VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Jánosikné Végh Sarolta, Köszönet

Megoldást keresve, -teljesen véletlenül az interneten- találtam rá a Verlon cipőboltra, és termékeire. Természetesen a beteg , fájós lábaimra illő gyógycipők kínálatai között keresgéltem. Bízva a honlapon részletesen leírt cipő tulajdonságaiba, azonnal érdeklődtem telefonon a budapesti üzletben, hogy a hosszú ideje tartó sarokcsont,-és csonthártya gyulladásomra melyik típus a legmegfelelőbb. Egy nagyon kedves és udvarias úrtól a szakszerű magyarázatot meg is kaptam, és egy "Waldlaufer Dynamic" típusú gördülő talpú cipőt ajánlott nekem. Felkeltette az érdeklődésemet az általa is javasolt vásárlói "Vélemények" elolvasása után ez a fantasztikus gördülő cipő, amely a hozzá fűzött reményemet be is igazolta rögtön, miután már másnap megvásároltuk ezt a fenti üzletben. A kiszolgáló személyzet kedvessége és hozzáértése már nem is volt meglepő az előzmények után. Szinte hihetetlen volt számomra, hogy ebben a cipőben már nem sántikáltam, nagyon puha, kényelmes volt a járás, és a fájdalmamat is szinte alig éreztem! Boldog vagyok, hogy akkor, amikor ezt a gördülő cipőt hordom, legalább addig nem érzem azt az elviselhetetlen fájdalmat, amit a járásnál okozott nálam, ez a régóta tartó, makacs gyulladás! Köszönet a feltalálójának, a gyártójának, és nem utolsó sorban az üzletnek és a kiszolgáló személyzetnek! További sikereket kívánok, valamint a termékskála bővítését, pl. zárt papucs, csizma. Üdvözlettel, köszönettel: Jánosikné Végh Sarolta

Orbán lászló, gördülő talpu szandálba

pénteken 29 én rendeltem Verlon gördülő talpu szandált feleségemnek. Hihetetlen kedves és udvarias kiszolgálás az uriember részéről ,és már hétfőn itt is volt az szandál.Gördülő talpu cipő után végre szandál is. Nagyon megörültem a Férjem ajndékának. Tapasztalatom:nem fá a lábam,biztonságos a járásom,sokat tudok gyalogolni,kényelmes,nem nyom sehol.Ugy érzem mintha levegőben járnék. Ami jó,az joóóó. Szandál mérete is tökéletes lett,mindenkinek csak ajánlani tudom. és köszönöm.!!!!!!.

Rózsa Valeria, köszönet ezért a kincsért

2 hónapja használom a gördülő szandált és cipőt ! Miután előtte már 10 percet sem tudtam fájdalom nélkül menni. Már órákat tudok gyalogolni fájdalom nélkül. Az érzés csodálatos. Ha felhúzom, mintha a levegőben járnék. Köszönöm ezt a csodát. Köszönöm az üzletben dolgozók türelmét, kedvességét a kiszolgálás szakszerűségét, tanácsait. Ez az az üzlet, ahol a vevő számít, jó bemenni az üzletbe. Köszönet mindenért.

Varga Katinka, Ami jó, az jóóóó... Vagy még jobb? Waldlaufer Dynamic női drapp gördülő talpú szandál

Addig nézegettem a gördülő talpú szandálokat, előzetesen megtapasztalva a félcipő teljes kényelmét, hogy megrendeltem a drapp színűt. El kell ismerjem, a piros is gyönyörű! Könnyű, kényelmes, ideális nyári viselet, egyáltalán nem draba lábra felvéve, de ami a lényeg, hogy olyan benne a menés, az állás, hogy egyetlen más lábbelihez sem hasonlítható, ennek javára. Már csak a papucs modell hiányzik a kínálatból. Lesz? Jó lenne...

Vető Zsuzsanna, köszönet

Én már csak gördülő talpú cipőben tudok járni. Mióta használom, azóta könnyebbé vált a járás, nem fáj a lában és a csípőm, ezért úgy döntöttem, hogy az idén egy szandált veszek. Az üzletben kifogástalan a kiszolgálás, készségesek és udvariasak az eladók. Precízen és pontosan beállítják a lábra adott szandált. Én már tudtam, hogy ezzel a szandállal csak jól járhatok. A párom mindig ódzkodott, hogy kipróbálja a gördülő talpú cipőket. Most azonban az eladó hölgyekkel együtt sikerült rábeszélni, hogy legalább próbáljon fel Ő is egy szandált. Mondanom sem kell, azóta szinte le sem jön a lábáról. Azt gondolom ez az igazi siker.

