tőlük csak szandált vásárolok, zárt cipőt nem. A Rollstep márka volt számomra az igazi úgy a talp és a betét formája, mint a felsőrész minősége szerint, de annak megszűnt a gyártása. Ez után bukkantam hosszas keresgéles után erre a cipőboltra és a Waldläufer cipőkre.
A Waldläufer esetében előny még, hogy kivehető a talpbetét, és saját speciális betéttel még meg tudom hosszabbítani valamelyest a fájdalommentes járás időtartamát.

Begezi Gabriella

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú női szandál

Rated 5 out of 5
2021.08.09.

Ez a szandál volt az első vásárlásom. Gerinc problémáim vannak, és az utóbbi időben már egyetlen lábbeliben sem tudtam rendesen járni. Nyaralás előtt két nappal bukkantam a cipőboltra, ahol a hölgyek kedvesen segítettek kiválasztani a megfelelő szandált. Egyetlen jelzőt mondhatok csak, tökéletes. Bírtam a napi több kilométeres gyaloglást, esetenként hegyre fel is, nem fájdult meg sem a hátam, sem a derakam. Köszönöm, minőségi változást jelentett az életemben. A következő zárt cipőmet is itt fogom megvenni.

Mária

Márta

Rated 5 out of 5
2021.08.09.

Csodálatos , nagyon jó csak ilyen cipőm van. Sokat gyalogolok nem fájdul meg a lábam . Évek óta használom.Csak ajánlani tudom mindenkinek.A sarkam
is szokott fájni ,mióta ilyen cipőt hordok azóta nem fáj.

Pölczmann Pálné

Elismerés

Rated 5 out of 5
2021.08.03.

Többször rendeltem Waldlaufer cipőt .
Mindig pontos, a valóságnak megfelelő információkat kaptam. A kiszállítås gyors volt, A márkában sem csalódtam egyszer sem.

Erzsébet Zátonyiné Fazekas

Vásárlásom

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

Negyedik alkalommal vásároltam itt gördülőtalpú női cipőt. Tegnapi napon rendeltem, és ma már a lábamon van. Csodálatos érzés benne. Pillekönnyű, nagyon kellemes viselet. Megjegyzem évek alatt annyira hozzászoktam, hogy más cipőt nem tudok viselni. Külön köszönöm az udvarias, pontos és gyors kiszolgálást. További jó munkát kívánok Önöknek, remélem még sok waldlaufer cipőm lesz.

Molnár Ferencné

Örömteli köszönet és kérés

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

Évek óta minden évszakban csak Verlon cipőkben járok, mert ez után már nehéz lenne mást megszokni. Igaz, számomra a szélesebb lábfejem és a 42.5-es méretem miatt nem tudom van-e más lehetőség, de nem is keresem. A három lányomnak is ajánlottam, ajándékoztam, és nagyon elégedettek, szeretik a cipőjüket. Pl. a cukrász lányomnak évek óta a tizenkét órás műszak alatt egyszer sem fájt lába a gördülő talpú papucsban. Ez az én problémám, hogy az én méretemben sajnos nem lehet kapni Önöknél papucsot, pedig már nyugdíjas lettem és itthon erre lenne szükségem. Tisztelettel kérem – gondolom vannak még rajtam kívül, akik örülnének neki- ha lehet extra széles 42,5-es méretű papucsot is készítsenek, forgalmazzanak, nagyon megkönnyítené a mindennapokat.

Mária

VERLON CIPŐ

Rated 5 out of 5
2021.07.13.

6.éve használom VERLON cipőm a legnagyobb elégedettségemre!
Ismét ilyet rendelek!
Köszönöm szépen!

Hargitai Imréné

Egy új cipő ami hozzájárul a könnyedséghez

Rated 5 out of 5
2021.04.06.

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú fekete női félcipő
Hétköznapi hordásra vettem meg ezt a cipőt.
Az előzőt is évekig tudtam használni.
Célom,hogy lábamnak jó legyen.
Nagyon köszönöm, hogy van ez a márka elérhető.

