VERLON - Webáruház

Megosztom a véleményem

Szabó Tamásné, köszönet

Mindennap igénybe van véve a gerincem és a lábaim a foglalkozásom miatt is. Gerincsérvre már operáltak és az egyéb mozgásszervi problémáim miatt állandó tartási és járási gondjaim illetve fájdalmaim vannak 46 évesen... Ajánlották nekem és eldöntöttem, hogy én is kipróbálom a Waldlaufer gördülő cipőt, így felkerestem a budapesti boltot. Az alkalmazottak nagyon kedvesek, hozzáértőek és türelmesek. Nem csalódtam-le sem venném a lábamról...........ezt elhiheti mindenki! Maximálisan elégedett vagyok, megéri az árát, másnak is ajánlom. Sokkal gazdaságosabb 1 jó minőségű cipőt venni- amit az ember szívesen hord, mint 3 semmirevalót......nekem ez a véleményem. Hihetetlenül jól érzem magam benne közlekedés közben, nagyon kényelmes, csinos és minőségi cipő!!! Ajánlom a boltot és a webáruházat is mindenkinek! Várom a tavasz-nyári kollekciót! Üdvözlettel és köszönettel: Szabóné

Nagy Miklósné, Vélemény a vásárolt cipőkről.

Tisztelt VERLON cipőbolt! Sok jó véleményt olvastam,és képeket láttam a gördülő talpú cipőikről.Megrendelni nem mertem mert ha nem lesz jó, akkor csak vesződség a cseréjével foglalkozni.Na de 250 kilométere lakom Budapesttől így csak évente egyszer ha feltudok menni a fővárosba.Most augusztusba sikerült.Első utam a cipőbolt volt.Nagyon kedves,udvarias és szolgálat kész eladókkal volt dolgom.Véleményt mondtak és úgy bántak velem mintha családtag lennék.Köszönet érte.Vettem három cipőt ,már kettő volt a lábamon és igaz amit mások is írtak róla.Nekem nagyon széles a lábam, így két három számmal nagyobb cipőt vettem ,hogy ne törjön.Tiszta szenvedés volt. Itt megfelelő szélességűt kaptam nem törte ki a lábam sehol.És tényleg igaz,hogy a hosszan tartó állás és járásnál nem vájnak a lábaim.Köszönet a Waldlaufer csapatának a kényelmes és szép cipők fejlesztéséért és gyártásáért. Tisztelettel Nagy Miklósné.

Szaniszló Lajosné, vélemény

Fájdalmas sarokcsontgyulladásom volt.Olvastam erről a fantasztikus jó és kényelmes VERLON gördülőtalpú cipőkről.Telefonon megrendeltem egy szandált.Nagyon segítőkesz volt az eladó.Mindent alaposan megkérdezett,és így sikerült kiválasztani a fazont, és a méretet.Nagyon kényelmes,fantasztikus benne a járás.Most már állandóan ebben járok.Sokáig azt hittem hogy nem fog segíteni a sarokcsont fájdalmamon ,de egy pár hónap után azt vettem észre,hogy nem fáj annyira.Most már csak akkor érzem egy kicsit,ha nem ez a szandál van rajtam.Azóta már rendeltem egy zártabb cipőt is.Az is nagyon jó és kényelmes.Most majd egy téli zártabb cipőt szeretnék vásárolni.Ezután már csak ezeket a márkákat fogom keresni,mert a beteg,fájós lábam ebben talált kényelemre!!!!!Köszönet,és hála érte!!!Mindenkinek csak ajánlani tudom,nem fognak benne csalódni!!

Varga Zoltánné, vélemény

Megkaptam a megrendelt szandált, belebújtam és le sem akartam venni! Évek óta nem volt ilyen kényelmes szandálom .A jövőben ragaszkodni fogok a Waldlaufer márkához, mert kényelmes, divatos.

Toth Ferencé, vélemény

évek óta vásárolok többféle lábelit nagyon megvagyok elégedve mozgás sérült vagyok és mindig sikerült megfelelőt találni köszönöm!

Rapi Edit, vélemény

Megkaptam a cipőt , első próbán túl vagyok , nagyon tetszik . Kényelmes , azt hiszem lesz még több cipőm is Önöktől .

Gábor Imola, http://verlon.hu/cipobolt/Nev:Waldlaufer-Dynamic-noi-fekete-lila-gordulo-talpu-cipo+Azon:6930

2011 óta használok Waldlaufert, abból többet is (szandál, zárt cipők), de egy van, ami állandó, és amennyit csak lehet, abban vagyok, mert nagyon stabil a talpa, és az én nagyobb súlyomat is jól megtartja a cipő. Egyedül ebben bírok hosszabban állni, járkálni. Véletlenül bukkantam rá, nemsokára megyek a következőért. Csak ajánlani tudom, ebben van kiképzés a talpnak, puha, kényelmes és tart.

