VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Kiss Györgyné, Köszönet!

Tisztelt Verlon Cipőbolt! A mai napon felkerestem az üzletüket. Utazva több mint 100 kilométert amit nem bántam meg, mert a két eladó hölgy nagyon-nagyon udvarias és készséges kiszolgálásban részesített, amit nagyon szépen köszönök.Nagyon elégedett vagyok az itt vásárolt cipőkkel.Én csak ebben a fajta cipőben illetve szandálba tudok járni ami nagyon jól el van találva a lestrapált lábakra.Nagyon szívesen szoktam ajánlani másoknak is.További sok sikert kívánok a kiszolgáláshoz és jó egészséget! Tisztelettel: Kiss Györgyné

Fürjesné Herczig Ibolya, cipő vásárlás

A mai nap folyamán vetten egy pár cipőt Önöknél. A cipő méretem alapján a méretszám nagy volt a lábamra. Ajánlottak nekem egy olyan cipőt, mely gumirozott és nem tépőzáras. Kösdönöm ezt az ajánlutakat nagyon kényelmes és jó cipőt sikerüllt vennünk a férjemmel. További jó egészséget és szép napot kívánok Önöknek!

Rozi mami, vélemény

Nagyon örülök,hogy rátaláltam a Verlonra,mert nagyon kényelmes Waldlaufer cipőt tudtam vásárolni eléggé problémás lábamra! Kedves volt az ügyintéző ,gyors,pontos a szállítás.Ajánlom a boltot és a márkát is!

petőfalvi magdolna , ajánlás

2. alkalommal jutott el oda, hogy cipőmet innen vásárolja,.. nagyon boldog vagyok, azonnal kibontottam és felvettem, és nagyon pontosan illik a beteg lábamra ahogyaz meg van irva,. nagyon beteg alábam, strokból eredően el van deformálódva...-- d eebben nem érezni a "dolgokat".. van egy őszi--téli pár is.. ezt nyárra gondolta.. most irom IMÁDOM- IMÁDOM!!! igazán már régebben is megvehettem volna.. de az ára?? de a másik is 4. éve van meg.. igy ár--érték arányban ez nagyon jóóóóóóó-- KÖSZÖNÖM verlon CIPŐBOLT..ÉS A KISZOLGÁLÁS.....AZ MINDENT FELÜLIR.....

Kalapis Gyuláné, köszönöm

Az elmúlt 5 percben kaptam meg a cipőt, rögtön fel is vettem, és nagyon boldog vagyok, mert egy légiesen könnyű cipő, hajlékony, elképesztően kényelmes, ilyen rég volt már a lábamon! Köszönet a tájékoztatásért, a szakszerű felvilágosításért. Ezután csak itt veszek cipőt, remélem sokáig él majd ez az üzlet.

Tünde, Köszönet!

Szeretném megosztani a mai világban oly ritkán előforduló pozitív tapasztalatomat. Azt már egy előző véleményben leírtam mennyire messzemenőkig elégedett vagyok a Waldlaufer cipők nyújtotta kényelemmel. Amióta a munkahelyemen ebben dolgozom már el is felejtettem mennyit fájt a lábam ezelőtt... Egészségügy... Azt gondoltam megkaptam a Verlontól mindent, amit egy jó "cipőbolt" adhat nekem, de tévedtem. Történ ugyanis, amit az előző hozzászólásomba szintén jeleztem, hogy bár elégedett vagyok a szandálommal, egy kissé mégis vegyesek az érzéseim, mert közel egy évesen repedéseket fedeztem fel a talpán. Kisznyér Sándor azonnal reagált és csodálatosan korrekt hozzáállását tanusított. Azóta újra egy kifogástalan és gyönyörű új szandiban dolgozhatom végig a műszakjaimat, valamint visszaadta a bizalmamat van, aki még tisztességesen végzi a dolgát a kereskedelemben. Hálásan köszönöm!

