Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Kisznyér és Társa Kft. (a továbbiakban: Verlon Cipőbolt) által üzemeltetett “Tavaszi nyereményjáték” – nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A Nyereményjáték szervezője a Verlon Cipőbolt.

 

1) A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

A Verlon Cipőbolt munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.), valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2) A Játék leírása

A Játékosnak vásárolnia kell legalább 1 pár cipőt a Verlon webáruházból (http://verlon.hu) vagy a Verlon Cipőbolt budapesti üzletében (1042 Budapest. Árpád út 86.) ahhoz, hogy részt vehessen a nyereményjátékon. Az internetes webáruházban leadott rendelések automatikusan részt vesznek a sorsoláson, míg a cipőboltban vásárlóknak regisztrálniuk kell magukat az üzletben a nyereményjátékban való részvételhez. A regisztráció során a következő adatokat kell megadni: név, lakcím, e-mail cím, telefonszám. A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A nyeremény 3 pár Waldlaufer márkájú cipő, ami 2022. április 4. hétfőn kerül kisorsolásra.

 

3) A Játék időtartama

A játék 2022. március 2. és 2022. március 31. között tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4) Jelentkezés a Játékra

 A regisztrációval a Játékos beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, akkor neve és lakóhelye településneve mindenki számára elérhető módon megjelenjen a játékoldalon. A Játékos tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek a Verlon Cipőbolt marketingtevékenysége céljából történő bármely módú felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

 

5) Nyeremény

Összesen 3 pár Waldlaufer márkájú cipő kerül kisorsolásra. A nyertes szabadon kiválaszthatja nyereményét a Verlon Cipőbolt aktuális kínálatából. A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

 

6) Sorsolás

A résztvevő Játékosok között a sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik a Kisznyér és Társa Kft. munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül.

Sorsolási ideje: 2022. április 5. (kedd)

A sorsolás helyszíne: 1042 Budapest, Árpád út 88.

 

7) Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen és telefonon egyaránt értesítik. Az a nyertes, aki 10 munkanapon belül nem jelez vissza a Szervezőnek, annak helyébe pótnyertes lép.

 

8) A nyeremények kézbesítése

A nyeremény eljuttatása, a nyertessel egyeztetett módon történik. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Verlon Cipőboltot semmilyen felelősség nem terheli.

 

9) Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Verlon Cipőbolt, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Verlon Cipőbolt minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és hírlevél küldés céljából. A Verlon Cipőbolt a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

10) Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, hírlevélre való feliratkozás hiánya, stb.), és az ezzel kapcsolatos értesítési és/vagy átadási késedelemért az Verlon Cipőbolt nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Verlon Cipőboltnak nem áll módjában ellenőrizni.

A Verlon Cipőbolt kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Verlon Cipőbolt nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

11) Egyéb

A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az info@verlon.hu e-mail címre vagy keresse telefonon a +36 (20) 925 3302-es Verlon ügyfélszolgálati számot! Kérjük, hogy hivatkozzon rá, hogy melyik játékban játszott.

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.