Vaszkó Lívia, Vélemény

A Waldlaufer gördülő talpú cipőket a bámulatosan precíz tűzés, a természetes alapanyagok és a hibátlan kivitelezés jellemzi. Stabil ragasztóanyaggal dolgoznak, cipőik kényelmesek. Családom majd minden tagja hordja már teljes megelégedettséggel. Az ügyfélszolgálat pedig készséges és megértő, a csere küldése zökkenőmentes és gyors - ha nem stimmelne a méret. A jövedelmi viszonyainkhoz képest drágának tűnő ár a cipők élettartamában megtérül.

Ludas Andrásné, Köszönet.

Megkaptam az önöktől rendelt ( waldlaufer dynamik) cipőmet.Hálásan köszönöm! Első próba után azt gondolom, nem ez lesz az utolsó cipő,amit önöktől rendeltem.Köszönöm! :)

Aranyosi Éva, vélemény

Hosszas keresgélés után találtam rá erre a cipőboltra. Egy hétig gondolkodtam, néztem a kínálatot. A mérettáblázat sokat segített a választásban. Végül úgy döntöttem, rendelek egy gördülő talpú cipőt. Azt hiszem, nagyon jól választottam. Sokat gyalogolok, állok, most van olyan cipőm, amiben nem érzem tehernek a járást. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nagy Terézia, Waldlaufer Dynamic gördülő cipő

10 éve van gerincsérvem. Zsibbadt a lábam, és borzasztó éles fájdalmak hasogatták. Volt olyan, hogy a vasútállomásról mezítláb nylon harisnyába mentem haza, mert a lábujjaim le akartak törni. MBT cipő 65000 ft.ért majd jó lesz, gondoltam. A reményeimet nem váltotta be. 5 évvel ezelőtt találkoztam a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipővel. Azóta csak ezt a márkát veszem és nem fáj a lában a gerincem. Végigolvastam a hozzászólásokat, véleményeket, gerincproblémákkal küszködők alig írtak, pedig a cipőnek egy nagyon fontos tulajdonsága lehet a helyes tartás, járás kialakításával, az egészségünk megőrzése. Úgy érzem, ezzel a márkával nem versenyezhet sem az MBT, sem a Scholl ! teljes szívemből ajánlom mindenkinek. NTerézia

Gasztos Nikolett , Köszönet

Nagyon köszönöm a szakszerű kiszolgálást es ezt a felemelő érzést, hogy nem kell minden nap fájó talppal befejeznem a napi 8-10oras munkát. Mindenkinek csak ajanlani tudom, hogy itt vegyen cipőt, megeri az árát!!!

Barkóczi Árpádné, cipő nyeremény.

A cipő fantasztikus. Nagyon kényelmes,könnyű. Mindig ilyenre vágytam. Más termékeiket is keresni fogom. Üdvözlettel:Barkócziné

Kiss Géza Imre, Waldlaufer gördülőtalpú cipő

Sarokcsont kinövésem van, alig tudtam rálépni a bal lábamra, és sem a kezelések sem az injekciók nem használtak. A következő a műtét lett volna, de ezt mindenképpen szerettem volna elkerülni, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a gördülőtalpú cipőt, bár nem hittem, hogy egy cipő ezen segíteni tudna. A vélemények alapján, a Waldlaufer gördülő talpú cipőt találtam szimpatikusnak, a Verlon cipőboltból, ezért februárban megrendeltem egyet, és hihetetlen, de fájdalommentesen tudok járni. Közben megrendeltem egy szandált is a nyári időszakra, és most gondolkodok egy téli cipő megrendelésén is. Nem mondom, hogy mindenkinek megoldja a lábfájását, de nekem nagyon bevált és ajánlom mindenkinek. Egy próbát megér és sokkal jobb, mint a műtét, ami szintén nem biztos, hogy végleges megoldás lenne. 2016.10.08.

Pálfi Gáborné, cipö véleményezése

2016.08.30. vásároltam Waldlaufer gördülö talpu cipöt, elötte már alig tudtam menni, mivel sarokkinövésem van és már semmilyen cipöben nem tudtam menni. Hát most ebben a cipöben kilométereket tudok sétálni. Mindenkinek ajánlom a waldlaufer gördülő cipöket. Söt még vettem 1 pár szandálcipöt az is nagyon kényelmes.

Lantos Tiborné, kényelmi cipő és szandál nem gördülő talpas

Bár nem szoktam véleményt írni, de úgy gondolom hogy ezt a márkát sok-sok embernek meg kell ismernie, mert tapasztalatom szerint akinek láb problémái vannak sokat segíthet. Gazdája vagyok immár egy gördülő talpú szandálnak és egy zártabb kényelmi cipőnek is, hálás vagyok azoknak a szakembereknek akik kifejlesztették ezen márka minden pontját és szeretnék köszönetet mondani mind azoknak akik pontosan és precízen állítják össze ezeket a termékeket. Jó szívvel ajánlom a terméket és kívánok további eredményes munkát hogy még sok-sok ember élvezhesse a márka által adott kényelmet. Itt említeném meg a Verlon cipőbolt közreműködését a mindig kedves és segítőkész diszpécser csapatot, köszönöm a figyelmességüket, valamint a pontos precíz szállítást a GLS munkatársainak.

