Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Kampány a hátfájás ellen – AGR tanúsítvány

A hátpanaszok kiváltó okai általában többfélék lehetnek, mint pl. a helytelenül megválasztott lábbeli, a hosszas állómunka, vagy a testmozgás hiánya mind-mind hozzájárulhat az akut hátfájáshoz kialakulásához. A hátunk a csigolyáival, izmaival, szalagjaival és idegeivel érzékenyen reagál minden külső behatásra, így nem csoda, hogy egy hosszú nap után az egész hátunkban elviselhetetlen fájdalmat érzünk. Kutatások igazolják, hogy az egészséges lábak és az egészséges hát állapota szorosan összefügg egymással, ezért a szakorvosok gerincbarát cipők viselését ajánlják. A német AGR tanúsítványa kizárólag olyan gerincbarát lábbelik kaphatják meg, amelyekkel a hátfájás és az ízületi fájdalmak is megelőzhetőek. Az AGR tanúsítvány az olyan magas színvonalú termékek védjegyévé vált, ami mára már garancia a hátproblémákkal küzdők számára.

AGR tanúsítvány az egészséges hátért

Az AGR (Kampány az egészségesebb hátáért), egy vezető orvosok és terapeuták által támogatott egyesület, amelyet 1995-ben alapítottak Németországban. Az egyesület küldetése a hátfájás megelőzésével kapcsolatos kutatások előmozdítása, és ezekből a kutatásokból származó tapasztalatok megosztása azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a hátfájás leküzdéséhez. Németország két legnagyobb hát szövetsége, a „Bundesverband der deutschen Rückenschulen (BdR) e.V”. (Német hátterápiás képzés szövetsége) és a „Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V.” (Egészségesebb hátért fórum), valamint számos neves orvosi szakmai szövetség segíti az AGR munkáját különféle szakterületeken. Az AGR-t ma már 25 év munkájának szakértelmével, és az ortopéd szakma elismert tanúsítványaként tartják számon, amely tökéletes útmutatóként szolgál a vásárlók számára. Évente több, mint 8000 cikk (nyomtatott és online) jelenik meg az AGR részvételével a hazai, és a nemzetközi piacon egyaránt. A tanúsítvány már több, mint 30 nyelven elérhető, és világszerte megtalálható a gerincbarát termékeken.

Az AGR tanúsítvány küldetése

Az AGR tanúsítványt kizárólag olyan termékeknek ítélik meg, amelyek valóban segítik megelőzni és enyhíteni a hátpanaszokat. Az orvosi szakértelem a gerincproblémákról, a tájékoztatás, a megelőzés és mindenekelőtt az érintett személyek támogatása a fő céljuk. Az AGR segít a fogyasztóknak többet megtudni a gerincbarát lábbelikről. A nem megfelelő cipők használatával számos ortopéd problémával kell szembenéznünk. Ezen betegségek elkerülésére, a panaszok enyhítésére és az életminőségnek javítása érdekében, a szakorvosok egyetértenek abban, hogy elengedhetetlen egy magas, és bizonyítható minőségi színvonal, melyet az AGR garantál. A szigorú vizsgálati kritériumoknak és annak a ténynek köszönhetően, hogy az AGR tanúsítvány független, képzett szakorvosok ajánlását élvezi, az AGR egy magasan elfogadott minősítés, mely márkától és cégektől is teljesen független. A tanúsítvánnyal rendelkező GANTER Aktiv gördülő talpú cipőknek meg kell felelniük az ergonómiai követelményeknek. A Back Consilium nagyszabású felmérésén 1000 ortopéd szakorvos vett rész. A válaszadók 90 százaléka állítja, hogy nagyon fontosnak tartja a gerincbarát eszközök használatát a hátfájás megelőzése érdekében, és mintegy 71 százaléka, az AGR tanúsítvánnyal rendelkező használati tárgyakat kifejezetten ajánlja.

Igazoltan gerincbarát: GANTER Aktiv gördülő talpú cipő

Mely cipők alkalmasak mindennapos használatra? Az illeszkedés, és a kényelem ma már ugyan olyan fontos, mint a divatos megjelenés. Sokan nem tudják, de a nem megfelelő cipőválasztás nemcsak a lábra, hanem az egész gerincre is káros hatással van. Ha a test alapja nem megfelelő, akkor a test többi része elveszíti stabilitását. Milyennek kell lennie egy terméknek, amely egészségügyileg megfelelően támogatja a gerincet és az izomzatot és tehermentesít? Első ránézésre nehéz a vásárlóknak megítélni, hogy egy termék valóban gerincbarát-e. Az AGR tanúsítvánnyal rendelkező gördülő talpú cipőket, mint az osztrák GANTER márkát, igazoltan gerincbaráttá nyilvánították. Az úgynevezett aktív gördülő talpú cipő, különösen jól alkalmazható mindennapi használatra. A GANTER Aktiv gördülő talpú cipők speciális, ütéselnyelő talpuknak köszönhetően, enyhítik az ízületekre és a csigolyákra nehezedő nyomást járás közben, aktiválják az izmokat és bizonyítottan segít megelőzni a gerincproblémák kialakulását. Az optimális illeszkedés megakadályozza a lábak deformációját, illetve a lábakra nehezedő terhelés minimalizálódik, és ezáltal elősegíti a helyes testtartást. A GANTER Aktiv gördülő cipőt ortopéd szakorvosok által vizsgálták, egy független vizsgabizottság előtt. Egyedülálló módon az AGR-t kizárólag az orvosi szempontok alapján ítéli oda a tanúsítványát.

Annak ellenére, hogy a gerincproblémák napjainkban minden korosztályt és társadalmi osztályt érintenek, még mindig rengeteg orvosi mítosz övezi. A kereskedelem folyamatosan növekszik, ezáltal ránézésre egyre nehezebb megítélni, a valóban minőségi, egészséges cipőket, amelyet az üzletek tanácsadóinak szakértelmének hiánya is csak fokozhat. A német AGR minősítés segít eligazodni, és hozzájárul a vásárlók okos döntéseinek meghozatalához az egészségük érdekében. Ez nem csak a nem megfelelő lábbeli kiválasztása miatt segíthet, hanem egészség szempontjából is rendkívül hasznos. Az AGR az „Egészségesebb hátáért kampány”, tanúsítvánnyal tiszteli meg azokat a termékeket, amelyek valóban segítik a hátfájás megelőzését és fájdalmak enyhítését. Válasszon gerincbarát gördülő talpú cipőket, és tegyen Ön is a háta egészségért még ma!


Kapcsolódó bejegyzések

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.