Kálmándi Judit, vélemény

Nagyon szeretem a gördülő talpú cipőket, kényelmesek , könnyű a járás bennük. Egy baleset óta csak ezekben tudok igazán kényelmesen járni. Cipőt és szandált is vettem már , egy észre vételem lenne a szandálok estében , olyan fazonokat is szívesen látnék melyek kissé elegánsabbak, nem ennyire sportosak. További sok sikert a munkájukhoz.

Katalin, Vélemény

Két hónapja vásároltam gördülő talpú cipőt Önöknél és nagyon kellemesen csalódtam. A cipő tényleg azt tudja, amit írnak róla illetve amit az eladók a vásárláskor állítottak. Tehermentesíti az ízületeket, hosszasan állni, sokat gyalogolni, mindez nem probléma, ha ezt a gördülő cipőt viselem. Nagyon szeretem, legszívesebben le sem venném. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kicsit nőiesebb szandál modellnek nagyon örülnék.

Vámosi Lajosné Edelény, vélemény

Már 2 Db férfi gördülőtalpas cipőt vásároltunk itt.Kifogásolhatatlan kiváló minőségű cipőket kaptunk.Gyors,rendkívül udvarias és borzasztóan kényelmes vásárlásban részesültünk.Minden kedves vásárlónak CSAK AJÁNLANI TUDOM! Gyors és " MEGBÍZHATÓ !!! "

Zsuzsanna, Waldlaufer Dynamic női drapp gördülő talpú szandál

Tegnap adtam fel a rendelésemet, még aznap visszahívott egy kedves férfihang és tájékoztatott a gördülő cipőről, a vásárlásról. Kellemesen meglepődtem! Ma máris megérkezett a gördülő talpú szandál. Hihetetlenül gyors ügyintézés - el vagyok "ájulva" tőle! Csak gratulálni tudok! No, és a szandál....kitűnő! Könnyű, kényelmes, precíz kiképzés! A méret is jó, személyes próba nélkül is jól tudtam választani köszönhetően a részletes tájékoztatásnak. Fájós lábú révén nagyon örülök ennek a lábbelinek! Külön érdeme a szandálnak, hogy kivehető, cserélhető a talpbetét. Biztosan dicsérni és ajánlani fogom a cipőt és a precíz gyors ügyintézést másoknak is! Köszönöm! Máskor is szívesen vásárolok Önöknél. További sok sikert a munkájukhoz és sok-sok elégedett vásárlót!

Császár Kata, köszönet

Sok éve mindig komoly kihívást jelent számomra a cipővásárlás. Fájós lábamra mindig nehezen találtam cipőt. Hosszú idő óta ezek a gördülő talpú cipők azok, amikben fájdalom nélkül tudok járni. Külön köszönöm a türelmet és kedvességet az Árpád úton lévő boltjukban dolgozóknak.

Lukács-Kis Anna, Elismerésem!

Online megrendelés követően 5 percen belül telefonon megkerestek és jelezték hogy másnap már küldik is a gördülő talpú szandálomat.Ha nem lenne jó ,a méretcsere természetes részükről. Valóban gyorsan és hibátlanul megérkezett a kényelmes szandálom.Köszönöm !Máskor is visszatérek!

Varga Istvánné, vélemény

Nekem is ilyen gördülő talpú szandálom van.Tavaly vettem az újpesti üzletükben ahol az eladó hölgy igen készséges,kedves segítőkész volt.Nagyon kényelmes,könnyű viselet.Fájós lábúaknak ajánlani tudom.