Kocsis Zsuzsanna, gördülő talpű szandál

Mai napon kézhezkaptam a tegnap megrendelt gördülő talpú szandálomat. Már látványra is jó volt, szépen kidolgozott, minőségi termék. Belebújtam és hihetetlen amit tapasztaltam. Volt már innen - onnan egy egy gördülő talpú cipőm de közelébe sem jöhetnek ennek a szandálnak. Nagyon kényelmes. Jó benne járni. Nekem csonthártyagyulladásos sarokfájdalmam van és azonnal észlelem ha egy cipő jó vagy rossz. Remélem a rendszeres használatával enyhít a fájdalmas járásomon., ez gyorsan ki fog derülni. Ez esetben csak Önöktől fogok ezentúl cipőt várárolni. Papucsot, cipőt őszre - télre is. Egyelőre azt tudom mondani, hogy ez a legkényelmesebb lábbelim amit valaha vásároltam. Köszönöm szépen!

K. András, Minőségi és kényelmes

A legismertebb gördülőtalpú cipő használója voltam és mivel már nem sikerült hozzájutnom keresni kezdtem alternatív megoldást. Más a Verlon cipő, nem annyira gördülő a talpa - ami egyébként akár előnyként is felfogható, mert kevésbé instabil - de nagyon kellemes járást biztosít és az egyetlen márka jelenleg, ami tényleg minőségi anyagokból készül. Ráadásul egyáltalán nem kelt gyógycipő benyomást. Az ár-érték arány is kiváló!

Pné.Zsuzsanna, VERLON - Waldlaufer Dynamic - női gördülő talpú szandál

Köszönet a kiváló ügyintézésért és szállításért., valamint a kiváló minőségű gördülő talpú szandálért. Nekem a bokapánt sajnos rövid volt, mivel bedagadnak a lábaim,de cipész szuperül meg tudta csinálni. Minden 100%-ban úgy volt ahogy ígérték ! Mindenkinek szívből ajánlom ! Én biztosan ezután is vásárlójuk leszek.

dr. Sebő Zsuzsanna, igaz

Nem írom le, hogy végre járni, várost nézni tudok, unokázhatom a szabadban. ezek már nem kihívások számomra. A tapasztalatom alapján valósnak tartom az előttem szólók állításait. Az én valós voltomat pedig bárki leellenőrizheti az internet több pontján. Az első Waldlaufer gördülő talpú téli cipőm a prágai gyalogtúrától kezdve a szinházig elkisért, most a szandálom az állandó "velemjáró". Tartok tőle, hogy függő lettem.

B. Tamás, Romeo alkalmi elegáns ekrü férfi cipő

Kiemelkedő sebesség és minőség jellemzi az üzletet. 24 órán belül kézhez is kaptam futárral a cipőt. Tudni kell azt is, hogy egész Szegeden egy darab hasonló színű és fazonú cipőt nem találtam. A mérete tökéletes, bár előtte kicsit hordani fogom otthon, hogy az esküvő napján nehogy véletlenül is nyomja a lábam. Köszönök mindent, másnak is ajánlani fogom a webshop-ot.

