Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

WALDLAUFER - A természet ihlette kényelem

WALDLAUFER

Erdőjáró, magyarul ezt jelenti a német WALDAUFER cipőmárka, amely a nevéhez hűen a természet közelségét, lágyságát és gondoskodását nyújtja, egyedülállóan kényelmes cipőin keresztül. A WALDLAUFER több, mint 60 év tapasztalatával készíti komfortos cipőit, mindezt a legmagasabb szintű precizitással, környezettudatos és etikus termeléssel ötvözve. A márka tökéletesség iránti szenvedélye nem csak a cipőikben, de az európai gyáraiban és az ott dolgozók munkakörülményeiben is megmutatkozik. Olvassa el blogbejegyzésünket, és nyerjen betekintést a WALDLAUFER márka valódi értékeibe!

Európai vállalat, etikus filozófiával

A WALDLAUFER márka 1960-ban családi manufaktúraként alakult a németországi Schwanheim-ben. Az alapítók küldetése már a kezdetektől világos volt: olyan kényelmi lábbelik előállítása, melyek hatékonyan ötvözik a kézműves cipészmesterséget a modern gyártási technológiával. Ez a hagyomány napjainkban is tovább él, hiszen a minőség fenntartása érdekében a gyártás kizárólag Európa országaiban – köztük Magyarországon is – történik, környezetbarát technológiával, kis- és közepes méretű üzemekben. A vállalat több, mint 3000 dolgozója biztonságos, családbarát körülmények között, a gyermekmunkát és a diszkriminációt kizárva dolgoznak. A WALDLAUFER számára rendkívül fontos, hogy a munkavállalóik biztonságát garantálja, és optimális munkakörülményeket biztosítson Európa szerte.

Minőség minden öltéssel

A WALDLAUFER cipők kivétel nélkül első osztályú termékek, melyek a német precizitásnak és minőségnek köszönhetően világszerte csupán 1% alatti reklamációs aránnyal rendelkeznek. A tökéletesség iránti szenvedélyük minden cipőnél megmutatkozik, a végső simítások még a mai napig kézzel készülnek. A WALDLAUFER a több évtizedes cipészmesterségbeli tudását beépítette a legmodernebb technológiák alkalmazásába. Cipőik gyártása során csakis kiváló minőségű bőrt használnak, a lehető legtermészetesebb formában megtartva. A cipők gyártása a lehető legnagyobb pontosságot és odafigyelést igényel, ezért minden modell egyedi tervezésű, melyet egy kézzel készült tervrajz előz meg, garantálva a cipők magas színvonalát. A WALDLAUFER cipők sikerének receptje a gondos tervezésben, a minőségi anyagok felhasználásában, és a tökéletes illeszkedésben rejlik.

Együtt a jövőért – társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelem

A fenntarthatóság mindig is fontos kérdés volt a WALDLAUFER számára, hiszen a WALDLAUFER márkanév önmagában szimbolizálja a természethez való kötődést.  A WALDLAUFER elkötelezte magát amellett, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb módon termeljenek, és ezzel óvják környezetünket. A lábbelikhez felhasznált természetes bőr alapanyagok Németországból, Olaszországból és Spanyolországból érkeznek. Ennek oka, hogy a rövid szállítási útvonalaknak köszönhetően jelentősen csökken a CO₂-kibocsátást, amellyel csökkenthető az ökológiai lábnyom nagysága, illetve a termelés ideje is jelentősen csökken. A lábbelik alapanyagaik olyan magas követelményeknek is megfelelnek, amelyek messze túlmutatnak a törvényi előírásokon. Ezeket a minősített, független vizsgálóintézetekben végzett rendszeres vizsgálatok biztosítják.

A WALDLAUFER a társadalmi felelősségvállalás jegyében számos együttműködésben, és önkéntes programban vesz részt. A Német Erdőnapok keretében több, mint 100 fa palántát ültettek iskolások és óvodások bevonásával, illetve részt vettek a németországi Pfalzi-erdő újra erdősítésében is, ahol a cég székhelye is található. 2013-ban Indiában egy hajléktalanszálló bővítésére adományozott a vállalat, amely később számos hajléktalan gyermekek számára is elegendő helyet biztosított. Emellett a cég 50. évfordulója alkalmából indiai gyermekek megsegítésére és egy árvaház építésére adományozott további 30.000 eurót.

WALDLAUFER cipők 1966 óta

A Waldlaufer márka számos kitűnő termékvonalával, mint a népszerű Dynamic, Gonamic, Orthotritt és Comfort, az emberek számára olyan támaszt nyújt, ami hozzájárul életminőségük javításához. A Dynamic gördülő talpú lábbelik sikere az ortopéd szakorvosok bevonásával fejlesztett ívelt talpban rejlik. Viselése a természetes talajon való mezítlábas járás fájdalommentes és puha érzését adja vissza, a láb járás közben történő gyengéd átgördülésével. A továbbfejlesztett Gonamic gördülő talpú cipők egy új, rugalmas lábközép szenzorral rendelkeznek, melyek még hatékonyabb járást, és extra tehermentesítést biztosítanak. A szenzor lépés közben gyengéden stimulálja a lábat, ami javítja a vérkeringést, aktivizálja az izomreflexeket és stimulálja a talp reflexzónáit. A WALDLAUFER Orthotritt gyógycipőket a különösen érzékeny lábakra tervezték. Rugalmas felsőrésze felveszi a láb formáját, és gyengéd védelmet biztosít a folyamatos irritációval járó ortopéd elváltozások ellen. A WALDLAUFER kényelmi cipők különböző szélességű lábtípusok igényeit elégítik ki. Négyféle lábfejszélességben készülnek, így a keskeny vagy erős lábfejjel rendelkezők is megtalálhatják a számukra megfelelő darabot.

Elismerések, díjak

A WALDLAUFER gördülő talpú cipők Magyarországon megkapták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) igazolását, így gyógyászati segédeszköznek minősülnek, ezért Egészségpénztári számlára is elszámolhatók. A WALDLAUFER márka egyúttal a CADS, azaz a Német Cipőintézet által létrejött együttműködés tagjává is vált. Az egyesület célja a lábbelik minőségének biztosítása, bőráruk megkülönböztetése, valamint mérgező anyagokat nem tartalmazó, környezetbarát cipők gyártása. A CADS egyesület tagjainak szigorúbb irányelveknek kell megfelelniük, hiszen a fogyasztók egészsége a legfontosabb számukra.

A WALDLAUFER szeretne követendő példával elől járni az etikus és felelős működés terén. A meglévő vásárlók mellett a társadalmilag érzékeny, felelős és tudatos közönség egyre nagyobb része választja a WALDLAUFER-t, mint a területen hiteles, mértékadó márkát, amelyet az értékközösség miatt tényleg büszkeség viselni. A márka számára a „hagyomány kötelez” mondás nem csak üres frázis. A vállalkozás 60 éves értékes tapasztalata nemzedékről nemzedékre, és cipészmesterről tanoncra száll át, mellyel olyan egyedülálló szakmai tudás jön létre, amely látható és érezhető a WALDLAUFER cipők mindegyikében. A lábbelik anyagának és precíz kidolgozásának köszönhetően a természet valódi közelségét élhetjük át, egyedülálló kényelemben.

 


Kapcsolódó bejegyzések

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.