Ági

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Ági!
Nagyon örülünk,hogy visszatérő vásárlónk. Öröm hallani, hogy évekig is kitart egy-egy pár Waldlaufer gördülő cipő. Várjuk vissza a jövőben is sok szeretettel! Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Csak úgy mert jó.

Rated 5 out of 5
2021.04.06.

Waldlaufer dynamic gördülő talpú fehér női félcipő
Vásárolt cipőről csak jót.
Örülök,hogy ismét megtudtam venni őt is 🙂
Pozitívan tudok nyilatkozni,és ez az a cipő amiben tudok járni önfeledten.
Köszönöm Verlon!!! A gyorsaságot

Ági

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Ági!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk személyes tapasztalatát, és hogy immáron újra önfeledten, fájdalom nélkül tud járni. Jó egészséget és fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Mintha 20 kilóval kevesebb lennék

Rated 5 out of 5
2021.03.31.

Amióta forgalmazzák, csak ezt vásárolom. Könnyű, kényelmes, kiváló! Az árával kapcsolatban csak annyit mondok, hogy mielőtt rátaláltam, nem lényegesen olcsóbb gördülő talpú cipők sokaságát amortizáltam le 3-4 hónap alatt. Ez egy évet elmegy, pedig 150 kg testsúllyal terhelem. A felsőrésze még soha nem ment tönkre. A talpát szoktam elkoptatni. Volt amit lyukasra gyalogoltam, és még akkor is volt tartása. Mindenkinek nagyon ajánlom, a túlsúlyos sortársaimnak különösen!

Kovács Tamás

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kovács Tamás!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk személyes tapasztalatát. Öröm számunkra, hogy visszatérő vásárlónk, és természetesen nagyon örülünk, hogy a gördülő talpú cipőink beváltották a reményeit. Várjuk vissza sok szeretettel és jó egészséget kívánunk!

A sokadik párat veszem már

Rated 5 out of 5
2021.03.16.

Divatos, kényelmes. Ráadásul a méretemben is elérhető volt. A sokadik párat veszem már. Azóta nem fáj a hátam a derekam. És nem látszik rajta, hogy gyógycipő sem az, hogy gördülő. Ez a barátaim elismerő véleménye is.

Mészáros Ildikó

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Mészáros Ildikó! Köszönjük, hogy hűséges vásárlónk, nagyon örülünk neki, hogy sikerült megoldani a derék és hátfájdalmát.

Könnyű cipő, kényelmes

Rated 5 out of 5
2021.03.12.

Könnyű cipő, kényelmes, ez kell a (sok) gyalogláshoz.Én tényleg mindenkinek ajánlom.

Stumpf Károlyné

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Stumpf Károlyné!
Nagyon köszönjük a véleményét. Örömmel olvassuk, hogy hozzásegíthettünk cipőnkkel egy aktívabb életmódhoz. További jó egészséget kívánunk!

Szinte rászoktam erre a típusra

Rated 5 out of 5
2021.03.12.

Már a sokadik enyhén gördülő cipőt vásároltam. Szinte rászoktam erre a típusra, mert kényelmes, hasonló érzetet kelt mintha mezítláb járnék, csak nem nyomja a talpamat a talaj, mert jól ki van párnázva a cipő. Csak az ára szab határt, hogy egyszerre nem vásárolok többet.

Kanyó Józsefné

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Kanyó Józsefné!
Nagyon köszönjük, hogy visszatérő vásárlónk. Reméljük továbbra is fájdalommentes, puha járásban lesz része a jövőben is.

Egyszóval ÉLMÉNY használni!

Rated 5 out of 5
2021.03.11.

Puha bőr, szép kidolgozás, KÉNYELEM! Ebbe a ciőben jó járni, állni, olyan érzés, mintha semmi nem lenne a lábon – egyszóval ÉLMÉNY használni!Köszönöm a kedves és gyors kiszolgálást.

Barna Irén

A VERLON Cipőszaküzlet válasza

Kedves Barna Irén!
Köszönjük szépen, hogy időt szakított, hogy megossza véleményét, és hogy elégedett a cipőnk minőségével, kidolgozásával. Fájdalommentes, puha járást kívánunk!

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.