Fedezze fel, hogyan egészítheti ki esküvői öltönyét egy alkalomhoz illő inggel, és ismerje meg azt az ékszer, ami nem hiányozhat a vőlegény ingéből.

Budapesti öltönyház:

Olasz
stílus

Német minőség

Széles
választék

Öltönyházunkban

Méretre
igazítás

Mesterszabóval

Kosár

Üres

Vissza
2013-02-21

Minden, amit tudnia kell egy vőlegénynek az alkalmi ingekről

Fedezze fel, hogyan egészítheti ki esküvői öltönyét egy alkalomhoz illő különleges inggel, és ismerje meg melyik az az ékszer, ami nem hiányozhat a vőlegény ingéből, de előbb jöjjön egy aranyszabály…

 

eterna szmoking ing
Színharmónia
Talán mindennél fontosabb a megfelelő színű ing kiválasztása az esküvőre. Aranyszabály, hogy a vőlegény ingje színben harmonizáljon menyasszonya ruhájával, amely többnyire hófehér vagy ekrü színű. Ettől ne térjen el semmi esetre sem! Az így keletkező színharmónia az ifjú pár összetartozását szimbolizálja, ráadásul bámulatosan mutat a ceremónián, valamint az utána készült felvételeken is. Mire ügyeljen még?
Fazon
Válasszon az esküvői öltönyével megegyező fazonú inget! Karcsúsított öltöny alá mindenképpen slim fit inget vegyen. Így elkerülheti, hogy a szűkített öltöny alá csúnyán begyűrődjön a bő szabású ing - ami nemkívánatos ráncokat hagy a zakón. Ügyeljen arra, hogy az ing testhossza megfelelő hosszúságú legyen, annak érdekében, hogy mozgás közben semmiképpen se húzódjon ki a nadrágból. Az ing ujjhosszánál tartsa szem előtt, hogy elég hosszú legyen ahhoz, hogy kb. másfél centi kilátszódjon a zakó ujja alól. Ez napjaink divatos és elfogadott irányzata, kövesse Ön is! Öltönyhöz mindig hosszú ujjú inget vegyen fel, még akkor is, ha nyáron, a tűző napon tartják a lagzit. De van itt még valami…
Mandzsettagomb
A férfiak stílusos alkalmi ékszere – a karóra és a gyűrű mellett - a mandzsettagomb, melyet mandzsettagombjukkal ellátott ing ujjába kell beletenni. A legelegánsabb alkalmi ingek duplamandzsettásak, azaz a mandzsettájuk (ujja végük) kétrétegű anyagból van. A mandzsettagombok számtalan színben és formában léteznek. Van, amiben féldrágakő van, de népszerűek a letisztult, selyemfényű darabok is. Túlnyomórészt ezüst és arany színben készülnek. Olyan mandzsettagombot vegyen fel, ami színben passzol a karikagyűrűhöz. Fehérarany karikagyűrűhöz ezüstszínű mandzsettagombot válasszon!

Tipp: Olyan méretű órát viseljen az esküvőn, amelynek a számlapján nem akad meg az ing ujja, így egységesen mindkét ing ujja zavartalanul kilóghat a zakó alól.

eterna swisscotton
Maradjon sima végig!
Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a frissen vasalt ing egy óra múlva olyan gyűrött, mintha sose látott volna forró talpat. De mit lehet ez ellen tenni? A legszínvonalasabb ingek anyaga vasalásmentes vagy vasaláskönnyített alapanyagból készül. Ezek a speciális anyagú ingek szinte alig gyűrődnek, még az esküvő végén is tükörsimák maradnak, így nem kell a megjelenésén aggódnia. Mindezek mellett álomkönnyű vasalni őket, szinte siklik rajtuk a vasaló talpa. De a legjobb az egészben az, hogyha rohanásban vagyunk reggel, akkor nem szükséges kivasalni őket, mert a test melegétől és nedvességétől kisimulnak a ráncok. Ez még nem minden...
A nívós vasalásmentes ingek kizárólag 100% tiszta pamutból készülnek, amely teljesen bőrbarát, ennek köszönhetően nagyon kényelmes viselet, ráadásul kevésbé izzad bele viselés közben. A bőrre káros vegyszermaradékot nem tartalmazó ingeket Öko-text 100-as tanúsítványával jelölik a csomagoláson.

Tipp: Aki hajlamos az izzadásra, mindenképpen vegyen fel az ing alá egy tiszta pamut pólót, ami felszívja a nedvességet, és vigyen egy tartalék inget is magával arra az esetre, hogy elkerülje a kellemetlen pillanatokat.

eterna ing gallér
Gallér
Milyen gallérú inget válasszon? A francia nyakkendő díszes csomójához a széles gallér illik. Ne válasszon olyan inget, amelynek keskeny a gallérja, mert eltakarja a nyakkendő csomóját. A széles gallérral rendelkező ingeket cápagalléros ingeknek hívják. Ha egyediségre törekszik, választhat szmoking inget is, amelynek gallérja kisebb az átlagtól és rejtett gombolással készül.
Mintázat
Érdemes odafigyelni, hogy az ing mintázata ne legyen túl harsány, az alkalomhoz illő diszkrét minták elfogadottak az esküvőn. Leggyakrabban egyszínű inget választanak a vőlegények, de ha még különlegessebbé szeretné varázsolni magát, akkor olyan inget válasszon, amelynek mintázata harmonizál az öltöny mintájával. Tehát, anyagában csíkos esküvői öltönyhöz, anyagában csíkos inget párosítson.

Tudta?: Az anyagában csíkos és az anyagában mintás azt jelenti, hogy az öltöny csíkjai vagy mintái megegyező színűek az öltönnyel, tehát nem ütnek el tőle, így alkalmi, de mégis finoman játékos megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

A szerkesztő javaslata:
Válassza ki a háromféle szabás közül a testalkatának legmegfelelőbbet.
Szóljon hozzá!
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne, alul nyugodtan kommenteljen, személyesen fogok rá válaszolni a legrövidebb időn belül.
Megtekintem az összes esküvői férfi inget

Hozzászólások

Megosztás: fb g+

Zhang margareta

Üdvözlöm! A cipők firgalmazasaval kapcsolatban irok! Kivel tudom felvenni a kapcsolatot? Üdvözlettel. Zhang Margareta Telefon 06-30/3016246

Máté

Tisztelettel. azzal kéréssel fordulok önökhöz szükségem lenne zilli feliratu férfi zako gombra hol tudom ezt be szerezni.és mennyibe kerül.

Ritoot

Ritoot Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/