Margó, vélemény

Nagyon elégedett vagyok a cipőkkel. Gördülő talpút veszem évek óta Cipőket, szandált .Mindegyik nagyon kényelmes, és ami nem utolsó dolog , nagyon tartósak is

Baranyi Árpádné, vélemény

3 évvel ezelőtt vettem az első gördülőtalpú cipőt a szaküzletükben. Elsősorban a láb fájdalmaim, illetve a gerinc fájdalmaim miatt vettem meg és a férjemnek is vettünk egyet. Mindketten nagyon meg vagyunk elégedve, kényelmes és ebben könnyebb a járás. Azóta rendeltem a webáruházból egy papucsot is és 1 hónappal ezelőtt újra elmentem a cipőboltba és vettem egy szandált is. A cipőbolti eladók is és a webáruházi ügyintéző is nagyon előzékeny és segítőkész volt. Köszönöm

Domonkos Anikó, Vélemény

Nekem tavaly derűlt ki,hogy mindkét sarkamon a talpi részen sarkantyúvan,plussz bokasüllyedés,bütyök.Nagyon fájt a lábam,már alig tudtam járni.Rendeltem a Verlon áruházból cipőt,azóta nem fáj a lábam,tudok fájdalom nélkül járni,és kényelmes a 12 órás műszak is.Már másmilyen cípőben ,kényelmetlenül érzem magam,hiányzik a lábaimnak mikor nem viselem.Köszönöm!

Timea, tapasztalatok a vásárolt cipőkhöz

Több évvel ezelőtt fedeztem fel az üzletet, amikor édesanyámnak nem találtunk megfelelő lábbelit a több fajta kialakult probléma miatt (bütykök, kalapácsujj, sarkantyú, bokatörés, ödéma). Akkor emlékszem, a K szélesség megtalálása felért egy felfedezéssel. Azóta sajnos esetenként már az M szélességnél tartunk, de az ingadozás ellenére maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi vásárlásokkal. Lehet, hogy első pillantásra az ár visszatartaná az embert a vásárlástól, de ezek a cipők most is 100%-ban cipők. Kiváló a minőségük és eleget tesznek az ígéretnek. Állítható, kényelmes, semmi panaszunk nem lehet. Azóta már csak és kizárólag innen vásárolunk kényelmi cipőt, papucsot. Nem gondolom, hogy a divatcipők árban hosszabb távon felérnek a minőséggel, vagy a kényelemmel. Örülök, hogy sikerült szezononként találni olyan cipőt anyumnak, ami van annyira elegáns, hogy viselhető akár alkalmi öltözékkel is, kényelemben pedig verhetetlen! Köszönöm szépen.

Keszei, érdeklődés

Örülök, hogy rátaláltam a Verlon cipőbolt gördülő talpú cipőire,gerincproblémák miatt is nagyon sokat segít, hogy jól tudjak járni. Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy nyári fazonokból-szandál, szandálcipő- nem kapható 35-ös méret. Illetve én nem tudtam venni többszöri próbálkozás után sem. Nem készül ebből a méretből nyári fazon, vagy csak nekem nem sikerült venni? Üdvözlettel: Keszei Mariann

Nagy Anna, Fantasztikus!

Évekkel ezelőtt rengeteget kínlódtam a lábproblémáimmal, járással. Nagyon sokféle márkát kipróbáltam, de egyedül a Waldlaufer gördülő talpú cipő vált be, azóta csak ezt hordom. A láb- és gerincproblémáim nagymértékben csökkentek, és végre újra tudok rendesen járni! Természetesen a Waldlauferből sem kényelmes mindegyik, hiszen a különböző fazonok különböző alakú lábakra vannak gyártva. Kinek ez a kényelmes, kinek az. Biztatom tehát a kedves vásárlótársaimat, hogy próbáljanak fel minél több fajtát, mert nem biztos, hogy pont az első lesz kényelmes, amit kinéztek maguknak, hanem akár a többedik. Az eladó hölgyek mindig nagyon türelmesen, segítőkészen végigvárták a hosszas cipőpróbálgatásaimat. A telefonos ügyfélszolgálatos úr segítőkészségét is csak dicsérni tudom! Szívből ajánlom a boltot és a Waldlaufer cipőt mindenkinek!

