Waldlaufer Német minőségi gördülő talpú, kényelmi- és gyógycipők. Négyféle lábfejszélesség, kivehető talpbetét, extra puha bőr, kedvező ár...

Waldlaufer

Női gördülő talpú cipő Női kényelmi gyógycipő Férfi gördülő talpú cipő Férfi kényelmi gyógycipő
1
Waldlaufer cipők - élje át a felhőtlen járás élményét
A Waldlaufer cipők precíz kézimunkával és aprólékos kidolgozással készülnek, cipőkészítő mesterek által. A legmagasabb szintű gyártási technológia mellett, az anyagválasztéknak is tökéletesnek kell lennie. A Waldlaufer kizárólag első osztályú bőröket használ, amelyet a gyártás során meghagy olyan természetes állapotában, amennyire csak lehet, így a bőr puha és lélegző marad. A cipők belső bőr bélése, valamint az ergonomikus sarok kialakítás - alapfelszereltsége minden Waldlaufer cipőnek.

A Waldlaufer lábbelik szuper könnyű, légkamrás talppal készülnek, sarkuk az egészséges 20-35mm-es magasságban kerülnek kialakításra. Az antibakteriális, légáteresztő talpbetét minden Waldlaufer cipőben kivehető, ezért a cipők alkalmasak arra, hogy saját ortopéd talpbetéttel használják. A német ortopéd orvosok közreműködésével készült kivehető talpbetét ideálisan támasztja alá a láb boltívét, ezáltal természetes pozíciójába helyezi a lábat. A bőrbevonatú talpbetét tömör parafából készül, és színben minden esetben passzol a cipőhöz.
különböző cipő szélesség, keskenytől az extra méretig
természetes bélés
puha és rugalmas bőr felső
légpárnás talp
kivehető talp bélés
kényelmi sarok rész
optimális sarok magasság
ortho talp betét
biztonságos sarok tartás
erősített bőr bélés
bőr bélés
waldlaufer cipő tulajdonságai
waldlaufer dynamic logo
waldlaufer dynamic gördülő talpú cipő
Waldlaufer Dynamic - aktív gördülő talpú cipő
A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő fejlesztése során német ortopéd szakorvosok közreműködésével alkották meg a legújabb generációs stabil gördülő talpat. Az enyhén gördülő talpban az állás és a járás nem megerőltető, nem kell görcsösen egyensúlyozni ahhoz, hogy ne billenjünk ki stabil álló helyzetünkből. A megnövekedett közép- és oldalirányú stabilitásnak, valamint a talp biztos alátámasztásának köszönhetően viselője biztonságban érezheti magát minden felületen.

A gördülő cipő mindennapos használatával jelentősen tehermentesíti és megóvja a boka-, láb-, térd-, csípő- és gerincízületeit, ennek eredményeképpen életminőségét pozitív irányban befolyásolja. Az ismételten munkába állított izmoknak köszönhetően javul a vérkeringés és fokozódik az anyagcsere. Teste újra energikus lesz ismét megtapasztalja a könnyed, élvezetes járás élményét, mindeközben a gördülő cipő erősíti, formálja alakját, tehermentesíti és kíméli ízületeit és a megnövekvő mozgásszabadságnak köszönhetően plusz kalóriákat éget el.

A Waldlaufer Dynamic® cipők saját antibakteriális, légáteresztő, kivehető gyógy talpbetéttel rendelkeznek, melyek biztonságosan és kényelmesen támasztják alá a lábat, és a gördülő talpkiképzéssel együttesen, egyenletesen oszlatják el a terhelést az egész talp felületén. A gördülő talp kialakítás nagyon alacsony, külső szemlélőnek szinte észrevehetetlen, hasonlít a hagyományos cipőtalpakhoz, ugyanakkor jótékony hatása folyamatosan fejti ki az egész testre.

waldlaufer logo
waldlaufer kényelmi cipő
Waldlaufer klasszikus kényelmi cipők
minden alkalomra
Kíváló minőségű bőr, aprólékos gonddal kidolgozott részletek és hihetetlenül kényelmes viselet jellemzi a klasszikus Waldlaufer kényelmi cipőket. Ebben a kategóriában minden alkalomhoz és ruhához található hozzápasszoló Waldlaufer lábbeli. Nőknek és férfiaknak egyaránt.