Kiss Virág, Margitszigeti séta

Kedves Verlon Cipőbolt! Szeretném megosztani Önökkel az örömömet. Két hónappal ezelőtt vettem Önöknél egy gördülő talpú Waldläufer cipőt. Ennek az előzménye az, hogy jóllehet mindig is viszolygással tekintettem a gördülő talpú lábbelikre, azonban az elmúlt egy évben annyira leromlott a lábam állapota, hogy már mindenben fájt a lábam. Sorra vettem a különböző boltokban a legkényelmesebb cipőket, mégis pár napos használat után már mindben fájt a lábam. Rengeteg pénzt elköltöttem lábbelikre, de hiába. Elkeseredettségemben úgy döntöttem, hogy egy életem, egy halálom, én bizony most már a gördülő talpú cipőt is ki fogom próbálni! Az interneten kezdtem el keresgélni, hogy egyáltalán milyen márkájú gördülő talpú cipők léteznek, mit érdemes megvenni. Bizonyos márkájú gördülő talpú cipőről nagyon sok rosszat olvastam és hallottam, hiába adnak ki a vevők óriási összegeket ezekre a lábbelikre, egy év alatt a talpuk egyszerűen szétmállik. Viszont feltűnt, hogy a Waldläufer Dynamic stabil gördülő talpú cipőt mindenki csak dicséri, sehol egy elmarasztaló vélemény. Felbátorodtam hát, és felkerestem a Verlon újpesti üzletet. Ki is választottam egy modellt, ami úgy tűnt, hogy még a legjobb rám az összes közül, de továbbra is kissé szkeptikus voltam, hiszen az elmúlt egy év alatt nem találtam olyan lábbelit, amiben ne fájdult volna meg gyaloglás közben a lábam. A cipőt először csak otthon próbálgattam, nem mertem rögtön az utcára menni benne, hogy ha mégsem jó, még vissza tudjam vinni. Aznap délután egy szemölcsöt fagyasztottak a talpamon, amitől szegény fájós lábam még jobban megfájdult, otthon is csak sántikálva és csak papucsban közlekedtem, a WL gördülő cipőt már nem is próbálgattam, félretettem. Azonban a következő napra egy margitszigeti séta volt beütemezve egy kedves barátommal, ahová mindenképp szerettem volna elmenni, mégha csak buszozás és egy kis kiülés lesz is belőle a lábfájdalmam miatt a séta helyett. Reggel el is indultam egy kényelmi cipőmben, viszont alig tudtam megtenni pár métert, a buszmegállóig sem jutottam el, vissza kellett fordulnom, annyira fájt a lábam. Otthon átcseréltem a lábbelimet az újonnan vett Waldläufer gördülő cipőre, gondoltam, megpróbálkozom ezzel is. És lám, tudtam menni!!! Ez annyira fantasztikus érzés volt, hogy alig hittem el! A harántsüllyedéses, sarokgyulladásos, bokafájós, frissen fagyasztott talpi szemölcsös stb. lábammal tudtam járni!!! Kijutottam a Margitszigetre!!! És lám, nem csupán kijutottam, hanem hosszában végiggyalogoltam a szigetet! Az Árpád hídtól a Margit hídig! Csoda!!! Eszméletlenül boldog voltam! Tudok járni!!! Sőt, annak ellenére, hogy új cipő, még csak fel sem törte a sarkamat. Azóta eltelt két hónap, és csak ezt hordom. Nem állítom, hogy ebben soha nem fáj egy picit sem a lábam, mert még ebben is fáj időnként egy picit, de óriási különbség ez ahhoz képest, hogy az elmúlt egy évben már szinte járni sem tudtam. A Waldläufer gördülő talpú cipőben viszont mindennap útnak tudok indulni, és nem kell lábprobléma miatt azóta sem lemondanom egyetlen programomat sem! Szeretném megköszönni Önöknek, hogy foglalkoznak a Waldläufer gördülő cipők forgalmazásával, és hogy női 42-43-as méretben is kapható Önöknél. Maradjon ez így továbbra is! Csak ajánlani tudom a Verlon cipőboltot mindenkinek! Üdvözlettel: Kiss Virág

Velekei Hajnalka, Waldlaufer gördülő talpú cipő

Sok év után újra tudok sántítás nélkül járni.... (súlyos porckopás mindkét térdben + sarkantyú) Komoly minőségi változást jelent az életemben a gördülő talpú cipő, csak ajánlani tudom! Az ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész, a szállítás gyors, a méret pontos. Köszönöm!!!

Nagy Gyuláné, Vélemény

Lányaim noszogatására bele mentem egy Waldlaufer gördülő talú cipő vásárlásba, nem kis lelkiismeret furdalás mellett, hiszen életemben nem volt még ilyen drága cipőm. De koromnál fogva, és talán örökletes dolog miatt is, egyre több egészségügyi problémával küzdök, főleg mozgásszervi jellegűek, - visszér tágulat,sarkantyú, bütyökműtét, kalapácsujj- megrendeltem a cipőt Másnapra már meg is kaptam, tökéletes a méret, teljesen mintha a lábamra szabták volna. És hát azt a kényelmes érzést, nem lehet pénzben kifejezni. Mintha legalább mindig ilyenbe jártam volna nem kellett bejáratni, felvettem és már órákig tudtam benne járni első alkalomra. Azt hiszem majd az őszi-téli szezonra időben elkezdem a konyhapénzen a spórolást, hogy csakis ilyen gördülő cipőbe tudjak járni. Köszönet a VERLON Cipőbolt adta lehetőségért!!! Már ismerőseimnek is ajánlottam!!! Nagyné

Póta Katalin, vásárlás

Ma jártam a boltjukban,nagyon kedvesek és szakmailag felkészült előadókkal beszéltem.Jó volt,hogy nem rábeszélni hanem segíteni akartak.Vettem is egy pár szandált nagyon remélem,hogy beválik a hozzáfüzött remenyem.Köszönöm

