VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Patkós Katalin, Kecskemét, Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást.

Sarokcsont kinövésem miatt nem mindegy, hogy milyen cipőt veszek fel. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő jó minősége, és korrekt ára nagyon meglepett, túl keveset hallunk erről a márkáról!!!! Két hete hordom sokkal kevesebb fájdalmam van, bevált. Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást. Bárcsak tanítanák ezt a többieknek is! Én továbbra is Önöknél vásárolok! Köszönöm: Patkós Katalin

Ughy Tiborné, Székesfehérvár, Nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes.

Az Önök segítségével tegnap megrendelt Waldlaufer Dynamic szandált ma délelőtt megkaptam és nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes. Köszönöm a segítséget és a gyorsaságot. Minden jót kívánok Önöknek!

Krizsik József, Kiskunlacháza, Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz!

Már rendeltem pár hónapja egy cipőt Önöktől, (férfi 43-as gördülő). Nagyon köszönöm a kedves, udvarias segítségüket, a cipőt ajándékba szántam, nagyon jó lett a méret a segítségükkel, azóta is nagyon hálás a viselője. A cipő nagyon nagyon jó minőségű mivel az MBT-től kezdve elég sok gördülő cipőt kipróbáltunk, mondhatjuk hogy ez a legjobb minőségű, legelegánsabb árban is veri a legtöbbet, holott a minősége talán a legjobb. Az MBT sajnos ahogy emeli az árait, úgy romlik a minősége: legutóbb az eladók egyszerűen nem voltak hajlandók eladni nekünk a cipőt, mert úgyis visszavisszük. A Scholl cipője a boltban pár percig jónak tűnt, utána kidobtuk a szinte új cipőt, mert viselhetetlen, a műbőröket nem bírja a lábunk, a dr. Batz tépőzáras része szétszedi a zoknit, a ruhát. Soroljam még? Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz és a nagyon korrekt magyar forgalmazáshoz!

T. Barbara, Korrekt bolt

Nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat. Korrekt bolt, azt kaptam amire számítottam.

Keresztély Károlyné, RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGITŐKÉSZ...

RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGÍTŐKÉSZ KISZOLGÁLÁS és KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐK !!! Véletlenül találtam rá az interneten erre az áruházra. Az üzlet vezetője mindent megtett, hogy férjem fájós lábára ki tudjam választani a megfelelő, kényelmes cipőt. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő megvásárlása jó választásnak bizonyult. Ez úton szeretnénk megköszönni a segítségét. Ajánlom mindenkinek áruházukat, mert itt megtalálható minden alkalomra a szép, kényelmes és divatos cipő.

Ludányi Klaudia, Gyöngyöstarján, Nem ért csalódás!

Szerda este megrendeltem és ma meg is kaptam az Arturo Vicci esküvői cipőmet! Nem ért csalódás, mert Nagyon csini és Nagyon kényelmes, remélem a nagy napon is bírja majd a gyűrődést. Külön köszönet az ajándékba kapott bőrápoló krémért és a gyors szállításért.

T. B. Bernadett, A szállítás gyors és megbízható

A szállítás gyors és megbízható. Összességében elégedett vagyok a kapott termékkel!!!

M. Koppány, Csak javasolni tudom a viselését!

Öreg műszaki ember vagyok (67), nem hiszek a csodákban. Teljesen véletlenül vettem meg a Waldlaufer cipőmet, semmit nem tudtam róla. Első próbára kényelmes volt, így azonnal megvettem. Korábban nem tudtam megállni féllábon öltözködés közben, mindig el akartam dőlni, de csak a bal lábon. A térdem kezdett elcsavarodni. Egy hónap múlva minden rendbe jött. Akkor néztem meg, hogy milyen cipő is ez. A csodákban azóta sem hiszek, de a jó cipőben nagyon! Csak javasolni tudom a viselését! Gratulálok a németeknek! Jöhet a szandál!

 előző          1   |  2   |  3   

Megosztom a véleményem