VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Szabó Gábor, Jó választás_Waldlaufer Dynamic

Tisztelt Cím! Május elején vásároltam a címben szereplő cipőt az újpesti boltban. Szkeptikusan álltam az egészhez, hiszen a neten a gördülő talpas cipőkkel kapcsolatban igen eltérőek a vélemények, mármint ami a minőségüket/tartósságukat illeti. Aki hisz a német termékekben, azt ez a márka meg fogja tudni győzni. Nekem ez nyomós érv volt. 2012. decembere óta küzdök sarkantyú problémával. A jobb sarkamon lévővel közel egy fél éve, de a terhelés miatt a bal lábamban lévő is kezdett fájni. Túl vagyok már sugárzáson, ilyen -olyan kenőcsökön, illetve most vagyok egy injekciós kúra végén. Már a mindennapi járás is nehéz volt, ezért próbáltam meg a fenti cipőt. Azóta a fájdalmaim mérséklődtek (ami a járást illeti), legalább járás közben nem fáj a lábam. Tehát mindenképpen hasznos a cipő, aki hasonló fájdalmakkal küzd. Nyílván a gyulladást/okot ez a cipő sem szünteti meg, de ami a küldetése, amit vártam tőle azt hozta. Ajánlom mindenkinek! +2 dolog; -Érdemes lenne a véleményt íróknak a http://gordulocipo.blog.hu/ -n is elmondani a véleményüket. Én is, -és szerintem még nagyon sokan- ott tájékozódnak először. A cipő fent van az oldalon, de vélemény nincs hozzá. -Az árképzése nagyon jó a cipőnek! Üdv; Sz. Gábor

Novák Szilveszterné, Gördülő talpú női szandál

Tisztelt Cím ! Gratulálok, így kell ezt csinálni. A megrendelt szandál 24 órán belül megérkezett, segítségükkel a méret is tökéletes. Amikor felpróbáltam, olyan érzés volt, mintha nem is lenne semmi a lábamon. Azt hiszem nyáron ezt fogom hordani egyfolytában. Üdvözlettel Novák Szilveszterné

Valéria Nagyné Sipos, Gördülő talpú szandál

Szombat délelőtt sikerült megvásárolnom a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú szandált. Nagyon segítőkész eladó hölgy van az üzletben,aki végtelen türelemmel és hozzá értéssel szolgált ki. A görüdlő szandál pedig olyan kényelmes, hogy kívánni sem lehet jobbat.

Horák Melinda , szülinapi ajándék

Szülinapi ajándéknak kaptam meg életem első gördülőtalpú cipőjét, nagyon-nagyon sokat gondolkodtam, hogy kérjem-e. De nem csalódtam, ez a cipő tényleg szuper, nemcsak a reklámja jó. Bár nem innen rendeltem, mert mindenképpen szerettem volna élőben látni azt a bizonyos lazac színt, de elsőre beleszerettem. Amikor felpróbáltam már le sem vettem, a régi cipőm került a dobozba. Hihetetlen kényelmes, puha és tényleg nem kell megtanulni benne járni. Már elküldtem a barátnőimnek a képét, mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm

Bereczky Nándor, vélemény

E hó 10-én rendeltem egy pár waldlaufer dynamic cipőt, 11-én megkaptam. Kitűnő a minőség.kényelmes, pontos a méret, gyors kiszolgálás. Köszönöm szépen.

BARABÁS ÉVA , jana félcipő

Kiemelkedő a szolgáltatás,vevői igényeket professzionálisan teljesítik.Kommunikáció megelőző jellegű és őszinte. Vevői megelégedettség minden mást megelőz.Vásárolt Jana cipő kiváló minőségű.Méretre tökéletesen megfelelt .Kiszállítás pontos ,megbízható.Csomagolás precíz. VERLON áruházat csak ajánlani tudom mindenkinek.Minőséget szeretne vásároljon itt!!! köszönöm

Susányiné Fekete Mónika, köszönet

Már a 3. pár Waldlaufer cipőt vásároltam a Verlon-tól. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel, a kiszolgálással. Udvarias, segítőkész csapat dolgozik itt. Csak így tovább!Én biztosan visszatérő vásárló leszek a továbbiakban is.

Andreyka Magdolna, gyógycipő véleményezése

Még csak 2 napja használom a cipőt, melyet vásároltam, de már sokkal jobban "érzi magát" a fájós lábam. Arról nem is beszélve, hogy ilyen nagyméretű, kényelmes, könnyű cipőt nagyon nehezen tudok beszerezni és a méretéhez képest, nagyon csinos is a lábamon. A tulajdonos, pedig nagyon kedves, segítőkész, érdeklődő. Mindenkinek ajánlani fogom.