Minden lábbeli antibakteriális, légáteresztő, kivehető talpbetéttel rendelkezik, ami ortopéd tulajdonságainak köszönhetően, kitűnően támasztja alá a láb boltozatát, ezáltal egészséges viseletet biztosít. A klasszikus Waldlaufer cipők négyféle lábfejszélességben – a keskenytől az extra szélesig - készülnek, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

A természetes bőr bélés és az ergonomikus sarok kialakítás minden Waldlaufer cipő alapja, csakúgy, mint a szuper könnyű légkamrás talp, és az ideális 25-35 mm-es sarokmagasság.

A Pro-Aktiv névvel ellátott Waldlaufer cipők relaxáló, masszázs talpbetéttel vannak ellátva, amely finoman masszírozó tulajdonságának köszönhetően, wellness élményt nyújt a lábnak.
waldlaufer ortho tritt logo
waldlaufer ortho tritt cipő
Waldlaufer Ortho Tritt
érzékeny és problémás lábra kifejlesztve
Bárki, akinek elviselhetetlenül nyomja a lábát a cipő megkönnyebbülten fog felsóhajtani, amikor megtapasztalja a Waldlaufer Ortho-Tritt vaj puha és kivételesen rugalmas bőre által nyújtott élményt. Segítségével újra átélheti a felhőtlen járás örömét anélkül, hogy kellemetlen nyomást érezne a lábán.

Különösen ajánlott fájós és ízületes lábra, valamint cukorbetegeknek. A következő panaszokra kifejlesztve: duzzadt láb, bütykös láb, kalapács ujj, eldeformált lábfej. A Waldlaufer Ortho-Tritt kivételes tulajdonsága, hogy speciálisan rugalmas és extrém puha bőrből készül, ezáltal tökéletesen felveszi az eldeformált láb formáját anélkül, hogy nyomást gyakorolna arra.A Waldlaufer Ortho-Tritt gyógycipő antibakteriális, légátersztő talpbetétje könnyedén kivehető, így akár saját ortopéd talpbetétjét is használhatja a cipőben.

A Waldlaufer Ortho-Tritt antibakteriális talpbetétje aktív szén hozzáadásával készül, amely semlegesíti a gombákat és baktériumokat, ezáltal lába egész napos hordás után is friss és higiénikus marad. A talpbetét továbbá nehéz-fémmentes, nagyfokú nedvesség elszívó tulajdonságú, és extrém rugalmas.
waldlaufer text logo
waldlaufer text cipő
Waldlaufer Tex
vízálló és könnyű túracipő
A Waldlaufer Tex cipők egy speciális membrán réteggel vannak ellátva. Ennek a lélegző membrán rétegnek köszönhetően a cipő vízálló, és meggátolja a külső hatások (nedvesség, szél, hideg) bejutását a cipő belsejébe, valamint garantálja a következőket:

 • a lélegző membrán optimális lábklímát nyújt – minden időjárásban
 • védelem a hideg és a nedvesség ellen
 • kiemelkedő kényelem, hosszú távú gyaloglás közben is

A könnyített talp többszörös sűrűségű és rugalmas, ezáltal strapabíró és komfortos a túrázás során. A lélegző bélés segít elpárologtatni a láb nedvességét, így az nem fülled bele a cipőbe, hanem friss és higiénikus marad. Az antibakteriális, légáteresztő, kivehető talpbetét optimálisan támasztja alá a láb boltozatát, így azt anatómiailag ideális pozícióba helyezi. Az egyedi túrázáshoz tervezett kaptafa megnövelt helyet hagy a lábujjaknak, valamint ergonomikusan és pontosan illeszkedik a lábközépre és a sarokra.

WALDLAUFER DYNAMIC - nőknek ízelítő kínálatunkból

   
 • Waldlaufer Dynamic női fekete gördülő talpú cipő

  24.500 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fekete gördülő talpú cipő

  24.500 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fehér gördülő talpú cipő

  22.900 Ft

WALDLAUFER DYNAMIC - férfiaknak ízelítő kínálatunkból

   
 • Waldlaufer Dynamic férfi fekete gördülő talpú cipő

  32.900 Ft

 • Waldlaufer Dynamic férfi barna gördülő talpú cipő

  31.900 Ft

 • Waldlaufer Dynamic férfi fekete gördülő talpú cipő

  32.900 Ft

 • Waldlaufer Dynamic férfi fekete gördülő talpú cipő

  32.900 Ft

WALDLAUFER KOMFORT - nőknek ízelítő kínálatunkból

   

WALDLAUFER KOMFORT - férfiaknak ízelítő kínálatunkból

   
 • Waldlaufer férfi fekete kényelmi cipő

  25.900 Ft

 • Waldlaufer férfi barna kényelmi cipő

  24.900 Ft

 • Waldlaufer férfi fekete kényelmi cipő

  24.900 Ft