Budapesti öltönyház:

Olasz
stílus

Német minőség

Széles
választék

Öltönyházunkban

Méretre
igazítás

Mesterszabóval

Kosár

Üres

Vissza
2014-05-27

Slim fit öltöny - ami felváltotta a klasszikus fazont

Az öltöny egy bizonyos életkor után elengedhetetlen alapdarabja a férfi ruhatárnak, egy minőségi darab pedig hosszú éveken át végigkísérheti akár hétköznapjainkat, akár jeles alkalmainkat. Nem mindegy tehát, hogy melyiket választjuk, és persze az sem, hogy hol – szánjunk időt és energiát arra, hogy megtaláljuk az igazit.


slim fit karcsúsított öltöny

A klasszikus „ballagási öltöny”, mely sokak szekrényében porosodik, kényelmetlen és előnytelen viselet, ám ezt az elavult fazont már felváltotta a karcsúsított, úgynevezett slim fit szabás. Ez a fiatalos fazon finoman követi a test körvonalait, ezzel magabiztosabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

A szűkített öltöny több szempontból is előnyösebb: a szabásnak köszönhetően optikailag magasít és vékonyít, egységesebb, férfiasabb összképet ad, mint egy hagyományos öltöny. A karcsúsított derékrésznek és nadrágszárnak köszönhetően kikerülhető a „téglalap-effektus”, mely a hagyományos, előnytelenül széles válltöméssel rendelkező zakók és bő nadrágszárak sajátossága. Ebből következik, hogy a slim fit fazon minden testmagasságra- és alkatra megfelelő, hiszen kizárólag az előnyös vonásokat emeli ki, és erősíti fel. Egy színvonalas öltönyházban többféle slim fit fazonból is válogathatunk, mint az extra slim vagy az enyhén szűkített, így mindenki megtalálja az alkatára legmegfelelőbb változatot.

 

Természetesen ne gondoljuk, hogy ha betérünk az első közeli üzletbe, és vásárolunk egy modern szabású öltönyt, azonnal makulátlan eredményt kapunk – a jelszó ez esetben is: próbálni, próbálni, próbálni! Ki kell próbálnunk többféle anyagot, zakót, nadrágot, mire megtaláljuk azt, ami előnyös számunkra, és persze elengedhetetlen, hogy kikérjük egy profi tanácsát is, ezért érdemes egyből egy öltönyházat felkeresni, ahol helyben ránk is igazítják a kiválasztott öltönyt. Számos üzletben - beleértve a közismert divatmárkákat - árulnak slim fit öltönyöket, azonban gyakran vegyítik a modern stílust az elavult szabási technikákkal, másrészt karcsúsított zakó mellé sokszor kínálnak hagyományos, bő nadrágot, így az összhatás kaotikus és előnytelen lesz.

 

Ha megvagyunk a nehezével, és megvásároltuk álmaink öltönyét, érdemes beszerezni hozzá néhány kiegészítőt. Elengedhetetlen néhány hasonlóan karcsúsított fazonú ing, mely kényelmes, mindennapokra is alkalmas viselet, és akár farmerral is hordhatjuk. Egy minőségi cipő szintén fontos, csakúgy, mint az olyan „extrák”, mint egy díszzsebkendő, mely apró csavart ad megjelenésünknek, és friss, divatos stílust kölcsönöz minden korosztálynak.

 

Végül ne felejtsük: az öltöny beruházás. Egy tökéletesen szabott öltöny nagyban árulkodik viselőjéről, így soha ne érezzük kínosnak kikérni egy szakértő segítségét: egy minőségi öltönyházban személyre szabott tanácsokat kaphatunk hozzáértő eladóktól, így az öltöny biztosan olyan lesz, mintha ránk szabták volna.

Hozzászólások

Megosztás: fb g+

Zhang margareta

Üdvözlöm! A cipők firgalmazasaval kapcsolatban irok! Kivel tudom felvenni a kapcsolatot? Üdvözlettel. Zhang Margareta Telefon 06-30/3016246

Máté

Tisztelettel. azzal kéréssel fordulok önökhöz szükségem lenne zilli feliratu férfi zako gombra hol tudom ezt be szerezni.és mennyibe kerül.

Ritoot

Ritoot Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/