Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Blog

Miért fontos a megfelelő téli cipőválasztás?

A hideg, latyakos időjárás miatt a lábbeli télen könnyen átázhat, ennek hatására csökken a lábfej hőmérséklete és vérkeringése, ami jéghideg lábakhoz, felfázáshoz és további egészségügyi problémákhoz vezethet. Az átázott cipőben a lábujjak és a talp nedvessé és hideggé válik, a nyirkos bőrfelületen pedig könnyebben terjednek el a gombák és baktériumok. A szűk, kényelmelten lábbelik tovább lassítják a láb vérkeringését, így csökkentve a láb hőtermelését, ami negatív hatással van téli komfortérzetünkre.

Mit tehet lába védelméért télen?

A nedvesség kizárása fokozottan fontos a téli hónapokban, ezért érdemes impregnáló méhviasszal bekenni a bőrcipő felsőrészét, ami azonnal vízállóvá teszi azt. A lábak megfelelő hőérzetének fenntartásához vastag pamutzokni viselés ajánlott, ami segíti melegen tartani a lábfejet, fenntartva a megfelelő vérkeringést. A méret választásakor érdemes egy picit nagyobb téli cipőt venni, így akár vastagabb zokni mellett is biztosított az egész napos kényelem és a szabad véráramlás a lábakban. Lábainkről lehet a legkönnyebben felfázni, különösen télen, hiszen ez az egyik legérzékenyebb pontunk. Válasszon melegen bélelt, kényelmes téli bokacipőt a szezonra és kerülje el a nemkívánatos betegségeket.


Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.