Cservenka Olga, Tatabánya, Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-)

Júniusban rendeltem Önöktől egy gördülő talpas szandált. Egy pár napig fájt a nagy ujjam, akkor írtam is Önöknek. Aztán elmúlt. Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-) Csak örömömet szerettem volna kifejezni.

Király Lívia, Budapest, Tényleg minden lábpanaszom megszűnt, minden lábfájósnak őszintén ajánlom!

Nyár elején tévedtem be az újpesti Verlon Cipőszalonba, mert a különféle lábpanaszaim miatt már egyre nehezebbé vált számomra a járás. A kedves és segítőkész eladó közreműködésével a választásom egy Waldlaufer Dynamic női gördülő talpú gyógycipőre esett. Azóta ezt a cipőt viselem legszívesebben, tényleg minden lábpanaszom megszűnt, fájdalom és fáradtság nélkül mászkálok benne naphosszat. Minden lábfájósnak őszintén ajánlom, nekem nagyon bevált!

Patkós Katalin, Kecskemét, Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást.

Sarokcsont kinövésem miatt nem mindegy, hogy milyen cipőt veszek fel. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő jó minősége, és korrekt ára nagyon meglepett, túl keveset hallunk erről a márkáról!!!! Két hete hordom sokkal kevesebb fájdalmam van, bevált. Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást. Bárcsak tanítanák ezt a többieknek is! Én továbbra is Önöknél vásárolok! Köszönöm: Patkós Katalin

Ughy Tiborné, Székesfehérvár, Nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes.

Az Önök segítségével tegnap megrendelt Waldlaufer Dynamic szandált ma délelőtt megkaptam és nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes. Köszönöm a segítséget és a gyorsaságot. Minden jót kívánok Önöknek!

Krizsik József, Kiskunlacháza, Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz!

Már rendeltem pár hónapja egy cipőt Önöktől, (férfi 43-as gördülő). Nagyon köszönöm a kedves, udvarias segítségüket, a cipőt ajándékba szántam, nagyon jó lett a méret a segítségükkel, azóta is nagyon hálás a viselője. A cipő nagyon nagyon jó minőségű mivel az MBT-től kezdve elég sok gördülő cipőt kipróbáltunk, mondhatjuk hogy ez a legjobb minőségű, legelegánsabb árban is veri a legtöbbet, holott a minősége talán a legjobb. Az MBT sajnos ahogy emeli az árait, úgy romlik a minősége: legutóbb az eladók egyszerűen nem voltak hajlandók eladni nekünk a cipőt, mert úgyis visszavisszük. A Scholl cipője a boltban pár percig jónak tűnt, utána kidobtuk a szinte új cipőt, mert viselhetetlen, a műbőröket nem bírja a lábunk, a dr. Batz tépőzáras része szétszedi a zoknit, a ruhát. Soroljam még? Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz és a nagyon korrekt magyar forgalmazáshoz!

T. Barbara, Korrekt bolt

Nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat. Korrekt bolt, azt kaptam amire számítottam.

Keresztély Károlyné, RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGITŐKÉSZ...

RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGÍTŐKÉSZ KISZOLGÁLÁS és KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐK !!! Véletlenül találtam rá az interneten erre az áruházra. Az üzlet vezetője mindent megtett, hogy férjem fájós lábára ki tudjam választani a megfelelő, kényelmes cipőt. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő megvásárlása jó választásnak bizonyult. Ez úton szeretnénk megköszönni a segítségét. Ajánlom mindenkinek áruházukat, mert itt megtalálható minden alkalomra a szép, kényelmes és divatos cipő.

Ludányi Klaudia, Gyöngyöstarján, Nem ért csalódás!

Szerda este megrendeltem és ma meg is kaptam az Arturo Vicci esküvői cipőmet! Nem ért csalódás, mert Nagyon csini és Nagyon kényelmes, remélem a nagy napon is bírja majd a gyűrődést. Külön köszönet az ajándékba kapott bőrápoló krémért és a gyors szállításért.

T. B. Bernadett, A szállítás gyors és megbízható

A szállítás gyors és megbízható. Összességében elégedett vagyok a kapott termékkel!!!

M. Koppány, Csak javasolni tudom a viselését!

Öreg műszaki ember vagyok (67), nem hiszek a csodákban. Teljesen véletlenül vettem meg a Waldlaufer cipőmet, semmit nem tudtam róla. Első próbára kényelmes volt, így azonnal megvettem. Korábban nem tudtam megállni féllábon öltözködés közben, mindig el akartam dőlni, de csak a bal lábon. A térdem kezdett elcsavarodni. Egy hónap múlva minden rendbe jött. Akkor néztem meg, hogy milyen cipő is ez. A csodákban azóta sem hiszek, de a jó cipőben nagyon! Csak javasolni tudom a viselését! Gratulálok a németeknek! Jöhet a szandál!

 előző          1   |  2   |  3   

Megosztom a véleményem