Dobrádyné C. Zsuzsa, Köszönöm

Anyukámnak rendeltem szülinapjára egy hete a Waldlaufer Dynamic gördülő talpas szandált. A legnagyobb meglepetésemre hétfőn felhívtak a cégtől, hogy ha a méret nem lenne megfelelő egyből cserélik. Kedden meg is jött a termék /rendeléstől számítva 2 nap/. Én csak ámulni tudtam a pénzemért kapott szolgáltatásokon. Elég sokat vásárolok netről, de ilyen minőséggel még soha, sehol nem találkoztam, ezt külön köszönöm. A szandál tökéletes lett :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!! :) És köszönöm!! :)

Ramone, csak jót :)

Kórházi munkához vásároltam Waldläufer gördülő talpú cipőt. Személyesen mentem be érte a boltba, és jól is tettem, mert 38-as lábamra a 37.5-es méret illett jól. Jelenleg két hónapja használom a cipőt napi kb. 9-10 órán át, és rosszat nem tudok rá mondani! Korábban is volt már más márkájú gördülő talpú cipőm, az is nagyon jó volt sík terepen, de lépcsőzésnél már érezhető volt a cipő súlya. A Waldläufer gördülő talpú cipő abszolút nem nehezíti a lépcsőzést, sőt! Könnyebben teszem meg a 4 emeletet futva naponta többször, mint valaha. A cipő anyaga nagyon jó minőségű, nem látszik meg rajta a sok használat. A cipőfűző is nagyon jó, szimplán megkötve sem bomlik ki. Nem fáj a lábam, nem fáj a derekam a nap végén! Nagy valószínűséggel legközelebb is örömmel választok majd ilyen cipőt a munkához! Egyebekben a boltban nagyon kedvesen segítettek, jó tanácsokat adtak. Lehet bankkártyával fizetni. Az egészségpénztári kártyámat ugyan lehúzni nem tudták, de olyan áfás számlát adtak, amire aztán az egészségpénztáram kérdés nélkül visszautalta nekem a pénzt nagyjából 1 héttel később. A bolt dolgozóinak köszönöm a szíves segítséget!

Németh Jánosné, gördülő talpú cipő

Megerősítem Varga Katinka véleményét, én is megszabadultam a sarokfájdalomtól, télen a zárt barna, nyáron a lyukacsos fehér Waldlaufer gördülő talpú félcipőt viselem.

Varga Katinka, Ami jó, az jóóó

Pontosan sikerült elsőre a méretet behatárolnom. Gondoltam, hogy ha csak egy kicsit is igaz, hogy segít a nap végére jelentkező sarokfájdalmamon, akkor már megérte. Amióta hordom, egyszer jelentkezett- jóval enyhébben- de akkor sokkal többet mentem aznap. Fantasztikus ez a gördülő talpú lábbeli, a kényelem, és fájdalommentesség megéri. Úgy leszek mint Nagy Feró, öltönyhöz is edzőcipőt... követem a Csótányt, és kényelmesen járok :-) Már nézegetem a szandált, mert egész nap ebben lenni, kicsit zárt érzést ad.

Médl Sándor, Verlon gördülő talpú cipővel

Több hónap kellett, míg a rosszhoz szokott ízületek, csontok átálltak. Ez az átállás természetesen kellemetlen volt, ám figyelmeztetést kaptam szakembertől, hogy így lesz, ezért kitartottam. Az eredmény: korábban 100 (egy száz) métert nem tudtam menni lúdtalp betét nélkül, most MEZÍTLÁB több kilométert.

Takács Béláné, Waldlaufer gördülőtalpu cipő.

A férjemmel mentünk ősszel vásárolni, nekem már kiválasztottuk a megfelelő cipőt amikor a férjem is kedvet kapott, hogy kipróbálja a gördülő talpu cipőt. Megvásároltuk mind a két párat. Hihetetlen kedvesek és udvariasak a kiszolgálók. Megemlítettem távozáskor, hogy szandált is fogok vásárolni. Szeretettel fognak várni, mondták. Most lesz az ideje, hogy beváltsam az ígéretemet, Két hét múlva megyünk fel Budapestre és első utunk Újpestre vezet. Természetesen ez is gördülő talpú lesz. Azért igyekszem, hogy minél előbb tudjak választani, félek hogy később nem lesz minden méretben. Köszönöm a türelmet. Kata Takács.

Horváth Mária, Szandálcipő

Még a tavasszal rendeltem egy Verlon gördülő talpú szandálcipőt, mert sarokfájdalommal küszködtem már régóta. Azóta csak ezt a cipőt hordom,mert annyira jó, mintha nem is lenne semmi a lábamon. Már tél van, de én még mindig ebben a cipőben járok. Szeretnék majd egy télit is rendelni, mert az ismerősöm megjegyezte "te még mindig ezt a cipőt hordod?", de amikor annyira jó!!!