Perjési Zsuzsa, Köszönet

Nagyon fájdalmas sarkantyúproblémám van. 1 hónapja vettem egy gördülő szandált, egészségügyben dolgozom. Járáskor határozottan csökkent a fájdalmam, itthon is a szandált hordom. Tegnap rendeltem egy tavaszi cipőt, ma meg is kaptam. Nagyon kényelmes az itthoni pár órás hordás után. Megrendelés után felhívott egy úr, és mindenre kiterjedően tájékoztatott a szállítás módjáról, idejéről. Azt hiszem, csak a Waldlaufer márkát fogom ezután hordani. Nem olcsó. de fiatalnak érzem magam, hogy gátolva legyek a járásban. Nagyon köszönöm a szívélyes kiszolgálást.

Loós Gyuláné Piroska, Köszönet.

Hálásan köszönöm Önöknek a precíz szállítást.Tegnap beszéltem az ügyfél szolgálattal és ma délután meg is kaptam.Tökéletes a méret azt kaptam amit vártam.Legfontosabb mióta ezeket hordom nem fáj a lábam.Köszönet érte .Piroska

dr. Sebő Zsuzsa, cipő

Csak csatlakozni tudok a vélemény nyilvánítókhoz. Évek óta, csak ezt a típusú gördülő cipőt hordom, és elfelejtettem a lábfájást (pedig bőven nagymama-korú vagyok és fiatalkorom óta lábfájós). Mivel még aktívan tevékenykedem, előfordul, hogy egész nap cipőt viselek, talpon vagyok, állok, megyek és bírják a lábaim. 1-3 évente kiegészítem a cipőtáramat egy-egy új darabbal, de még a legelőször megvett (több éve) is jó állapotban van, hordható.Ha 3 évig hordok egy cipőt, a havi költség nincs 800 forint sem, és nem kell gyógyszerre, kenőcsre költenem. Egyet hiányolok, hogy egy elegáns szoknyához, elegáns helyre nem találtam kellő fazont, de bízom benne ez is megjön egyszer csak.

Ekker Annamria, 358 505 156 001 szmú női fekete 38-as cipőt keresek!!!!

Tisztelt Címzett! Már 4 különböző típusu Waldlaufer márkájú gördülő talpú cipőt vásároltam.Nagyon kényelmesek!!!! Szeretem! És nagyon szeretném,ha tudnának segíteni abban,hogy a tárgyban jelzett cipőt megvásárolhassam!!!! Azt mondták,hogy ebben az évben csak sötétkéket gyártottak. Jó lenne,ha beszerezhetnék egy akár elfekvő darabot!! Előre is megköszönöm Ekker Annamária

Gyaraki Henriette, Vélemény

Apukámnak rendeltem ilyen cipőt. Beszéltem az ügyfélszolgálattal is, ahol vásárlási tanácsot is kaptam. A cipő ma megérkezett, tökéletes a mérete és Apukám szerint még nem volt ilyen jó cipője. ( korábban az MBT-vel is meg volt elégedve, de ma már az szinte megfizethetetlen) Tehát bátran ajánlom mindenkinek, jó ár-érték arány, korrekt kiszolgálást kap minden vásárló. Gratulálok!

Lukács Lászlóné, Verlon cipő

Sarokcsont kinövésem miatt kerestem megfelelő gyógycipőt és a Verlon cipőboltban találtam rá. Ebben tudtam újra járni, sőt gyógyultnak éreztem magam. Miután a másik lábamon is ugyanez a probléma merült fel, azonnal megrendeltem a gördülő gyógycipő nyári változatát is. Ez mentett meg, azóta fájdalommentesen tudok közlekedni. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a márkát.

