Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) igazolás

A német Waldlaufer gördülő talpú cipők megkapták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) igazolását, azaz gyógyászati segédeszköznek minősülnek, így Egészségpénztári számlára is megvásárolhatók.

 

A WALDLAUFER gördülő talpú cipőinket Orvostechnikai eszközként a hatályos jogszabályi előírások szerint a minőségi tanúsítványok kiadására jogosult intézmény által kiadott tanúsítvánnyal rendelkező, illetve a “CE“, korábban “H” jelöléssel ellátott, az orvostechnikai eszközökről szóló jogszabályban meghatározottak szerint, gördülő talpú cipőink gyógyászati segédeszköznek minősülnek, így megvásárolhatók egészségpénztári számlájának terhére.

 

Hogyan tud egészségpénztári számlára vásárolni?

Vásárlásánál jelezze egészségpénztári számla igényét, melyet kollégánk készséggel kiállít majd Önnek. Az így kapott számlát utólagos visszatérítésre tudja benyújtani az egészségpénztára számára. A visszatérítés menetéről és határidejéről saját egészségpénztári szolgáltatójától tud tájékoztatást kérni.


Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.