Benkóczi Zsuzsa, Spanyol túra gördülő talpú szandálban

Októberben részt vettem egy 100km-es túrán Spanyolországban az El Caminó utolsó szakaszán, ahol a sportcipőn kívül ez az igen kényelmes gördülő talpú szandál volt velem. Mindenkinek az volt a meglátása, hogy majd a vízhólyagokkal meggyűlik a bajom az út során. Én attól féltem, hogy az ízületeim nem fogják bírni a terhelést miután nem vagyok aktív sportoló és a súlyom sem ideális. Jelentem: egyetlen vízhólyag sem keletkezett és az ízületeimnek sem lett semmi baja. Köszönhető ez ennek a Waldlaufer gördülő talpú szandálnak!!!! Még izomlázam sem volt az út során ami igen meglepő volt számomra. Köszönöm, hogy végigjárhattam az utamat ezzel a csodálatos "segítővel".

Ficsór Erika, Vélemény

Én már lassan egy éve, hogy kinéztem magamnak azt a női fekete csizmát, amit két hete meg is vásároltam az Újpesti üzletben. Nagyon udvarias kiszolgálásban volt részem, csak gratulálni tudok az eladó hölgyekhez! Ami a csizmát illeti, rendkívül kényelmes, és végre az a stílus, amit én szeretek! Még az üzlethez visszatérve, az volt a megállapításom, hogy oda visszatérnek a vásárlók, ottlétem alatt többen is határozott elképzeléssel érkeztek lábbelit vásárolni. További sok sikert kívánok az üzlethez!

Polyák Zsuzsa, Waldläufer tépőzáras cipő

Tépőzáras cipőt kerestem édesapámnak, így jutottam el a Verlon cipőboltban idehaza is kapható példányhoz. Az online rendelés és bankkártyás fizetés kifogástalanul működött. A kiszállítás előtti napon fel is hívott a bolt, hogy a méretről, futárról - a biztonság kedvéért - egyeztessünk. A küldemény rendben megérkezett. A cipő mérete jó (ez az interneten fellelhető számos, egymástól eltérő mérettáblázat miatt nem magától értetődő), a modell kényelmes, könnyű, jó anyagból készült. A rendelés sikere a Verlon precíz Waldläufer mérettáblázatán múlt, amire megbízhatóan tudtam hagyatkozni. A Verlon cipőboltjának stábja profi, ezentúl figyelemmel kísérem az online kirakatukat.

Berényi Károlyné, Csakis VERLON-t!

Én három évig szenvedtem kisebb nagyobb fájdalomtól lábfejeimben zajló lábközépcsontok közti izületi gyulladástól. Első szandálom Batz márkájú vot, de sajnos az nehéz és nem tartotta meg az eredeti formáját. 2013 ban vásároltam VERLON félcipőt, majd 2014 ben szandált, Tapasztalatom: nem fáj a lábam, tudok gyalogolni, kényelmes, nem nyom sehol, formáját megtartja, könnyű.Nekem csak a VERLON!!!!!

Tóth Jánosné, márka ajánlása

Egyszer már megdicsértem írásban ezt a gördülő talpú cipőt. Én csak ebben tudok járni. A felépítése olyan, hogy akinek a gerincével van baj, vagy többször lett műtve, mint én is, annak nélkülözhetetlen Köszönet a feltalálónak.

Kovács Tamás, vélemény

Egy korábbi lábbeli miatt rossz lett a súlyelosztásom, több hónapig fájt a talpam a sarok résznél. A vásárolt gördülőtalpú cipő első használata után csökkent a fájdalom, majd kb. a harmadik-negyedik használat után teljesen megszűnt. Valóban nagyon jó ez a gördülő talpú cipő. Örülök, hogy megvásárolhattam és használhatom.

Batisz Ildikó, waldlaufer

3 éve vettem a szandálomat a Verlon cipőboltban, tavasszal egy tavaszi gördülőt, kéne gyűjteni egy őszire és télire is. A legkényelmesebb, amit eddig hordtam. A kiszolgáló hölgy végtelenül türelmes és kedves. Hamarabb kellett volna.