Böjtös Márta, Verlon cipő

Tisztelt Verlon, meg aki èrdeklődik e cipők iránt. Közlekedèsi balesetből eredően a hagyományos cipőket fèretève, vettem egy Verlon gördülő cipőt. Ár èrtèk aránya jó! Azt a cipőt választottam, amiben elsőre kènyelmesnek èreztem a lábfejemet. A cipőről nem üvölt az ortoped, ezt azert îrom, mert sokan esztetikai problemát csinálnak az egèszsègük kárára. Egyszerűen a gipszből, ebbe a cipőbe lèptem. A kiszolgálás rendben, javaslom mindenkinek!!!!

Engel Judit, Vélemény a vásárlásról

A mintaboltban vásároltam 2 pár gördülőtalpú cipőt, mert már korábban is jó tapasztalatom volt a használatukkal. Az eladók rendkívül kedvesek, türelmesek, előzékenyek voltak. Bár tele volt az üzlet, és sok cipőt felpróbáltam, még azt is megtették, hogy valahonnan máshonnan (gondolom egy raktárból) hoztak egyet, hogy felpróbálhassam. Tanácsaikkal és véleményükkel segítették a választást. Minden elismerésem és hálás köszönet illeti őket! Ritkaságszámba megy ez az udvarias bánásmód és vevőcentrikusság.Ismerősömnek már ajánlottam a boltot és a termékeket is.

Farkas Mária, Köszönet

Egyedülálló az önök hozzáállása, mint az üzletben, mint internetes vásárlás esetén..A finom, lágy , kényelemről nem is beszélve, hisz nem véletlen, hogy a 4. gördülő cipőt vásároltam az Önök üzletéből. Az is csak hab a tortán, hogy már másnap ki is szállítják! Még egyszer köszönet érte! Mindenkinek ajánlottam eddig, de fogom is az üzletet. További jó munkát minden dolgozónak! Tisztelettel: Farkas Mária

Farkasné, kényelmi cipő

Sokáig szemeztem ezzel a cipővel. Gördülő talpú cipőm már van ,szandálom is,de kényelmi még nem volt és jól döntöttem . Tépőzárasat választottam ,mert nehezemre esik a cipőfűző bekötése a derekam miatt. A méret elsőre jó lett,csupán a balosból kellett ki vennem a betétet és vékonyabbat be tenni mert erősebb a bal lábam.Ahogy meg kaptam azóta csak ez van a lábamon. Köszönöm a gyors és udvarias telefon hívást és kiszállítást.

Lívi, Szuper ügyintéző

Negyedszer vásároltam már a Verlontól. A minőségről nem akarok sokat mondani, csak azt ha egyszer kipróbálta, akkor mindig ezt fogja venni Amiért azt gondoltam, hogy írnom kell az más mint a telefonos ügyintéző. Ilyen barátságos, közvetlen, jól tájékozott, türelmes(szombaton 20 órakor hívtam) ügyintézővel még nem találkoztam. Sok sikert a továbbiakban is!

Ölvegyiné Máté Valéria, Vélemény közlése

Már harmadszor vásároltam gördülő cipőt és nagyon elégedett vagyok. Tökéletes a méret, kényelmes, puha, nem fáj benne a lábam. Ezentúl csak ezt a márkát veszem. Mivel vidéki vagyok a rendelés után telefonon megkerestek, mindent elmagyaráztak, hogy mi a teendő, ha mégsem jó a méret stb... Köszönöm, én már ajánlottam ismerőseimnek is.

Vámos Imréné, Dynamic cipő

Nagyon elégedett vagyok a termékkel ,nagyon kényelmes ,mindenkinek ajánlani tudom .Rendkívül segítőkész a kiszolgálásban ,méret választásban ! Nagyon - nagyon köszönöm.

