VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Kovács Tamás, vélemény

Egy korábbi lábbeli miatt rossz lett a súlyelosztásom, több hónapig fájt a talpam a sarok résznél. A vásárolt gördülőtalpú cipő első használata után csökkent a fájdalom, majd kb. a harmadik-negyedik használat után teljesen megszűnt. Valóban nagyon jó ez a gördülő talpú cipő. Örülök, hogy megvásárolhattam és használhatom.

Batisz Ildikó, waldlaufer

3 éve vettem a szandálomat a Verlon cipőboltban, tavasszal egy tavaszi gördülőt, kéne gyűjteni egy őszire és télire is. A legkényelmesebb, amit eddig hordtam. A kiszolgáló hölgy végtelenül türelmes és kedves. Hamarabb kellett volna.

Melus, tapasztalat

Már gyűjtök az őszi gördülő talpasomra, szerintem ez a mondat elég tapasztalatot takar :) egyszerűen imádom

katalin nemeth, gordulo talpu cipo

tisztelt Verlon,a baratnom hozott 1 eve egy gordulo talpu cipot otthonrol,en Sydneyben elek,most jottem vissza Otthonrol,es hoztam megint 2 cipot Onoktol ,amit szinten a Baratnommel rendeltettem meg .A gyorsasag kivalo volt es a meret is passzol ,Nagyon koszonom,es mindenkinek cask ajanlani tudom!

Pásztor Irma. Gyöngyös., Köszönet

Kedves Verlon. Egy hete rendeltem önöktől egy pár Waldlaufer gördülő cipőt, és hihetetlenül meg vagyok vele elégedve.! Köszönöm az úri ember vissza hívását, és szakszerű felvilágosítását, segítségét.!! A cipő hihetetlen könnyű, stabil, rendkívül jó benne a járás. A fájós lábaim végett rendeltem. Nem gondoltam, hogy ilyen jó.! Vendéglátásban dolgozom, ahol 12 órát kell dolgozni, és rendkívül meg könnyíti a többórás állást. Nem érzem a lábfájást, derék, és gerinc feszülést. Sokkal jobb lett a testtartásom általa. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a cipőt.! Ebben a cipőben nem kell megtanulni járni, mert oly egyszerű a használata, más gördülő cipőkkel szemben.. Bár csak előbb rendeltem volna.! Még egyszer köszönöm szépen VERLON.! Még egy törzsvásárlót tudhatnak soraik között.

Kolibri, minel hamarabb, annal jobb :)

Banom, hogy nem vasaroltam hamarabb gördülö talpu cipöt. Az elsö viseles utan masnap reggel az tünt fel, hogy nem merev a derekam, a hatam, a gerincem, nem faj a csipöm, valamint ha megpihenek, nem kezdenek el fajni az izületeim, izmaim. Ezt pedig a cipönek köszönhetem, mert tiezeneve nem keltem fel ilyen mozgekonyan, pedig 43 eves vagyok. En azt tapasztalom magamon, hogy a helyes testtartasra is megtanit, meg akkor is, amikor nem ezt a cipöt viseljük. Ha ugy adodik, hogy az idöjaras miatt nem tudom viselni utcan, a lakasban jarkalok benne. Biztos vagyok benne, hogy szandalt es teli labbelit is fogok vasarolni. Masoknak is feltünt, hogy milyen mozgekony lettem, en pedig igen nagy örömmel valaszolom, hogy a cipönek köszönhetem :)

Lujzi, kiszolgálás

Tisztelt Webáruház! Itt is szeretném még egyszer megköszönni, hogy problémámat rendkivül gyorsan és készségesen orvosolták. Bárcsak minden cég ilyen lenne. Továbbra is fogok vásárolni Önöknél és ajánlom mindenkinek cégüket. Köszönettel Lujzi Veszprémből

Szemenyei Zsuzsanna, vélemény

Tegnap megkaptam a rendelt cipőt. Nagyon köszönöm a gyors, pontos, korrekt kiszolgálást! Önök amit ígérnek, be is tartják! A cipő kiváló, nagyon megelégedett vagyok. Használtam már más, neves márkájú, jóval drágább gördülő cipőt, de ez látszik a legjobbnak, bár még most kezdem használni. Biztos, hogy először, de nem utoljára vásároltam Önöknél!

Lipcsei Tünde, Vélemény a vásárolt cípőről.