Bondár Éva, Gördülő Waldlaufer cipő

Kicsit szkeptikusan álltam a kérdéshez, de a sok jó véleményt olvasva rászántam magam a vásárlásra. Tudtam, hogy sok ácsorgással és járkálással járó utam várható, és már előre tartottam tőle, hogy a fájós sarkam / lábam hogyan fogja ezt bírni. Az üzletben nagyon kedves, szakértő eladók fogadtak, türelmesen ajánlgatták a modelleket, elmagyarázták, mit fogok érezni a gördülő talpú cipő felvételekor. Néhány próba után kiválasztottam a részemre megfelelő cipőt. Már abban mentem haza! És IGEN! Működik! Még sok órás járkálás után is könnyed lábakkal, léptekkel mozogtam, a sarokfájásom szinte teljesen elmúlt. Mindenkinek őszintén ajánlom. A gördülő cipő kiváló minőségű, tiszta bőr, és rendkívül jó felépítésű. Hamarosan vásárolok egy nyári modellt is. Örülök, hogy rátaláltam az üzletre. Köszönettel B.É.

sjudit, Vélemény

Köszönet a fantasztikus minőségű gördülő cipőkért és a gyors postázásért. Külön megköszönöm, hogy az ősszel felpróbálhattam több fazont is. Törzsvásárló leszek.

Szepesházi Judit, köszönet...

Február 24.-én, a déli órákban jártam, vételi szándékkal az önök Árpád út 86. alatti üzletében. Amit tapasztaltam, végtelenül kedves, empatikus, segítőkész kiszolgálás. Türelem valamennyi jelenlévő iránt. Pedig ezt a türelmet, mi fájós lábúak, nem egyszer próbára tettük. Végül is, a keresett szín (fekete) hiányában üres kézzel távoztam. Azonban, módomban állt valamennyi szóba jöhető típust, méretet végig próbálni és ennek alapján kívánságomat előjegyzésbe vétetni. Köszönöm a cégnek, hogy ilyen kiváló emberek, kiváló kereskedők dolgoznak Önöknél. Az üzletet és webáruházat ismerőseimnek ajánlani fogom. Jó magam, visszatérő vevő leszek. További sikeres működést kívánok. Szepesházi Judit..

Csné Margit, Köszönet !

Elképesztő fájdalommal tudtam csak menni ! Ma megkaptam a Verlon gördülö cipöt,amelyet véletlenül találtam meg ! Hihetetlen, hogy menni tudok ! Egyenlőre, Köszönet! A korrekt tájékoztatásért, szállításért! Tapasztalatom, később elmondom. Most örülök, mert az eddig használt gyógycipőt kidobhattam! Üvözlettel: Csné

Farkas Jánosné, Verlon cipő

Sarokcsontgyulladásom van,sarkantyúm. Sok mindent ki próbáltam,gyógyszerek,krémet,fájdalmam nem enyhült. Nagyon el voltam keseredve,mert járni alig tudtam, szinte semmilyen cipőt nem tudtam már felvenni. Pár napja megrendeltem egy Verlon gördülő talpú cipőt,ami ma érkezett meg. Azonnal belebújtam,,és hihetetlen,de igaz.. kényelmes ,fájdalom mentes volt benne a járásom,amit már kb: 2 hónapja nem éreztem. Köszönöm szépen!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Ildikó, Köszönet

Egy éve lassan ,hogy rátaláltam a Verlon cipős-boltra. Egy "normál",cipőtől az egyik lábamon ízület gyulladás keletkezett.Semmilyen cipőt nem tudtam már felvenni.El voltam szó szerint keseredve!A neten találtam rá, és első héten el is mentem megvettem az első Verlon gördülő talpú cipőmet!Az első hetekben fájdalmat éreztem a bokámban néha,nem rossz fájdalom volt / hozta helyre a lábamat a cipő/.Megszűnt az "ízületi fájdalom"..Tudtam benne járni nem fájt a lában és ami fontos a MIGRÉNEM is enyhült!!Ahogy a testtartásom helyre jött nem fájt a FEJEM!!Aztán a nyári szandálom is itt vettem meg sőt a páromnak is vettünk és az anyukámnak is!Anyumnak a sarkában van csont kinövés és ebben a szandálban helyere jött a lába kényelmes járás és szó szerint fájdalom mentes járás. FIGYELJ! Most télire sajnos nem tudtam megvenni (anyagi okok miatt ) a télit a régi bakancsomat vettem elő és láss csodát a régi cipőmhöz nem kellett a régi betét!!Mondták ,hogy annyira helyre hozza a lábat,hogy a "normál" láb betétet el kell majd hagyni!Viszont nagyon hiányzik és érzem a lábamon,hogy nem Verlon gördülő cipőt használok :( És most eszünkbe jutott amit lassan egy éve mondott a Verlon bolt eladója.Isten áldása legyen az ő életén! Bárcsak mindenki (nem csak aki már beteg akkor szánja rá magát) bárcsak mindenki megvenné és tapasztalná meg hogy milyen áldott jó és egészséges a Verlon cipő. Ezúttal köszönet a bolt eladójának a türelmes és készséges kiszolgálásért. Tisztelettel. Sz.Ildikó. Budapest.

