Bejelentkezés / Regisztráció
Rendeljen telefonon 1 perc alatt +36 20 925 3302
Close
Felső sáv megnyitása

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

GANTER LST gördülő talpú cipő - Pehelykönnyű lépések fájdalommentesen

A testmozgás és az aktív életmód köztudottan a hosszú élet egyik titka. A mozgás oxigénnel gazdagítja a vért, építi az izmokat, lebontja a zsírsejteket, stimulálja az endorfinokat és erősíti az immunrendszert. De még azok is, akik különböző lábproblémák miatt csak korlátozottan tudnak testmozgást végezni, sokat tehetnek egészségük érdekében, ha gördülő talpú cipőre váltanak. A 2021-es év újdonsága a pehelykönnyű GANTER LST (Light-Stride-Technology) gördülő talpú cipő, melynek viselése nem csak a fájdalommentes, aktív járást támogatja, de jótékony edzőhatással is bír.

Lábunk egészségét életmódunk mellett cipőválasztási szokásunk is döntően befolyásolja. Például egy egészségügyileg nem megfelelő, túl szűk vagy túl magassarkú cipő, ami fájdalmas ortopéd lábproblémát idézhet elő. De nem csak az egészségtelen kialakítású cipő, hanem a túlhordott, formáját és tartását vesztett lábbeli is okozhat fájdalmas elváltozásokat, mint a bőrkeményedés, tyúkszem vagy lúdtalp. A túl puha és túl lapos talppal ellátott cipők sem segítik elő a talp átgördülésének természetes folyamatát: a harántboltozat lesüllyed, ezáltal az ízületekre gyakorolt terhelés megnövekszik, és fájdalmas sarok, térd, illetve Achilles-ín problémát okozhatnak. A lábakat sanyargató cipőkben rövid időn belül gerinc- és derékfájdalommal is számolhatunk, ezért cipőválasztáskor érdemes odafigyelni az egészségügyi szempontokra is.

GANTER Light Stride Technology (LST) – Tudomány a pehelykönnyű lépésekért

Nincs is annál jobb érzés, mint mezítláb sétálni a friss, harmatos fűben. Miért ne tehetnénk ezt meg nap, mint nap? A továbbfejlesztett GANTER LST gördülő talpú cipő 4 pontos extra könnyű talpszerkezete a lépés során elnyeli a talaj egyenetlenségeiből keletkező ütésenergiát, és aktiválja a mozgatószervi funkciókat. Egyenes testtartást biztosít, és az anatómiai talpbetéttel együttesen támogatja a láb természetes átgördülését. A forradalmian új GANTER LST gördülő talpú cipők fájdalommentes, puha járást és korlátlan mozgásszabadságot biztosítanak. A kiváló minőségű, természetes anyagokból készült lábbeli egészségügyileg ideális környezetet teremt a lábaknak. A saroktól egészen a lábujjakig tartó hihetetlenül könnyed átgördülés lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítéssel, tovább gyalogoljon, így a séta élmény lesz!

GANTER LST – az egészség a lábaknál kezdődik

 • Enyhíti a hát és az ízületek terhelését
 • Javítja a testtartást
 • Támogatja a láb természetes átgördülését
 • Elegendő helyet biztosít a lábujjaknak
 • Védelmet nyújt bokaficam ellen

Még könnyebb léptek egész nap

 • Hosszabb séta, kevesebb erőfeszítéssel
 • A cipő alkalmazkodik viselője biomechanikájához
 • Extrakönnyű, rugalmas gördülő talpú gumitalp

Megkönnyebbülés a hátnak és az ízületeknek

 • A lábfej, a sarok, a térd, a csípő és a hát terhelése is érezhetően megkönnyebbül a 4 pontos extra könnyű gördülő talp kialakításának köszönhetően
 • Az anatómiai talpbetéttel együtt támogatja a láb természetes mozgását

Kiknek ajánljuk?

A GANTER LST gördülő talpú cipőt azoknak ajánljuk:

 • akik szeretnének könnyebben sétálni
 • akik tudatosan vigyáznak egészségükre
 • akik aktív életmódot folytatnak

És azoknak, akik az alábbi betegségek egyikében szenvednek:

 • gerinc és hátproblémák
 • bütyök
 • lúdtalp/bokasüllyedés
 • saroksarkantyú
 • visszér problémák
 • krónikus ízületi gyulladás
 • Achilles -ín gyulladás

Német AGR tanúsítvány – Igazoltan gerincbarát cipő

Az új Light Stride Technology-val készült GANTER lábbelik megkapták a német AGR, azaz a “Kampány az egészségesebb hátért” szövetség szigorú tanúsítványát. Az AGR olyan magas szintű elismerés a szakmai világban, amelyet kizárólag szigorú kritériumok betartásával ítélnek oda. Fontos, hogy a cipő kialakítása a lábhoz igazodjon, és megkönnyebbülést és támaszt biztosítson az ízületeknek. A gördülő talpú cipők megfelelő ütéscsillapító rendszert igényelnek. Végül is életünk több mint egyharmadát cipőben töltjük. A légiesen könnyű, rugalmas 4 pontos gördülő talp támogatja a séta során végzett mozdulatok teljes átgördülő folyamatát. Kibővíti a bokák mozgási tartományát, ami által megkönnyebbül a boka és a térdízület, illetve a derék és a gerinc terhelése is jelentősen lecsökken. A gördülő mozgásnak köszönhetően a természetes járásképet támogatja, ezáltal javít a testtartáson, és egy aktív, természetes mozgás érhető el.

Válassza a továbbfejlesztett GANTER Light Stride Technology gördülő talpú lábbelit, és lendüljön ismét mozgásba! A gördülő talpú cipők célja, hogy viselőjének biztosítsa a fájdalommentes, stabil és természetes járást, miközben ízületei megpihennek. A GANTER LST cipők védelmet, stabilitást és biztonságérzetet kínálnak miközben segítenek megkímélni ízületeit a káros nyomásterheléstől és ütésenergiától. A tapasztalt szakemberek és cipészmesterek által készült GANTER lábbelik mindegyike fenntartható, hosszú élettartamot garantálnak és a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve készülnek. A korábbi GANTER Aktiv lábbelik sikereire épült GANTER LST gördülő talpú cipőink ízléses külsejének köszönhetően segít megtalálni a stílusához és a lábproblémájának leginkább megfelelő darabot. Kattintson, és fedezze fel az új GANTER LST gördülő talpú cipőket!

 

 


Kapcsolódó bejegyzések

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.GYORS SZÁLLÍTÁS

1-2 munkanap alatt

GYORS MÉRETCSERE

Futár csomagcserével

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos elállás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Back to top

Feliratkozom a hírlevélre

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!.