• Gitta. - 2020-08-05

  Három éve vettem. Nagyon kényelmes. Reggeltől délutánig megyek és nem fáj a lábam. Előtte sok csináltatott cipőm volt ami a szekrényben van járni sem tudok benne és azok sem voltak olcsók. Már selejtezem őket. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a kényelmes cipőt amiben járni is tudok fájdalom nélkül.

 • Tari Józsefné - 2020-08-04

  Megköszönöm a segítséget az Úrnak a vásárlásnál és a méret kiválasztásánál! Hagytam magam el csábtani és megvásároltam a világos mintás gördülő talpú szandálcipőt ! Nagyon megszerettem, állandóan abban járok,nagyon kényelmes, nem fárad el a lábam benne,jól bírom a kirándulásokat! Annyira megszerettem,hogy most nem rég vásároltam egy ugyanolyan másik pár cipőt barna színben. Nekem nagyon be vált! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdv.: Tari Józsefné Hatvan

 • Kálmán Ferencné - 2020-08-04

  Először is minden tiszteletem, megbecsülésem a Verlon "csapatának". Vevő centrikus, segítőkész, kedves, barátságos. Figyelemfelkeltő tájékoztatásuknak köszönhetően újra átgondoltam a rendelésemet és jelen esetben megerősítést nyertem még mielőtt megkaptam volna a terméket, hogy biztos ez a jó választás, méretben és minőségben. Nem kellett csalódnom! A szandál véghetetlenül kényelmes, nem szúr, nem nyom, pihekönnyű, most van az első olyan lábbelim amely esetében nem azt érzem, hogy érjek már haza rögtön lerúgom, inkább azon gondolkodom, milyen indokkal ne vegyem még le.

 • Maíügyar Józsefné - 2020-08-04

  kiváló, visszatérő vásárló vagyok.

 • Kovács Gabriella - 2020-08-04

  Most egy fehér kényelmi szandált rendeltem. Nagyon kényelmes, és csinos. Nekem tökéletesen megfelelnek a Waldlaufer cipők, egész nap tudok bennük mászkálni anélkül, hogy elfáradna a lábam. Már többre is szert tettem belőlük, és mindegyiket imádom. Úgy gondolom, hogy a maguk sportos stílusában nagyon jól néznek ki.

 • Balazs Martin - 2020-08-04

  Kényelmes könnyüd ha jó akciók vannak csak itten vásárolok Üdv Balazs

 • R. Magda - 2020-08-03

  Néhány éve vettem először egy gördülő talpú félcipőt, mert folyton fájt a derekam és a lábam. Határozottan javult az állapotom, azóta nincs megállás. Vannak szandáljaim, félcipőim, szandálcipőim, téli magas szárú cipőim. Webshopból rendelem a cipőket, és mindig biztos lehetek abban, hogy a méret megfelelő. Mindenkinek csak ajánlani tudom a lábbeliket és a boltot is.

 • Dobos Katalin - 2020-08-03

  Tökéletes választás deformált lábra ,kényelmes, és hordása hatására megszűnt a lábfájásom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár - 2020-08-02

  Már használtam gördülő talpú félcipőt, amit nagyon szeretek ezért határoztam el most beruházok egy szandálra. Nem probléma a hosszabb séta sem. Köszönöm Önöknek a gyors és precíz kiszolgálást.

 • Mezeiné Galuska Judit - 2020-08-01

  Nagyon kényelmes, a szállítás gyors volt..

Nyomd meg az entert a keréséshez