Sztvorecz Jánosné, Elégedettség

Tökéletes, kényelmes, cipő, a "telefonos kiszolgálás" példaértékű lehet bárki számára. Most már csak itt fogok vásárolni, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!! Köszönöm szépen!!!!

Valentik Edit, hozzászólás

Mindig magassarkúban jártam, mert az tetszett. Sajnos elérkezett az az idő, amikor a kényelem fontosabb lett. Fájt a lábam, nem találtam jó cipőt. Próbáltam mindenfélét, de semmi nem volt kényelmes hosszú távon. Mások ajánlása alapján kerestem meg az üzletet, és vettem magamnak kényelmi cipőt és gördülőtalpút is. Nem bántam meg. Azóta csak ilyet hordok. A net-es rendelés is működött, bár a cserével nincs tapasztalatom, mert a kiszállított cipő jó volt. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fájós lábai vannak. Na és az ára, valóban megtérül, mert minőségi anyag és munka, nem kell kidobi, vagy rakosgatni a szekrényben, hogy majd egyszer felveszem. Mindig ezeket hordom. Köszönöm!

Kiss Bence, Gordulo talpu cipo velemeny

Tisztelt Verlon! Oktober elejen vasaroltam egy gordulo talpu cipot,Onoknel. Kulfoldon dolgozom felszolgalokebt,napi 11-14 orat dolgozom,es nagyon sokat kell gyalogolnom,rohangalnom. Eddig Scholl cipoben dolgoztam,most eloszor valtottam. El sem tudom mondani,hogy mennyire felemelo erzes dolgozni ebben a cipoben! Meg sem kottyan a labamnak,mintha nemis dolgozni jarnek. Csakis ilyen cipoban fogok dolgozni,kimondhatalanul konnyu erzes,semmi fajdalom,semmi farattsag erzes! Csak ajanlani tudom mindenkinek! Amint ismet Magyarorszagon leszek vasarolok egy uj parat. Usa-ban elek,dolgozm itt is csak ajanlani fogom minden ismerosomnek! Koszonom szepen! Kiss Bence.

Szigetvári Lászlóné, vélemény

A harmadik nyarat tapostam a cipőmben, és soha nem akarnék másikat. Imádom!!!

Szabó Tamásné, köszönet

Mindennap igénybe van véve a gerincem és a lábaim a foglalkozásom miatt is. Gerincsérvre már operáltak és az egyéb mozgásszervi problémáim miatt állandó tartási és járási gondjaim illetve fájdalmaim vannak 46 évesen... Ajánlották nekem és eldöntöttem, hogy én is kipróbálom a Waldlaufer gördülő cipőt, így felkerestem a budapesti boltot. Az alkalmazottak nagyon kedvesek, hozzáértőek és türelmesek. Nem csalódtam-le sem venném a lábamról...........ezt elhiheti mindenki! Maximálisan elégedett vagyok, megéri az árát, másnak is ajánlom. Sokkal gazdaságosabb 1 jó minőségű cipőt venni- amit az ember szívesen hord, mint 3 semmirevalót......nekem ez a véleményem. Hihetetlenül jól érzem magam benne közlekedés közben, nagyon kényelmes, csinos és minőségi cipő!!! Ajánlom a boltot és a webáruházat is mindenkinek! Várom a tavasz-nyári kollekciót! Üdvözlettel és köszönettel: Szabóné

Nagy Miklósné, Vélemény a vásárolt cipőkről.