Kedves Verlon webáruház. Megkaptam a megrendelt gördülő cipőt és öröm benne menni mintha semmi nem lenne a lábamon. Sajnos sarok és térd problémákkal küzdök és mióta a cipőt hordom enyhültek a fájdalmaim. Nagyon örülök a gördülő cipőnek és feltétlenül rendelek a szandálból is. További sok vásárlót kívánok és bátran ajánlom az ismerőseimnek is. Üdvözlettel: Tünde

Dr.Koronkai Kiss Sándorné, kényelmi cipő

Már két pár Verlon gördülő cipőt vettem. Csodálatos, kényelmes és elegáns Most tervezem a szandál vásárlást. KÖSZÖNÖM. Nem is gondoltam, hogy ilyen cipőt is lehet vásárolni.

Németh Ági, Szandálcipő

Németh Ági Kedves Verlon Webáruház! Nemrég rendeltem az első cipőmet Önöktől. Nemcsak a cipő csodálatos, mert szinte nem érzem, hogy van valami a lábamon. Teljesen különbözik a többi gördülőtalpas cipőtől. Telefonon rendeltem, pedig egy kicsit tartottam tőle, mert cipőt még próba nélkül nem vettem.Az úr segítségével aki kedves, és segítőkész volt, ami sajnos nem olyan nagyon gyakori manapság, a pontos méretű cipőt kaptam! Ezúton is köszönöm szépen! Üdvözlettel:Németh Ági

Kákonyi Lajosné, Kiskunhalas, Köszönöm

Tisztelt Verlon Ügyfélszolgálat! A csizmát a mai napon megkaptam.Tökéletes, nagyon örülök , hogy önöknél vásároltam a gyors és mindenre kiterjedő kiszolgálás igazi PROFI !! csapatot takar. Továbbra is figyelem a kínálatukat. Üdvözlettel: Kákonyi Lajosné, Kiskunhalasról a CSIPKE városából !

Zsoldosné Molnár Mariann, Új cipő

Kedves Verlon Webáruház! Nemrég rendeltem az első cipőmet Önöktől. Nemcsak a cipő csodálatos, mert szinte nem érzem, hogy van valami a lábamon - amellett szoknyához és nadrághoz egyaránt viselhető - és a sarokmagassága is ideális, ami számomra nagyon fontos, mert nem tudok tűsarkúban egy lépést sem tenni, de azt is el kell mondanom, hogy telefonon rendeltem, és el voltam ragadtatva attól az úrtól, akivel beszéltem! Végtelenül kedves és segítőkész volt, ami sajnos nem olyan nagyon gyakori manapság... A cipő pedig egyszerűen remek! Ezúton is köszönöm szépen! Üdvözlettel Zsoldosné Molnár Mariann

Chászár Alice, Dynamic cipő

Tavaly tavasszal vettem az első Waldlaufer Dynamic cipőmet, miután bokaszalag szakadásom után kényelmes cipőt kerestem. Nem bántam meg! Könnyen lépdelek benne, nagyon szeretem ezt az enyhén gördülő talpat. Valahogy leveszi a súlyt a lábamról járás közben. Most ismét ezt a márkát nézegetem, egy félcipőt szeretnék venni, ugyancsak gördülő talppal. Kedvelem a hírlevelüket is, mert mindjárt megismerem az új fazonokat. Most már kitartok a márka mellett, mert nagyon bevált.

Dunka Sándor, vélemény

Egy szóvan rá,kiválóak!

Varga Gáborné, kényelmi cipő és szandál

Még csak pár napja vásároltam újpesti üzletükben 2 féle lábbelit. Nekem az egybetalpúak nagyon kényelmesek. A kiszolgálás remek,nagyon kedves az eladóhölgy és segítőkész.Csak ajánlani tudom másnak is.

Szabó Gábor, Jó választás_Waldlaufer Dynamic

Tisztelt Cím! Május elején vásároltam a címben szereplő cipőt az újpesti boltban. Szkeptikusan álltam az egészhez, hiszen a neten a gördülő talpas cipőkkel kapcsolatban igen eltérőek a vélemények, mármint ami a minőségüket/tartósságukat illeti. Aki hisz a német termékekben, azt ez a márka meg fogja tudni győzni. Nekem ez nyomós érv volt. 2012. decembere óta küzdök sarkantyú problémával. A jobb sarkamon lévővel közel egy fél éve, de a terhelés miatt a bal lábamban lévő is kezdett fájni. Túl vagyok már sugárzáson, ilyen -olyan kenőcsökön, illetve most vagyok egy injekciós kúra végén. Már a mindennapi járás is nehéz volt, ezért próbáltam meg a fenti cipőt. Azóta a fájdalmaim mérséklődtek (ami a járást illeti), legalább járás közben nem fáj a lábam. Tehát mindenképpen hasznos a cipő, aki hasonló fájdalmakkal küzd. Nyílván a gyulladást/okot ez a cipő sem szünteti meg, de ami a küldetése, amit vártam tőle azt hozta. Ajánlom mindenkinek! +2 dolog; -Érdemes lenne a véleményt íróknak a http://gordulocipo.blog.hu/ -n is elmondani a véleményüket. Én is, -és szerintem még nagyon sokan- ott tájékozódnak először. A cipő fent van az oldalon, de vélemény nincs hozzá. -Az árképzése nagyon jó a cipőnek! Üdv; Sz. Gábor