Martonné Kúsz Mária, cipők és a bolt véleményezése

Ez évben összesen 5 pár cipőt vásároltam a Verlontól interneten, ill. személyesen. Ebből 4 pár mérsékelten gördülő talpú cipő és 1 kényelmi szandál. A gördülő talpú cipők nagyon sokat segítenek, hogy tudjak járni és egy helyben állni, ámbár én nem tudok olyan fantasztikus eredményekről beszámolni mint jó páran e helyen. Sarokcsont kinövésem van és pár hónapja a térdemmel is sok gondom van. Lúdtalp viselése is javallott. Az első pár gördülő talpú cipő megvétele óta csak ilyen típusú cipőben járok, most már van minden évszakra megfelelő. A cipők minősége kifogástalan, esztétikailag sem rosszak. Úgy a webes mint a személyes vásárlás során én is csak a legjobbakat tapasztaltam az ügyfélszolgálattól, eladóktól, mint ahogyan előttem azt már sokan és sokféleképpen leírták. Örülök, hogy rátaláltam a Verlonra. 2015. dec. 07.

Kiss Györgyné, Köszönet

Minden elismerésem a gyártónak és a kiszolgáló csapatnak. Vásároltam egy pár gördülő cipőt ami nem csak jó de elmondhatatlanul kényelmes.Én sarkantyús lábamra vettem és kimondottan nagyon el van találva SZUPER!!!!!!!!!!!! Köszönet a Gyártónak és a kiszolgáló Csapatnak akik nagyon készségesek a vásárlóval.További sok sikert és Jó Egészséget! Még szeretnék sokáig hűséges vásárlójuk maradni! Tisztelettel: Kiss Györgyné Heves

Edit, Vélemény

Egy hónapja járok ilyen gördülőtalpas cipőben. A két műtött bokám most már nagyon természetesen viselkedik, s ami még fontos számomra, hogy nem dagad a lábam benne. Szeretem, s csak javasolni tudom másoknak is.

Komáromi Andorné, Csak dicsérni lehet...

Évek óta, csak waldlaufer gördülő talpú cípőben járok, a szandáljaim, félcipőim és a bokacipőm is az. Nagyon kényelmes, tartós, jó minőségüek és a lényeg, hogy méret-helyesek! Komoly gerinc és csípő problémával élek, de ezekben a cipőkben egész nap tudok kényelmesen jönni, menni. Elég egy telefon, udvarias gyors postázás, korrekt kiszolgálás. Munkájukhoz sok sikert, és jó egészséget kívánok. Üdvözlettel:Komáromi Andorné

Veronika Fruh, vásárlás

T. Verlon! Én is csak azt tudom megerősíteni,amit az előttem szólók mondtak,ill.írtak. Részemről már az 5. pár cipőt vettem meg..Ebben van szandál,sport cipő,spanglis cipő,1 hónapja vettem egy fehér gördülő és egy pár fekete g.cipőt.Kicsit rosszul fogalmaztam,mivel mind az 5 cipő mérsékelten gördülő. Számomra sokat jelentenek,mivel műtöttek a lábaim és 65 évvel ez előtt Heine-Medin betegségem volt,így nem mindegy,hogy milyen cipő van a lábamon Előtte cukros-orthoped cipőt készítettem minden évben. Sajnos,mire elkészült és járni is tudtam benne rövid ideig,bizony több hónap telt el. Az utóbbi évek "termése" végül a szekrénybe került,mert hosszútávon nem tudok bennük lenni.Kidobtam több tíz ezer Forintot a semmiért,és még tönkre is tette a lábaimat. Végül,amikor rátaláltam a boltra és sikerült megtalálni azt a cipőt,ami illik a lábamra,azóta a menés 90%-ban nem gond. A több ezer kilométer túrán vettem részt az elmúlt években és az idén,és bizony sikerült végig járni az utat!! Ennyit tesz egy igen kényelmes cipő,ami az ember lábához illik. Most Ősszel amikor ismét elmentünk a Férjemmel cipőt venni részünkre, most én kettőt és a Férjem egy cipőt vett. Megörültem a két jó cipőnek,mondván majd egy kicsit mászkálok benne és minden rendbe jön. Sajnos az egyik igen kemény dióból varrták. Visszavittem és egy kicsit tartottam,hogy nem lesz megfelelő megoldás. Kellemesen csalódtam. A Hölgyek igen készségesen álltak a dologhoz. Addig kerestek,amíg végül sikerült egy majdnem olyan cipőt találni,ami erre a két "műlábra" jó lett. Nagyon hálás vagyok,mert tényleg olyan kellemes csalódást okoztak,ami manapság már nem dív! Röviden összefoglalva,akinek valami gondja van a lábával,hátával,talpával,merjen elmenni és venni a Cégtől cipőt,mert sok gondja rövid időn belül megoldódik. Ezek után Férjemmel rendszeres vásárlók leszünk továbbra is. Köszönöm. Üdvözlettel: Veronika Fruh

