Post Thumbnail

Egészséges cipők 1922 óta


A német GANTER márka története 1922-ben kezdődött, egy olyan korszakban, ahol a szűk, és kényelmetlen cipők természetellenes formába kényszerítették a lábat. Akkoriban forradalmian új ötletnek számított, hogy létrehozzanak egy olyan cipőt, ami a láb természetes formáját követi, és az egészséges járást támogatja. Ilyen körülmények között készültek el az első GANTER kényelmi cipők, amelyeknél a legfontosabb szempont az volt, hogy elegendő helyet biztosítanak a lábfejnek a mindennapi komfort érdekében. A kezdeti sikerek hatására az alapítók szenvedéllyel folytatták a cipők fejlesztését, a vásárlók legnagyobb elégedettségére.


Meghatározó innováció – GANTER Aktiv gördülő talpú cipő


Az 1977-ben megalkotott GANTER Aktiv gördülő cipők speciális ívelt talpa lehetővé tette viselőjének a természetes, puha talajon való járás stimuláló érzését. Rövid időn belül kiderült, hogy a GANTER Aktiv gördülő cipők hatása elképesztően pozitív! Csökkentette vagy megelőzte a hát- és derékfájást, tehermentesítette az ízületeket, és javított a tartáshibákon. A GANTER Aktiv gördülő talpú cipő a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2010-ben megkapta a német AGR tanúsítványt, ami bizonyítottam igazolja kiemelkedő hatékonyságát.

 

AGR tanúsítvány az egészségesebb hátért!


A GANTER Aktiv cipők megkapták a német AGR tanúsítványt, aminek elnyerése kiemelkedő érdem a kényelmi- és gyógyászati cipők közt. A tanúsítvány odaítélése egy független szakértőkből álló bizottság döntése alapján történik, melyet szigorú kritériumok keretében a két legnagyobb német hát rekreációs szövetséggel együtt dolgoztak ki. A vizsgálati bizottság hitelesített orvosi szakértőkből áll. Bizonyított, hogy a GANTER Aktiv cipők gördülő talpszerkezete jótékony hatással van a test kinetikus rendszerére. Csökken az ízületekre, a hátra nehezedő terhelés, egyúttal újra aktivizálja a fáradt izmokat. Mindennapos használatukkal bizonyítottan javítják a testtartást, és támogatják a törzset és gerincet. 

 

Mi teszi a cipőt GANTER-RÉ?


Még a ma napig is egy pár GANTER cipő elkészítéséhez átlagosan 100 műveletet hajtanak végre, kezdve a modellezéstől, a bőr kiválasztásán át, a talp előállításán, és a végső ellenőrzésen keresztül. A gépek ugyan megkönnyítik a gyártást, de ahol a legmagasabb minőség a cél, a kézi munka elengedhetetlen. A tapasztalt szakemberek és cipészmesterek óriási figyelmet fordítanak a részletekre, és teljes odaadással készítik a kiváló minőségű, speciális GANTER cipőket. A legapróbb részletekig kidolgozott cipőkben hibátlan varrás, bélés, és precízen megtervezett 4-pontos talp gondoskodik a tökéletes komfortérzetről.

 

Környezetbarát gyártási folyamatok


A GANTER szigorú előírások mellett, Európa szívében készíti cipőiket. Csak természetes, környezetbarát alapanyagokból, természetes erőforrásokat felhasználva készítik termékeiket. Hozzájárulnak a környezet aktív védelméhez, és a gyártás folyamán felhalmozódott hulladékot újrahasznosítják. Beszállítóik megválasztását is tudatosan alakítják, ezáltal hozzájárulnak egy szebb, fenntartható termelési folyamat kialakításához. A cipődobozok újrahasznosított papírból, oldószermentes ragasztókkal készülnek. A GANTER már több díjat is bezsebelt a környezetbarát gondolkodásért, mint pl. PEFC, FSC, Natürlich Gesund, stb.) 

 

Tudatosság, tartósság és minőség


A GANTER cipők maximális odafigyeléssel, az emberek igényeire szabva készülnek. Mind alapanyagokban, mind kialakításban, mind a folyamatos megújulásban, környezettudatos gyártásban elsőosztályú minőséget nyújtanak.  A GANTER kollekció széles választéka segít megtalálni az Ön problémájára leginkább megfelelő darabot. Kattintson, és fedezze fel a GANTER Aktiv gördülő talpú cipőket!