Melus, tapasztalat

Már gyűjtök az őszi gördülő talpasomra, szerintem ez a mondat elég tapasztalatot takar :) egyszerűen imádom

katalin nemeth, gordulo talpu cipo

tisztelt Verlon,a baratnom hozott 1 eve egy gordulo talpu cipot otthonrol,en Sydneyben elek,most jottem vissza Otthonrol,es hoztam megint 2 cipot Onoktol ,amit szinten a Baratnommel rendeltettem meg .A gyorsasag kivalo volt es a meret is passzol ,Nagyon koszonom,es mindenkinek cask ajanlani tudom!

Pásztor Irma. Gyöngyös., Köszönet

Kedves Verlon. Egy hete rendeltem önöktől egy pár Waldlaufer gördülő cipőt, és hihetetlenül meg vagyok vele elégedve.! Köszönöm az úri ember vissza hívását, és szakszerű felvilágosítását, segítségét.!! A cipő hihetetlen könnyű, stabil, rendkívül jó benne a járás. A fájós lábaim végett rendeltem. Nem gondoltam, hogy ilyen jó.! Vendéglátásban dolgozom, ahol 12 órát kell dolgozni, és rendkívül meg könnyíti a többórás állást. Nem érzem a lábfájást, derék, és gerinc feszülést. Sokkal jobb lett a testtartásom általa. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a cipőt.! Ebben a cipőben nem kell megtanulni járni, mert oly egyszerű a használata, más gördülő cipőkkel szemben.. Bár csak előbb rendeltem volna.! Még egyszer köszönöm szépen VERLON.! Még egy törzsvásárlót tudhatnak soraik között.

Kolibri, minel hamarabb, annal jobb :)

Banom, hogy nem vasaroltam hamarabb gördülö talpu cipöt. Az elsö viseles utan masnap reggel az tünt fel, hogy nem merev a derekam, a hatam, a gerincem, nem faj a csipöm, valamint ha megpihenek, nem kezdenek el fajni az izületeim, izmaim. Ezt pedig a cipönek köszönhetem, mert tiezeneve nem keltem fel ilyen mozgekonyan, pedig 43 eves vagyok. En azt tapasztalom magamon, hogy a helyes testtartasra is megtanit, meg akkor is, amikor nem ezt a cipöt viseljük. Ha ugy adodik, hogy az idöjaras miatt nem tudom viselni utcan, a lakasban jarkalok benne. Biztos vagyok benne, hogy szandalt es teli labbelit is fogok vasarolni. Masoknak is feltünt, hogy milyen mozgekony lettem, en pedig igen nagy örömmel valaszolom, hogy a cipönek köszönhetem :)

Lujzi, kiszolgálás

Tisztelt Webáruház! Itt is szeretném még egyszer megköszönni, hogy problémámat rendkivül gyorsan és készségesen orvosolták. Bárcsak minden cég ilyen lenne. Továbbra is fogok vásárolni Önöknél és ajánlom mindenkinek cégüket. Köszönettel Lujzi Veszprémből

Szemenyei Zsuzsanna, vélemény

Tegnap megkaptam a rendelt cipőt. Nagyon köszönöm a gyors, pontos, korrekt kiszolgálást! Önök amit ígérnek, be is tartják! A cipő kiváló, nagyon megelégedett vagyok. Használtam már más, neves márkájú, jóval drágább gördülő cipőt, de ez látszik a legjobbnak, bár még most kezdem használni. Biztos, hogy először, de nem utoljára vásároltam Önöknél!

Lipcsei Tünde, Vélemény a vásárolt cípőről.

Kedves Verlon webáruház. Megkaptam a megrendelt gördülő cipőt és öröm benne menni mintha semmi nem lenne a lábamon. Sajnos sarok és térd problémákkal küzdök és mióta a cipőt hordom enyhültek a fájdalmaim. Nagyon örülök a gördülő cipőnek és feltétlenül rendelek a szandálból is. További sok vásárlót kívánok és bátran ajánlom az ismerőseimnek is. Üdvözlettel: Tünde

Dr.Koronkai Kiss Sándorné, kényelmi cipő

Már két pár Verlon gördülő cipőt vettem. Csodálatos, kényelmes és elegáns Most tervezem a szandál vásárlást. KÖSZÖNÖM. Nem is gondoltam, hogy ilyen cipőt is lehet vásárolni.