Beáta, Vélemény a gördülő talpú cipőről

Múlt héten vettem magamnak is és a lányomnak is gördülő talpú cipőt. Hónapok óta fájt a csípőm, nehezen ment a mozgás. Tegnap vettem észre, hogy nem fáj a csípőm, sokkal könnyebben tudok járni. Mióta megvettem, mindenhova ebben mentem, akár egész nap is tudok benne lenni. Nagyon régóta csak sport cipőben jártam, mert nagyon nehezen kaptam "elmenős" cipőt 42-es lábra, és azok sem voltak kényelmesek. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a márkára. Üdvözlettel: Sz. Beáta

Jakabné Maurer Márta, vélemény

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a gördülő talpú Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipőkre.Már a másodikat "taposom".Segít abban, hogy a csontkinövésem miatt járni tudjak. Köszönöm!

Vecsei Henrik, Gördülő cipő

Kb két hónapja vetem édesanyámnak egy verlon gördülő talú cipöt és azóta sokkal jobb a lábában a vér keringés

Tóth Lászlóné, kiszolgálás

Megrendelésemet követő pár óra múlva egy telefon hívást kaptam. meglepett az ügyfélszolgálat tájékoztatója, miszerint lehet, nagyobb lesz a gördülő talpú cipő a lábamra, mert a méret más,a megszokottól/más márkára gondolok/.Kérte, ha nem jó a méret, jelezzem és már másnap kicserélik. Hát én ilyet még nem éltem meg! Hogy tényleg ilyen komolyan vesznek engem, mint potenciális vevőt? Ez annyira jól esett, alig vártam megjöjjön a cipőm! Jött ám és olyan a lábamon mint ha ráöntötték volna! Nos ezek után csak azt mondhatom, a Verlon igazán a vevőkért van, komolyan veszik a vevőket! Köszönöm a törődést, gyorsaságot, és az előzékeny kiszolgálást!

Nagy Sándorné, gördülőtalpu cipőről vélemény

Tisztelt Verlon szaküzlet! A 2014 -es év augusztusában vásárolt stabil gördülő talpú cipővel nagyon meg vagyok elégedve.Akkor már egy éve szenvedtem a sarokcsont gyulladással mindkét sarkamban.Az előírt kezelésekre sem csökkent a fájdalmam.Egy többnapos erdélyi körút előtt álltam.Az utazás előtt két nappal találtam rá a Waldaufer stabil gördülő talpú cipőre,amit rövid töprengés után megrendeltem. Gondoltam lesz ami lesz ,ennél sokkal rosszabb talán nem lehet.Először még nem igazán éreztem változást.Elérkezett a gyalogtúra ideje. A Hargita csúcsa volt a cél.Nagyon féltem ,vajon meddig tudok a csapattal tartani.Határtalan volt az örömöm mikor felértem én is ezen a göröngyös, sziklás útvonalon,teljesen fájdalom nélkül. A cipőm kiválóan vizsgázott.Azóta, ha az időjárás engedi ,mindig ezt hordom.Most rendeltem egy szandált is, elképesztően jól érzi magát a lábam benne.Mivel két orvosi rendelőben dolgozom,mégy egy szandál vásárlását tervezem. Habár a papucs ide jobb lenne, de az a kedves hangú fiatalember a telefon másik végén, ezzel nem biztatott. Javasolnám a gyártóknak, hogy gondoljanak erre is. No de sebaj ,a lényeg az hogy a terméküknek köszönhetően mindkét sarkam jelenleg fájdalommentes. Zalaegerszeg 2015.07.15. Üdvözlettel Nagy Sándorné

Rózsahegyi Éva, VÉGRE!!!

Nagyon örülök,hogy végre rátaláltam a VERLON gördülő talpú szandáljára! A keresgélés tanulópénze elég sokba került és sok hordhatatlan lábbeli halmozódott fel emiatt nálam.Az már biztos,ha cipőt szeretnék majd venni,azt is csak itt fogom vásárolni! Sőt a családtagjaimnak is tiszta szívből,teljes elégedettséggel fogom ajánlani ezeket a lábbeliket.

Márti, tapasztalat

Már 2 hete használom a gördülő talpú szandálomat és ahogy már az első nap után írtam:szuper.A kezeléseknek még nincs vége,de azóta is kilométereket tudok gyalogolni.A fájdalom sem elviselhetetlen,megszűnőben van.Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm

Márti, tapasztalat

A mai napon kézhez vettem a gördülő talpú szandálomat.Egyenlőre még csak itthon a lakásban használom.Eddig nagyon kényelmes,a méret tökéletes.Előző napon telefonos egyeztetés volt,minden feltett kérdésemre kimerítő választ kaptam.Jelenleg is kezelésre járok a sarkammal.Ma még fájdalmas a járás,de a későbbiekben remélem megszűnik a gördülő szandál használatával és persze a kezelések segítségével.Bizakodó vagyok.Mindenképp jelezni fogom a további tapasztalataimat is.Köszönöm.