Tisztelt VERLON cipőbolt! Sok jó véleményt olvastam,és képeket láttam a gördülő talpú cipőikről.Megrendelni nem mertem mert ha nem lesz jó, akkor csak vesződség a cseréjével foglalkozni.Na de 250 kilométere lakom Budapesttől így csak évente egyszer ha feltudok menni a fővárosba.Most augusztusba sikerült.Első utam a cipőbolt volt.Nagyon kedves,udvarias és szolgálat kész eladókkal volt dolgom.Véleményt mondtak és úgy bántak velem mintha családtag lennék.Köszönet érte.Vettem három cipőt ,már kettő volt a lábamon és igaz amit mások is írtak róla.Nekem nagyon széles a lábam, így két három számmal nagyobb cipőt vettem ,hogy ne törjön.Tiszta szenvedés volt. Itt megfelelő szélességűt kaptam nem törte ki a lábam sehol.És tényleg igaz,hogy a hosszan tartó állás és járásnál nem vájnak a lábaim.Köszönet a Waldlaufer csapatának a kényelmes és szép cipők fejlesztéséért és gyártásáért. Tisztelettel Nagy Miklósné.

Szaniszló Lajosné, vélemény

Fájdalmas sarokcsontgyulladásom volt.Olvastam erről a fantasztikus jó és kényelmes VERLON gördülőtalpú cipőkről.Telefonon megrendeltem egy szandált.Nagyon segítőkesz volt az eladó.Mindent alaposan megkérdezett,és így sikerült kiválasztani a fazont, és a méretet.Nagyon kényelmes,fantasztikus benne a járás.Most már állandóan ebben járok.Sokáig azt hittem hogy nem fog segíteni a sarokcsont fájdalmamon ,de egy pár hónap után azt vettem észre,hogy nem fáj annyira.Most már csak akkor érzem egy kicsit,ha nem ez a szandál van rajtam.Azóta már rendeltem egy zártabb cipőt is.Az is nagyon jó és kényelmes.Most majd egy téli zártabb cipőt szeretnék vásárolni.Ezután már csak ezeket a márkákat fogom keresni,mert a beteg,fájós lábam ebben talált kényelemre!!!!!Köszönet,és hála érte!!!Mindenkinek csak ajánlani tudom,nem fognak benne csalódni!!

Varga Zoltánné, vélemény

Megkaptam a megrendelt szandált, belebújtam és le sem akartam venni! Évek óta nem volt ilyen kényelmes szandálom .A jövőben ragaszkodni fogok a Waldlaufer márkához, mert kényelmes, divatos.

Toth Ferencé, vélemény

évek óta vásárolok többféle lábelit nagyon megvagyok elégedve mozgás sérült vagyok és mindig sikerült megfelelőt találni köszönöm!

Rapi Edit, vélemény

Megkaptam a cipőt , első próbán túl vagyok , nagyon tetszik . Kényelmes , azt hiszem lesz még több cipőm is Önöktől .

Gábor Imola, http://verlon.hu/cipobolt/Nev:Waldlaufer-Dynamic-noi-fekete-lila-gordulo-talpu-cipo+Azon:6930

2011 óta használok Waldlaufert, abból többet is (szandál, zárt cipők), de egy van, ami állandó, és amennyit csak lehet, abban vagyok, mert nagyon stabil a talpa, és az én nagyobb súlyomat is jól megtartja a cipő. Egyedül ebben bírok hosszabban állni, járkálni. Véletlenül bukkantam rá, nemsokára megyek a következőért. Csak ajánlani tudom, ebben van kiképzés a talpnak, puha, kényelmes és tart.

Vaszkó Lívia, Vélemény

A Waldlaufer gördülő talpú cipőket a bámulatosan precíz tűzés, a természetes alapanyagok és a hibátlan kivitelezés jellemzi. Stabil ragasztóanyaggal dolgoznak, cipőik kényelmesek. Családom majd minden tagja hordja már teljes megelégedettséggel. Az ügyfélszolgálat pedig készséges és megértő, a csere küldése zökkenőmentes és gyors - ha nem stimmelne a méret. A jövedelmi viszonyainkhoz képest drágának tűnő ár a cipők élettartamában megtérül.

Ludas Andrásné, Köszönet.