Németh Ági, Szandálcipő

Németh Ági Kedves Verlon Webáruház! Nemrég rendeltem az első cipőmet Önöktől. Nemcsak a cipő csodálatos, mert szinte nem érzem, hogy van valami a lábamon. Teljesen különbözik a többi gördülőtalpas cipőtől. Telefonon rendeltem, pedig egy kicsit tartottam tőle, mert cipőt még próba nélkül nem vettem.Az úr segítségével aki kedves, és segítőkész volt, ami sajnos nem olyan nagyon gyakori manapság, a pontos méretű cipőt kaptam! Ezúton is köszönöm szépen! Üdvözlettel:Németh Ági

Kákonyi Lajosné, Kiskunhalas, Köszönöm

Tisztelt Verlon Ügyfélszolgálat! A csizmát a mai napon megkaptam.Tökéletes, nagyon örülök , hogy önöknél vásároltam a gyors és mindenre kiterjedő kiszolgálás igazi PROFI !! csapatot takar. Továbbra is figyelem a kínálatukat. Üdvözlettel: Kákonyi Lajosné, Kiskunhalasról a CSIPKE városából !

Zsoldosné Molnár Mariann, Új cipő

Kedves Verlon Webáruház! Nemrég rendeltem az első cipőmet Önöktől. Nemcsak a cipő csodálatos, mert szinte nem érzem, hogy van valami a lábamon - amellett szoknyához és nadrághoz egyaránt viselhető - és a sarokmagassága is ideális, ami számomra nagyon fontos, mert nem tudok tűsarkúban egy lépést sem tenni, de azt is el kell mondanom, hogy telefonon rendeltem, és el voltam ragadtatva attól az úrtól, akivel beszéltem! Végtelenül kedves és segítőkész volt, ami sajnos nem olyan nagyon gyakori manapság... A cipő pedig egyszerűen remek! Ezúton is köszönöm szépen! Üdvözlettel Zsoldosné Molnár Mariann

Chászár Alice, Dynamic cipő

Tavaly tavasszal vettem az első Waldlaufer Dynamic cipőmet, miután bokaszalag szakadásom után kényelmes cipőt kerestem. Nem bántam meg! Könnyen lépdelek benne, nagyon szeretem ezt az enyhén gördülő talpat. Valahogy leveszi a súlyt a lábamról járás közben. Most ismét ezt a márkát nézegetem, egy félcipőt szeretnék venni, ugyancsak gördülő talppal. Kedvelem a hírlevelüket is, mert mindjárt megismerem az új fazonokat. Most már kitartok a márka mellett, mert nagyon bevált.

Dunka Sándor, vélemény

Egy szóvan rá,kiválóak!

Varga Gáborné, kényelmi cipő és szandál

Még csak pár napja vásároltam újpesti üzletükben 2 féle lábbelit. Nekem az egybetalpúak nagyon kényelmesek. A kiszolgálás remek,nagyon kedves az eladóhölgy és segítőkész.Csak ajánlani tudom másnak is.

Szabó Gábor, Jó választás_Waldlaufer Dynamic

Tisztelt Cím! Május elején vásároltam a címben szereplő cipőt az újpesti boltban. Szkeptikusan álltam az egészhez, hiszen a neten a gördülő talpas cipőkkel kapcsolatban igen eltérőek a vélemények, mármint ami a minőségüket/tartósságukat illeti. Aki hisz a német termékekben, azt ez a márka meg fogja tudni győzni. Nekem ez nyomós érv volt. 2012. decembere óta küzdök sarkantyú problémával. A jobb sarkamon lévővel közel egy fél éve, de a terhelés miatt a bal lábamban lévő is kezdett fájni. Túl vagyok már sugárzáson, ilyen -olyan kenőcsökön, illetve most vagyok egy injekciós kúra végén. Már a mindennapi járás is nehéz volt, ezért próbáltam meg a fenti cipőt. Azóta a fájdalmaim mérséklődtek (ami a járást illeti), legalább járás közben nem fáj a lábam. Tehát mindenképpen hasznos a cipő, aki hasonló fájdalmakkal küzd. Nyílván a gyulladást/okot ez a cipő sem szünteti meg, de ami a küldetése, amit vártam tőle azt hozta. Ajánlom mindenkinek! +2 dolog; -Érdemes lenne a véleményt íróknak a http://gordulocipo.blog.hu/ -n is elmondani a véleményüket. Én is, -és szerintem még nagyon sokan- ott tájékozódnak először. A cipő fent van az oldalon, de vélemény nincs hozzá. -Az árképzése nagyon jó a cipőnek! Üdv; Sz. Gábor