Novák Szilveszterné, Gördülő talpú női szandál

Tisztelt Cím ! Gratulálok, így kell ezt csinálni. A megrendelt szandál 24 órán belül megérkezett, segítségükkel a méret is tökéletes. Amikor felpróbáltam, olyan érzés volt, mintha nem is lenne semmi a lábamon. Azt hiszem nyáron ezt fogom hordani egyfolytában. Üdvözlettel Novák Szilveszterné

Valéria Nagyné Sipos, Gördülő talpú szandál

Szombat délelőtt sikerült megvásárolnom a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú szandált. Nagyon segítőkész eladó hölgy van az üzletben,aki végtelen türelemmel és hozzá értéssel szolgált ki. A görüdlő szandál pedig olyan kényelmes, hogy kívánni sem lehet jobbat.

Horák Melinda , szülinapi ajándék

Szülinapi ajándéknak kaptam meg életem első gördülőtalpú cipőjét, nagyon-nagyon sokat gondolkodtam, hogy kérjem-e. De nem csalódtam, ez a cipő tényleg szuper, nemcsak a reklámja jó. Bár nem innen rendeltem, mert mindenképpen szerettem volna élőben látni azt a bizonyos lazac színt, de elsőre beleszerettem. Amikor felpróbáltam már le sem vettem, a régi cipőm került a dobozba. Hihetetlen kényelmes, puha és tényleg nem kell megtanulni benne járni. Már elküldtem a barátnőimnek a képét, mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm

Bereczky Nándor, vélemény

E hó 10-én rendeltem egy pár waldlaufer dynamic cipőt, 11-én megkaptam. Kitűnő a minőség.kényelmes, pontos a méret, gyors kiszolgálás. Köszönöm szépen.

BARABÁS ÉVA , jana félcipő

Kiemelkedő a szolgáltatás,vevői igényeket professzionálisan teljesítik.Kommunikáció megelőző jellegű és őszinte. Vevői megelégedettség minden mást megelőz.Vásárolt Jana cipő kiváló minőségű.Méretre tökéletesen megfelelt .Kiszállítás pontos ,megbízható.Csomagolás precíz. VERLON áruházat csak ajánlani tudom mindenkinek.Minőséget szeretne vásároljon itt!!! köszönöm

Susányiné Fekete Mónika, köszönet

Már a 3. pár Waldlaufer cipőt vásároltam a Verlon-tól. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel, a kiszolgálással. Udvarias, segítőkész csapat dolgozik itt. Csak így tovább!Én biztosan visszatérő vásárló leszek a továbbiakban is.

Andreyka Magdolna, gyógycipő véleményezése

Még csak 2 napja használom a cipőt, melyet vásároltam, de már sokkal jobban "érzi magát" a fájós lábam. Arról nem is beszélve, hogy ilyen nagyméretű, kényelmes, könnyű cipőt nagyon nehezen tudok beszerezni és a méretéhez képest, nagyon csinos is a lábamon. A tulajdonos, pedig nagyon kedves, segítőkész, érdeklődő. Mindenkinek ajánlani fogom.

Cservenka Olga, Tatabánya, Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-)

Júniusban rendeltem Önöktől egy gördülő talpas szandált. Egy pár napig fájt a nagy ujjam, akkor írtam is Önöknek. Aztán elmúlt. Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-) Csak örömömet szerettem volna kifejezni.

Király Lívia, Budapest, Tényleg minden lábpanaszom megszűnt, minden lábfájósnak őszintén ajánlom!

