Kosár

Elérhetőség

Cím

1042 Budapest, Árpád út 88.
(Újpest központban)

Kapcsolat

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 10.00 – 18.00
Szombat: 9.00 – 16.00
Vasárnap: Zárva

Ünnepi nyitvatartás

Május 1. Szerda – ZÁRVA

Információk

Vásárlás egészségpénztárra
Gyógyászati segédeszköz igazolással rendelkező termékeink esetében egészségpénztári számlát ki tudunk állítani, de EP kártyát nem fogadunk el. Egészségpénztári számla igénylése esetén szükségünk van az Egészségpénztári intézet nevére, a pénztártag nevére és tagkódjára. Az egészségpénztári számla minden egészségpénztárnál elszámolható.

Fizetési módok
Üzletünkben fizethet készpénzben vagy bankkártyával. Elfogadott kártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, VPay, JCB, AMEX

Megközelítés

Tömegközlekedés
Újpest-központ metróvégállomástól (M3 kék metró) 200 méterre az Árpád úton, egy újépítésű társasház aljában található az üzlet. A zöld színű reklámtáblán VERLON és Waldlaufer felirat olvasható. A közelben több busz megállója is megtalálható (104, 196, 120, 204).

Autó
Autóval a Váci útról érkezve az Újpest táblánál kell lekanyarodni az Árpád útra, majd Újpest központot elhagyva a második utcán balra befordulni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes, számos parkolási lehetőség a környező utcákban.

Webáruház

Szállítási költség
Magyarország egész területén a szállítási díj értékhatártól függetlenül 1.500 Ft.

Szállítási idő
A webáruházban 14 óráig leadott megrendeléseket a GLS futárszolgálat várhatóan 1-2 munkanapon belül kiszállítja.

Termékek elérhetősége
A webáruházban látható termékek többsége cipőszaküzletünkben is felpróbálható. Kérjük előzetesen érdeklődjön telefonon a termék elérhetőségéről.

Írjon nekünk!