VERLON - Webáruház

Budapesti öltönyház:

Olasz
stílus

Német minőség

Széles
választék

Öltönyházunkban

Méretre
igazítás

Mesterszabóval

Kosár

Üres

Megosztom a véleményem

Nagy Andor Endre, Köszönet

Tökéletes kiszolgálás!

Endre - Electro Service Kft., DIGEL Ceremony

Tökéletes kiszolgálás, nagy választék, segítőkész eladók és minőségi termékek.

Podolákné Várnagy Enikő & Podolák Norbert, Köszönet

Bár már több mint fél éve, de mintha csak tegnap történt volna a házasságkötésünk. A férjem Digel esküvői öltönye és a mellé beszerzett kiegészítők remekül bírták a kiképzést, nagy segítségünkre volt, hogy túlzás nélkül mindent be tudtunk neki szerezni az Önök üzletében. Amellett hogy minden egy helyen volt, a kiszolgálás és a tanácsadás is rengeteg gondot levett a vállunkról, amit még egyszer köszönünk.

Sándor, öltöny

Pár napja jártunk ebben az üzletben a Párommal, az esküvőnkre kerestünk öltönyt. Már volt szerencsénk előtte bejárni egy pár szalont, de sehol nem találunk ilyen nagy kínálatot, és a kiszolgálás is rettentő kedves volt még miután az 5. 6. öltönyt próbáltuk is. Nem akadékoskodtak, hogy újra és újra felpróbáltam egy egy darabot. Jól éreztük magunkat próbálgatás közben és sikerült is megtalálni a megfelelő esküvői öltönyt. Nagyon jó minőségű ruhák közül volt lehetőségünk vásárolni. Ha ingre, mellényre vagy öltönyre lesz szükségünk biztos, hogy ide fogunk először visszatérni. Köszönjük!

Bánki Éva Lilla, Ingek,pulóverek

Nagyon szép és jó az árú kínálat,nagy örömet és boldogságot szereztem az ingekkel a megajándékozottamnak. Meg fogadtam ,hogy mindig itt fogok vásárolni ha szükségünk lesz ingre,öltönyre.Az árú igazán jó minőségű! Szót érdemelnek az üzletben dolgozók is akik igen segítőkészek,vásárlókat szerető emberek!Amit sajnálok,hogy női konfekció nincsen,mert akkor én is itt vásárolnék!!!! Köszönet mindenért,jó ide betérni!!! Tisztelettel Bánki Éva Lilla

Horváth Gábor Krisztián, profizmus

Az egyik kollégám az esküvőjére készül, így eszembe jutott a Verlon és rögtön ajánlottam is neki. Aztán beugrott, hogy pár nap múlva lesz az első házassági évfordulónk és ezzel párhuzamosan az eszembe ötlött, hogy milyen profi kiszolgálásban és minőségben volt részem, amikor náluk jártam. Ilyen türelemmel és készséges hozzállással sosem találkoztam még, így bátran ajánlom mindenkinek. Ár/érték arányban a legjobb!

Beszeda Gábor, korábbi RTL Klubos műsorvezető, Öltönyre volt szükségem a munkámhoz...

Öltönyre volt szükségem a munkámhoz. Internetes böngészés közben bukkantam rá a Verlon Öltönyházra. Már az oldal is letisztult, jól áttekinthető képet adott, kiválasztottam a modellt, ami tetszetős volt számomra. Amikor személyesen ellátogattam üzletükbe roppant mód meglepődtem. No, nem azért, mert pingvineket árultak, hanem mert a kiszolgálás alatt végig 100%-osan éreztem és ami fontosabb tapasztaltam is azt, hogy tényleg figyelnek rám és érdekli az eladót az, amit szeretnék. Manapság ez ritka. Nagyon. A kiszolgálás non plus ultra-ja után még az öltönyszetten való kisebb igazítások elvégzésére sem lehetett panaszom. Mesterszabóval dolgoznak és ráadásul fénysebességgel. Öröm volt a vásárlás, nagyon megérte. Köszönöm szépen!