Megkaptam az önöktől rendelt ( waldlaufer dynamik) cipőmet.Hálásan köszönöm! Első próba után azt gondolom, nem ez lesz az utolsó cipő,amit önöktől rendeltem.Köszönöm! :)

Aranyosi Éva, vélemény

Hosszas keresgélés után találtam rá erre a cipőboltra. Egy hétig gondolkodtam, néztem a kínálatot. A mérettáblázat sokat segített a választásban. Végül úgy döntöttem, rendelek egy gördülő talpú cipőt. Azt hiszem, nagyon jól választottam. Sokat gyalogolok, állok, most van olyan cipőm, amiben nem érzem tehernek a járást. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nagy Terézia, Waldlaufer Dynamic gördülő cipő

10 éve van gerincsérvem. Zsibbadt a lábam, és borzasztó éles fájdalmak hasogatták. Volt olyan, hogy a vasútállomásról mezítláb nylon harisnyába mentem haza, mert a lábujjaim le akartak törni. MBT cipő 65000 ft.ért majd jó lesz, gondoltam. A reményeimet nem váltotta be. 5 évvel ezelőtt találkoztam a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipővel. Azóta csak ezt a márkát veszem és nem fáj a lában a gerincem. Végigolvastam a hozzászólásokat, véleményeket, gerincproblémákkal küszködők alig írtak, pedig a cipőnek egy nagyon fontos tulajdonsága lehet a helyes tartás, járás kialakításával, az egészségünk megőrzése. Úgy érzem, ezzel a márkával nem versenyezhet sem az MBT, sem a Scholl ! teljes szívemből ajánlom mindenkinek. NTerézia

Gasztos Nikolett , Köszönet

Nagyon köszönöm a szakszerű kiszolgálást es ezt a felemelő érzést, hogy nem kell minden nap fájó talppal befejeznem a napi 8-10oras munkát. Mindenkinek csak ajanlani tudom, hogy itt vegyen cipőt, megeri az árát!!!

Barkóczi Árpádné, cipő nyeremény.

A cipő fantasztikus. Nagyon kényelmes,könnyű. Mindig ilyenre vágytam. Más termékeiket is keresni fogom. Üdvözlettel:Barkócziné

Kiss Géza Imre, Waldlaufer gördülőtalpú cipő

Sarokcsont kinövésem van, alig tudtam rálépni a bal lábamra, és sem a kezelések sem az injekciók nem használtak. A következő a műtét lett volna, de ezt mindenképpen szerettem volna elkerülni, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a gördülőtalpú cipőt, bár nem hittem, hogy egy cipő ezen segíteni tudna. A vélemények alapján, a Waldlaufer gördülő talpú cipőt találtam szimpatikusnak, a Verlon cipőboltból, ezért februárban megrendeltem egyet, és hihetetlen, de fájdalommentesen tudok járni. Közben megrendeltem egy szandált is a nyári időszakra, és most gondolkodok egy téli cipő megrendelésén is. Nem mondom, hogy mindenkinek megoldja a lábfájását, de nekem nagyon bevált és ajánlom mindenkinek. Egy próbát megér és sokkal jobb, mint a műtét, ami szintén nem biztos, hogy végleges megoldás lenne. 2016.10.08.

Pálfi Gáborné, cipö véleményezése

2016.08.30. vásároltam Waldlaufer gördülö talpu cipöt, elötte már alig tudtam menni, mivel sarokkinövésem van és már semmilyen cipöben nem tudtam menni. Hát most ebben a cipöben kilométereket tudok sétálni. Mindenkinek ajánlom a waldlaufer gördülő cipöket. Söt még vettem 1 pár szandálcipöt az is nagyon kényelmes.

