VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

T. Barbara, Korrekt bolt

Nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat. Korrekt bolt, azt kaptam amire számítottam.

Keresztély Károlyné, RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGITŐKÉSZ...

RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGÍTŐKÉSZ KISZOLGÁLÁS és KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐK !!! Véletlenül találtam rá az interneten erre az áruházra. Az üzlet vezetője mindent megtett, hogy férjem fájós lábára ki tudjam választani a megfelelő, kényelmes cipőt. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő megvásárlása jó választásnak bizonyult. Ez úton szeretnénk megköszönni a segítségét. Ajánlom mindenkinek áruházukat, mert itt megtalálható minden alkalomra a szép, kényelmes és divatos cipő.

Ludányi Klaudia, Gyöngyöstarján, Nem ért csalódás!

Szerda este megrendeltem és ma meg is kaptam az Arturo Vicci esküvői cipőmet! Nem ért csalódás, mert Nagyon csini és Nagyon kényelmes, remélem a nagy napon is bírja majd a gyűrődést. Külön köszönet az ajándékba kapott bőrápoló krémért és a gyors szállításért.

T. B. Bernadett, A szállítás gyors és megbízható

A szállítás gyors és megbízható. Összességében elégedett vagyok a kapott termékkel!!!

M. Koppány, Csak javasolni tudom a viselését!

Öreg műszaki ember vagyok (67), nem hiszek a csodákban. Teljesen véletlenül vettem meg a Waldlaufer cipőmet, semmit nem tudtam róla. Első próbára kényelmes volt, így azonnal megvettem. Korábban nem tudtam megállni féllábon öltözködés közben, mindig el akartam dőlni, de csak a bal lábon. A térdem kezdett elcsavarodni. Egy hónap múlva minden rendbe jött. Akkor néztem meg, hogy milyen cipő is ez. A csodákban azóta sem hiszek, de a jó cipőben nagyon! Csak javasolni tudom a viselését! Gratulálok a németeknek! Jöhet a szandál!

 előző          1   |  2   |  3   

Megosztom a véleményem