Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Üzletnyitási nyereményjáték + szerencsekerék

Nyerje meg a 3 pár WALDLAUFER cipő egyikét!

Nyerje meg a 3 pár Waldlaufer cipő egyikét és pörgessen a garantált ajándékokért! Vásároljon legalább egy pár cipőt 2022.03.02. és 31. között megújult cipőszaküzletünkben vagy verlon.hu webáruházunkban, regisztráljon, és nyerje meg a 3 pár Waldlaufer cipő egyikét! Ráadásul, ha március hónapban megújult cipőboltunkban vásárol és regisztrál a játékra, akkor megpörgetheti a szerencsekereket a garantált ajándékokért, és az akár 15% kedvezményért!

 

 

A nyeremény cipő szabadon kiválasztható aktuális kínálatunkból. Az online leadott rendelések automatikusan részt vesznek nyereményjátékunkon, cipőboltunkban való vásárláskor azonban regisztráció szükséges. Itt a remek alkalom, hogy beszerezze legújabb kényelmes cipőjét, és megduplázza a szerencséjét! Erről ne maradjon le, nyerje meg vásárlásával a 3 pár Waldlaufer cipő egyikét, és pörgesse meg a szerencsekereket megújult cipőszaküzletünkben!

 

 

  • Nyeremény: 3 pár WALDLAUFER cipő
  • Nyereményjáték időtartama: 2022.03.02.-31.
  • Sorsolás időpontja: április 5. (kedd)
  • Nyereményjáték szabályzat

Gördülő talpú cipők

Kényelmi cipők

Nyereményjáték 2022

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.