Lantos Tiborné, kényelmi cipő és szandál nem gördülő talpas

Bár nem szoktam véleményt írni, de úgy gondolom hogy ezt a márkát sok-sok embernek meg kell ismernie, mert tapasztalatom szerint akinek láb problémái vannak sokat segíthet. Gazdája vagyok immár egy gördülő talpú szandálnak és egy zártabb kényelmi cipőnek is, hálás vagyok azoknak a szakembereknek akik kifejlesztették ezen márka minden pontját és szeretnék köszönetet mondani mind azoknak akik pontosan és precízen állítják össze ezeket a termékeket. Jó szívvel ajánlom a terméket és kívánok további eredményes munkát hogy még sok-sok ember élvezhesse a márka által adott kényelmet. Itt említeném meg a Verlon cipőbolt közreműködését a mindig kedves és segítőkész diszpécser csapatot, köszönöm a figyelmességüket, valamint a pontos precíz szállítást a GLS munkatársainak.

Kocsis Zsuzsanna, gördülő talpű szandál

Mai napon kézhezkaptam a tegnap megrendelt gördülő talpú szandálomat. Már látványra is jó volt, szépen kidolgozott, minőségi termék. Belebújtam és hihetetlen amit tapasztaltam. Volt már innen - onnan egy egy gördülő talpú cipőm de közelébe sem jöhetnek ennek a szandálnak. Nagyon kényelmes. Jó benne járni. Nekem csonthártyagyulladásos sarokfájdalmam van és azonnal észlelem ha egy cipő jó vagy rossz. Remélem a rendszeres használatával enyhít a fájdalmas járásomon., ez gyorsan ki fog derülni. Ez esetben csak Önöktől fogok ezentúl cipőt várárolni. Papucsot, cipőt őszre - télre is. Egyelőre azt tudom mondani, hogy ez a legkényelmesebb lábbelim amit valaha vásároltam. Köszönöm szépen!

K. András, Minőségi és kényelmes

A legismertebb gördülőtalpú cipő használója voltam és mivel már nem sikerült hozzájutnom keresni kezdtem alternatív megoldást. Más a Verlon cipő, nem annyira gördülő a talpa - ami egyébként akár előnyként is felfogható, mert kevésbé instabil - de nagyon kellemes járást biztosít és az egyetlen márka jelenleg, ami tényleg minőségi anyagokból készül. Ráadásul egyáltalán nem kelt gyógycipő benyomást. Az ár-érték arány is kiváló!

Pné.Zsuzsanna, VERLON - Waldlaufer Dynamic - női gördülő talpú szandál

Köszönet a kiváló ügyintézésért és szállításért., valamint a kiváló minőségű gördülő talpú szandálért. Nekem a bokapánt sajnos rövid volt, mivel bedagadnak a lábaim,de cipész szuperül meg tudta csinálni. Minden 100%-ban úgy volt ahogy ígérték ! Mindenkinek szívből ajánlom ! Én biztosan ezután is vásárlójuk leszek.

dr. Sebő Zsuzsanna, igaz

Nem írom le, hogy végre járni, várost nézni tudok, unokázhatom a szabadban. ezek már nem kihívások számomra. A tapasztalatom alapján valósnak tartom az előttem szólók állításait. Az én valós voltomat pedig bárki leellenőrizheti az internet több pontján. Az első Waldlaufer gördülő talpú téli cipőm a prágai gyalogtúrától kezdve a szinházig elkisért, most a szandálom az állandó "velemjáró". Tartok tőle, hogy függő lettem.

B. Tamás, Romeo alkalmi elegáns ekrü férfi cipő

Kiemelkedő sebesség és minőség jellemzi az üzletet. 24 órán belül kézhez is kaptam futárral a cipőt. Tudni kell azt is, hogy egész Szegeden egy darab hasonló színű és fazonú cipőt nem találtam. A mérete tökéletes, bár előtte kicsit hordani fogom otthon, hogy az esküvő napján nehogy véletlenül is nyomja a lábam. Köszönök mindent, másnak is ajánlani fogom a webshop-ot.

1   |  2   |  3     Következő     

Megosztom a véleményem