Schnitzler András, Szeretnénk megköszönni a színvonalas szolgáltatást

Szeretnénk megköszönni üzletük segítségét és hihetetlen profizmusát, melyet az esküvői öltöny kiválasztásánál, méretre szabásánál nyújtottak. Az öltöny nagyon jó szolgálatot tett június 22.-i esküvőnkön, ahol egy forró nyári napon is rendkívül kényelmes és komfortos viselet volt.

Schäffer Viktor, Tisztelt Verlon Öltönyház!

Az öltöny maximálisan kiállta a próbát, sőt ,felülmúlta az elvárásaimat! Hihetetlen kényelmes és könnyű viselet az öltöny, arról nem is beszélve, hogy mennyire elnyerte mindenki tetszését, főleg a menyasszonyomét! Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Verlon Öltönyház hozzájárult a minőségi ruhájával és az eladók szakszerű, hozzáértő kiszolgálásával a sikeres esküvőnkhöz!

Ozsváth Csaba, Csak ajánlani tudom mindenkinek

Az év egyik legmelegebb hétvégéjén volt az esküvőnk, ráadásul a fotózásunk is az esküvő reggelén volt, így már kora reggeltől viseltem. Remekül bírta az egész napos utazást, a fotózást, majd az egész éjszakán át tartó táncolást. A gyűrődésmentes anyagból készült öltönyön másnap reggel is szinte tökéletes állapotban volt. Remek viselet, nagyon kényelmes, jól szellőzött és igazán jó érzés volt viselni. Csak ajánlani tudom mindenkinek és nagyon örülök, hogy Önöknél vásároltam az öltönyömet. Valamint szeretném megköszönni kollégáik segítőkészségét, udvariasságát és szakértelmét, amit vásárlás során az üzletükben tapasztaltam.

Hrabovszki György, Mintha csak rám szabták volna...

Az esküvői öltönyben komfortosan éreztem magam, mintha csak rám szabták volna. Nem éreztem még magam ilyen kényelmesen öltönyben. Megváltoztatta az öltönyviselésről alkotott képem.

Munkácsi Gábor, Meg vagyunk elégedve:)

Régen nem találkoztam ilyen kiszolgálással. Tényleg. A boltban láthatóan szakemberek dolgoznak, akik értenek ahhoz amit csinálnak és láthatóan szeretik is! Szerintem ez nagyon ritka. Tehát aki szeretné, ha az öltönye kiválasztásában nem egy "eladó", hanem egy szakember adna tanácsokat, és segítene kiválasztani a nagy és minőségi választékból legmegfelelőbb darabot , úgy a Verlon tökéletes választás!

Lőrincz Gergely, Budapest, Több üzletben is jártam Önök előtt, és egyik helyen sem fogadtak ilyen törődéssel

Köszönöm az odafigyelő kiszolgálást, amelynek során segítettek az esküvőmre a megfelelő öltözetet kiválasztani. Több üzletben is jártam Önök előtt, és egyik helyen sem fogadtak ilyen törődéssel. Nagyon jól esett. Fontosnak tartom minden területen, hogy ebben az egyre nehezebben átlátható világban az emberek figyeljenek egymásra, különösen akkor, ha valaki elad valamit. Főleg fontos ez egy ilyen esemény előkészítésénél. Mindig külön helyen lesznek azok az üzletek, ahol a vásárlóra tényleg figyelnek. külön köszönöm a szinte baráti bánásmódot! Az esküvő jól sikerült, a ruha jól állt, és remekül éreztem benne magam. Tartsák meg jó szokásukat, s maradjanak szívélyesek!

Turányiné Mónika, Göngyös, Teljesen olyan mint a képen...

Tegnap délelőtt rendeltem inget neten keresztül, délután telefonon felhívott egy kedves úriember és azt mondta, hogy a holnapi napon megkapom a rendelt terméket, így is lett. Nagyon tetszik az ing, teljesen olyan mint a képen. Picit féltem, hogy nagy lesz a fiamra hiszen még csak 15 éves és fejlődésbe van de tökéletes lett rá. Örülök, hogy böngészéskor rátaláltam erre az oldalra. Szeretnék még cipőt és öltönyt is vásárolni heteken belül, és azt hiszem innen fogok újra. Sok sikert kívánok! Köszönettel és üdvözlettel egy elégedett vásárló.

Megosztom a véleményem