Takács Béláné, Köszönet.

M ár említettem, hogy ősszel a férjemmel együtt vásároltunk mind a kettőnknek gördülő talpú cipőt, nagyon meg voltunk elégedve velük. Most viszont megvettem a fehér gördülő talpú szandált. Nagyon nagy meglepetés nem ért a cipő után, természetesnek vettem, hogy ez is könnyíteni fogja a járásomat. Köszönöm az eladók türelmét és kedvességét. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a magas szárú cipő. Lehet hogy még azt bevállalom. Köszönettel:Takács Kata.

Lehoczky Istvánné, Nem bántam meg!

Régen MBT cipőt hordtam és mióta a Waldlaufer gördülő talpú cipőt megpróbáltam, csak ezt hordom. Nagyon fájós a lábfejem. Nem tudom mit vennék fel fel ha nem lenne ez a márka.

Novákné Emese, sarokcsontgyulladás

Szeretném közzé tenni, hogy immár 3 hónapja használom a Verlon gördülő talpú cipőt, és hihetetlen jó érzés benne lenni. Fél éve fáj a sarkam szüntelenül, és ez a cipő segít átélni a mindennapokat. Amíg a lábamon van nem fáj a járás. Szeretnék nyárra egy szandált is, sőt télire csizmát vagy magas szárú cipőt. Én ezentúl csak Verlon gördülő talpú cipőben fogok járni, mert egyszerűen jót tesz a lábnak. Az eladók nagyon segítőkészek és udvariasak voltak. Akinek fájós a lába, esetleg sarkantyúja van, ki kell próbálnia ezt a cipőt!

Jánosikné Végh Sarolta, Köszönet

Megoldást keresve, -teljesen véletlenül az interneten- találtam rá a Verlon cipőboltra, és termékeire. Természetesen a beteg , fájós lábaimra illő gyógycipők kínálatai között keresgéltem. Bízva a honlapon részletesen leírt cipő tulajdonságaiba, azonnal érdeklődtem telefonon a budapesti üzletben, hogy a hosszú ideje tartó sarokcsont,-és csonthártya gyulladásomra melyik típus a legmegfelelőbb. Egy nagyon kedves és udvarias úrtól a szakszerű magyarázatot meg is kaptam, és egy "Waldlaufer Dynamic" típusú gördülő talpú cipőt ajánlott nekem. Felkeltette az érdeklődésemet az általa is javasolt vásárlói "Vélemények" elolvasása után ez a fantasztikus gördülő cipő, amely a hozzá fűzött reményemet be is igazolta rögtön, miután már másnap megvásároltuk ezt a fenti üzletben. A kiszolgáló személyzet kedvessége és hozzáértése már nem is volt meglepő az előzmények után. Szinte hihetetlen volt számomra, hogy ebben a cipőben már nem sántikáltam, nagyon puha, kényelmes volt a járás, és a fájdalmamat is szinte alig éreztem! Boldog vagyok, hogy akkor, amikor ezt a gördülő cipőt hordom, legalább addig nem érzem azt az elviselhetetlen fájdalmat, amit a járásnál okozott nálam, ez a régóta tartó, makacs gyulladás! Köszönet a feltalálójának, a gyártójának, és nem utolsó sorban az üzletnek és a kiszolgáló személyzetnek! További sikereket kívánok, valamint a termékskála bővítését, pl. zárt papucs, csizma. Üdvözlettel, köszönettel: Jánosikné Végh Sarolta

Orbán lászló, gördülő talpu szandálba

pénteken 29 én rendeltem Verlon gördülő talpu szandált feleségemnek. Hihetetlen kedves és udvarias kiszolgálás az uriember részéről ,és már hétfőn itt is volt az szandál.Gördülő talpu cipő után végre szandál is. Nagyon megörültem a Férjem ajndékának. Tapasztalatom:nem fá a lábam,biztonságos a járásom,sokat tudok gyalogolni,kényelmes,nem nyom sehol.Ugy érzem mintha levegőben járnék. Ami jó,az joóóó. Szandál mérete is tökéletes lett,mindenkinek csak ajánlani tudom. és köszönöm.!!!!!!.

Rózsa Valeria, köszönet ezért a kincsért

2 hónapja használom a gördülő szandált és cipőt ! Miután előtte már 10 percet sem tudtam fájdalom nélkül menni. Már órákat tudok gyalogolni fájdalom nélkül. Az érzés csodálatos. Ha felhúzom, mintha a levegőben járnék. Köszönöm ezt a csodát. Köszönöm az üzletben dolgozók türelmét, kedvességét a kiszolgálás szakszerűségét, tanácsait. Ez az az üzlet, ahol a vevő számít, jó bemenni az üzletbe. Köszönet mindenért.

1   |  2   |  3     Következő     

Megosztom a véleményem