Novák Szilveszterné, Gördülő talpú női szandál

Tisztelt Cím ! Gratulálok, így kell ezt csinálni. A megrendelt szandál 24 órán belül megérkezett, segítségükkel a méret is tökéletes. Amikor felpróbáltam, olyan érzés volt, mintha nem is lenne semmi a lábamon. Azt hiszem nyáron ezt fogom hordani egyfolytában. Üdvözlettel Novák Szilveszterné

Valéria Nagyné Sipos, Gördülő talpú szandál

Szombat délelőtt sikerült megvásárolnom a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú szandált. Nagyon segítőkész eladó hölgy van az üzletben,aki végtelen türelemmel és hozzá értéssel szolgált ki. A görüdlő szandál pedig olyan kényelmes, hogy kívánni sem lehet jobbat.

Horák Melinda , szülinapi ajándék

Szülinapi ajándéknak kaptam meg életem első gördülőtalpú cipőjét, nagyon-nagyon sokat gondolkodtam, hogy kérjem-e. De nem csalódtam, ez a cipő tényleg szuper, nemcsak a reklámja jó. Bár nem innen rendeltem, mert mindenképpen szerettem volna élőben látni azt a bizonyos lazac színt, de elsőre beleszerettem. Amikor felpróbáltam már le sem vettem, a régi cipőm került a dobozba. Hihetetlen kényelmes, puha és tényleg nem kell megtanulni benne járni. Már elküldtem a barátnőimnek a képét, mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm

Bereczky Nándor, vélemény

E hó 10-én rendeltem egy pár waldlaufer dynamic cipőt, 11-én megkaptam. Kitűnő a minőség.kényelmes, pontos a méret, gyors kiszolgálás. Köszönöm szépen.

BARABÁS ÉVA , jana félcipő

Kiemelkedő a szolgáltatás,vevői igényeket professzionálisan teljesítik.Kommunikáció megelőző jellegű és őszinte. Vevői megelégedettség minden mást megelőz.Vásárolt Jana cipő kiváló minőségű.Méretre tökéletesen megfelelt .Kiszállítás pontos ,megbízható.Csomagolás precíz. VERLON áruházat csak ajánlani tudom mindenkinek.Minőséget szeretne vásároljon itt!!! köszönöm

Susányiné Fekete Mónika, köszönet

Már a 3. pár Waldlaufer cipőt vásároltam a Verlon-tól. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel, a kiszolgálással. Udvarias, segítőkész csapat dolgozik itt. Csak így tovább!Én biztosan visszatérő vásárló leszek a továbbiakban is.

Andreyka Magdolna, gyógycipő véleményezése

Még csak 2 napja használom a cipőt, melyet vásároltam, de már sokkal jobban "érzi magát" a fájós lábam. Arról nem is beszélve, hogy ilyen nagyméretű, kényelmes, könnyű cipőt nagyon nehezen tudok beszerezni és a méretéhez képest, nagyon csinos is a lábamon. A tulajdonos, pedig nagyon kedves, segítőkész, érdeklődő. Mindenkinek ajánlani fogom.

Cservenka Olga, Tatabánya, Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-)

Júniusban rendeltem Önöktől egy gördülő talpas szandált. Egy pár napig fájt a nagy ujjam, akkor írtam is Önöknek. Aztán elmúlt. Nagyon kényelmes, nagyon szeretem. :-) Csak örömömet szerettem volna kifejezni.

Király Lívia, Budapest, Tényleg minden lábpanaszom megszűnt, minden lábfájósnak őszintén ajánlom!

Nyár elején tévedtem be az újpesti Verlon Cipőszalonba, mert a különféle lábpanaszaim miatt már egyre nehezebbé vált számomra a járás. A kedves és segítőkész eladó közreműködésével a választásom egy Waldlaufer Dynamic női gördülő talpú gyógycipőre esett. Azóta ezt a cipőt viselem legszívesebben, tényleg minden lábpanaszom megszűnt, fájdalom és fáradtság nélkül mászkálok benne naphosszat. Minden lábfájósnak őszintén ajánlom, nekem nagyon bevált!

 előző          1   |  2   |  3     Következő     

Megosztom a véleményem