Nyár elején tévedtem be az újpesti Verlon Cipőszalonba, mert a különféle lábpanaszaim miatt már egyre nehezebbé vált számomra a járás. A kedves és segítőkész eladó közreműködésével a választásom egy Waldlaufer Dynamic női gördülő talpú gyógycipőre esett. Azóta ezt a cipőt viselem legszívesebben, tényleg minden lábpanaszom megszűnt, fájdalom és fáradtság nélkül mászkálok benne naphosszat. Minden lábfájósnak őszintén ajánlom, nekem nagyon bevált!

Patkós Katalin, Kecskemét, Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást.

Sarokcsont kinövésem miatt nem mindegy, hogy milyen cipőt veszek fel. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő jó minősége, és korrekt ára nagyon meglepett, túl keveset hallunk erről a márkáról!!!! Két hete hordom sokkal kevesebb fájdalmam van, bevált. Kiemelném a segítőkész, gyors, megbízható kiszolgálást. Bárcsak tanítanák ezt a többieknek is! Én továbbra is Önöknél vásárolok! Köszönöm: Patkós Katalin

Ughy Tiborné, Székesfehérvár, Nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes.

Az Önök segítségével tegnap megrendelt Waldlaufer Dynamic szandált ma délelőtt megkaptam és nagyon örülök neki, mert csinos és főleg kényelmes. Köszönöm a segítséget és a gyorsaságot. Minden jót kívánok Önöknek!

Krizsik József, Kiskunlacháza, Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz!

Már rendeltem pár hónapja egy cipőt Önöktől, (férfi 43-as gördülő). Nagyon köszönöm a kedves, udvarias segítségüket, a cipőt ajándékba szántam, nagyon jó lett a méret a segítségükkel, azóta is nagyon hálás a viselője. A cipő nagyon nagyon jó minőségű mivel az MBT-től kezdve elég sok gördülő cipőt kipróbáltunk, mondhatjuk hogy ez a legjobb minőségű, legelegánsabb árban is veri a legtöbbet, holott a minősége talán a legjobb. Az MBT sajnos ahogy emeli az árait, úgy romlik a minősége: legutóbb az eladók egyszerűen nem voltak hajlandók eladni nekünk a cipőt, mert úgyis visszavisszük. A Scholl cipője a boltban pár percig jónak tűnt, utána kidobtuk a szinte új cipőt, mert viselhetetlen, a műbőröket nem bírja a lábunk, a dr. Batz tépőzáras része szétszedi a zoknit, a ruhát. Soroljam még? Gratulálunk Önöknek a megbízható minőséghez, és a kifizethető árhoz és a nagyon korrekt magyar forgalmazáshoz!

T. Barbara, Korrekt bolt

Nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat. Korrekt bolt, azt kaptam amire számítottam.

Keresztély Károlyné, RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGITŐKÉSZ...

RENDKÍVÜL UDVARIAS, SEGÍTŐKÉSZ KISZOLGÁLÁS és KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CIPŐK !!! Véletlenül találtam rá az interneten erre az áruházra. Az üzlet vezetője mindent megtett, hogy férjem fájós lábára ki tudjam választani a megfelelő, kényelmes cipőt. A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő megvásárlása jó választásnak bizonyult. Ez úton szeretnénk megköszönni a segítségét. Ajánlom mindenkinek áruházukat, mert itt megtalálható minden alkalomra a szép, kényelmes és divatos cipő.

Ludányi Klaudia, Gyöngyöstarján, Nem ért csalódás!

Szerda este megrendeltem és ma meg is kaptam az Arturo Vicci esküvői cipőmet! Nem ért csalódás, mert Nagyon csini és Nagyon kényelmes, remélem a nagy napon is bírja majd a gyűrődést. Külön köszönet az ajándékba kapott bőrápoló krémért és a gyors szállításért.

T. B. Bernadett, A szállítás gyors és megbízható

A szállítás gyors és megbízható. Összességében elégedett vagyok a kapott termékkel!!!

M. Koppány, Csak javasolni tudom a viselését!

Öreg műszaki ember vagyok (67), nem hiszek a csodákban. Teljesen véletlenül vettem meg a Waldlaufer cipőmet, semmit nem tudtam róla. Első próbára kényelmes volt, így azonnal megvettem. Korábban nem tudtam megállni féllábon öltözködés közben, mindig el akartam dőlni, de csak a bal lábon. A térdem kezdett elcsavarodni. Egy hónap múlva minden rendbe jött. Akkor néztem meg, hogy milyen cipő is ez. A csodákban azóta sem hiszek, de a jó cipőben nagyon! Csak javasolni tudom a viselését! Gratulálok a németeknek! Jöhet a szandál!

 előző          1   |  2   |  3   

Megosztom a véleményem