Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Open the top bar

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Kisznyér és Társa Kft. (a továbbiakban: Verlon Cipőbolt) által üzemeltetett “Tavaszi nyereményjáték” – nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A Nyereményjáték szervezője a Verlon Cipőbolt.

 

1) A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

A Verlon Cipőbolt munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.), valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2) A Játék leírása

A Játékosnak vásárolnia kell legalább 1 pár cipőt a Verlon webáruházból (http://verlon.hu) vagy a Verlon Cipőbolt budapesti üzletében (1042 Budapest. Árpád út 86.) ahhoz, hogy részt vehessen a nyereményjátékon. Az internetes webáruházban leadott rendelések automatikusan részt vesznek a sorsoláson, míg a cipőboltban vásárlóknak regisztrálniuk kell magukat az üzletben a nyereményjátékban való részvételhez. A regisztráció során a következő adatokat kell megadni: név, lakcím, e-mail cím, telefonszám. A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A nyeremény 3 pár Waldlaufer márkájú cipő, ami 2021. május 12. szerdán kerül kisorsolásra.

 

3) A Játék időtartama

A játék 2021. április 29. és 2021. május 9. között tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4) Jelentkezés a Játékra

 A regisztrációval a Játékos beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, akkor neve és lakóhelye településneve mindenki számára elérhető módon megjelenjen a játékoldalon. A Játékos tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek a Verlon Cipőbolt marketingtevékenysége céljából történő bármely módú felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

 

5) Nyeremény

Összesen 3 pár Waldlaufer márkájú cipő kerül kisorsolásra. A nyertes szabadon kiválaszthatja nyereményét a Verlon Cipőbolt aktuális kínálatából. A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

 

6) Sorsolás

A résztvevő Játékosok között a sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik a Kisznyér és Társa Kft. munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül.

Sorsolási ideje: 2021. május 12. (szerda)

A sorsolás helyszíne: 1042 Budapest, Árpád út 90-92.

 

7) Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen és telefonon egyaránt értesítik. Az a nyertes, aki 10 munkanapon belül nem jelez vissza a Szervezőnek, annak helyébe pótnyertes lép.

 

8) A nyeremények kézbesítése

A nyeremény eljuttatása, a nyertessel egyeztetett módon történik. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Verlon Cipőboltot semmilyen felelősség nem terheli.

 

9) Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Verlon Cipőbolt, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Verlon Cipőbolt minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és hírlevél küldés céljából. A Verlon Cipőbolt a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

10) Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, hírlevélre való feliratkozás hiánya, stb.), és az ezzel kapcsolatos értesítési és/vagy átadási késedelemért az Verlon Cipőbolt nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Verlon Cipőboltnak nem áll módjában ellenőrizni.

A Verlon Cipőbolt kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Verlon Cipőbolt nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

11) Egyéb

A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az info@verlon.hu e-mail címre vagy keresse telefonon a +36 (20) 925 3302-es Verlon ügyfélszolgálati számot! Kérjük, hogy hivatkozzon rá, hogy melyik játékban játszott.

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

GYORS MÉRETCSERE

Elhozzuk és visszük az újat!

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás
Back to top
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!