Kényelmes belső kialakítás, puha talp, lágy és rugalmas bőr, kényelmi talpbetét és egészségügyileg ideális kialakítás jellemzi a kényelmi cipőket.
Hírlevél

Szeretne értesülni akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Waldlaufer kényelmi cipő

Négyféle szélesség


A Waldlaufer kényelmi cipők négyféle lábfejszélességben – a keskenytől az extra szélesig - készülnek, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

Kényelmi funkciók


Szuper könnyű légkamrás talp, kényelmes belső kialakítás, tökéletes illeszkedés és egészségügyileg ideális sarokmagasság jellemzi a Waldlaufer kényelmi cipőket.

Cserélhető talpbetét


A puha talpbetét egészségesen és kényelmesen támasztja alá a lábat, ráadásul cserélhető, így akár saját talpbetétjével is használhatja a cipőt.

Modern megjelenés


A Waldlaufer kényelmi cipőket a modern és divatos megjelenés teszi tökéletessé, ennek köszönhetően minden alkalomra megtalálható a tökéletes darab.
Waldlaufer kényelmi cipő

Lágy és rugalmas bőr

A Waldlaufer kényelmi cipő kizárólag elsőosztályú, vajpuha és rugalmas bőrből készül.

Négyféle szélesség

Többé nem fogja nyomni a lábát a cipő, mert a négyféle szélesség közül biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Kényelmi funkciók

Szuper könnyű légpárnás talp, tökéletes illeszkedés, ergonómikus sarok kialakítás, puha talpkiképzés és kényelmes belső kialakítás.

Légpárnás talp

A puha, légpárnás talp csökkenti a lépés közben keletkező ütődés-energiát, így megóvja ízületeit, ráadásul pehelykönnyűvé teszi a cipőt.

Cserélhető kényelmi talpbetét

A Waldlaufer cipő talpbetétje nem csak kényelmesen és egészségesen támasztja alá a lábat, hanem cserélhető is, így akár saját talpbetétjével is használhatja.

Egészséges sarokmagasság

Minden Waldlaufer kényelmi cipő sarokmagassága az egészségügyileg ideális magasságban készül, ami kimondottan jótékony hatással van az egész testre.

Waldlaufer logo

 

Német minőség és precizitás

Világszerte 1% alatti reklamációs arány. (A Waldlaufer cég hivatalos statisztikája)

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Négyféle lábfejszélesség

A Waldlaufer kényelmi cipők négyféle lábfejszélességben – a keskenytől az extra szélesig - készülnek, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. A Waldlaufer kényelmi cipők tervezése közben kiemelt hangsúlyt fordítottak arra, hogy még az extra széles lábfejű cipők is esztétikus megjelenéssel rendelkezzenek. Ennek okán a Waldlaufer cipőket büszkén viselheti tulajdonosuk minden alkalomra.


Női kényelmi cipő kínálat


Férfi kényelmi cipő kínálat

 

Sikertörténet

Zsoldosné Molnár Mariann, Gyöngyös

Nemrég rendeltem az első Waldlaufer kényelmi cipőmet Önöktől. Nemcsak a cipő csodálatos, mert szinte nem érzem, hogy van valami a lábamon - amellett szoknyához és nadrághoz egyaránt viselhető - és a sarokmagassága is ideális, ami számomra nagyon fontos, mert nem tudok tűsarkúban egy lépést sem tenni, de azt is el kell mondanom, hogy telefonon rendeltem, és el voltam ragadtatva az ügyfélszolgálattól! Végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak, ami sajnos nem olyan nagyon gyakori manapság...A kényelmi cipő pedig egyszerűen remek! Ezúton is köszönöm szépen!
Elolvasom mások véleményét is >>

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Páratlan kényeztetés
a lábnak

A szuper könnyű légkamrás talpszerkezet tompítja a láb és a talaj találkozásakor keletkező ütődés-energiát, ezáltal megóvja az ízületeket. Az egészségügyileg ideális sarokmagasság nem csak a lábra, hanem az egész testre kimondottan jótékony hatással van. A keskenyített, ergonomikus sarok kialakítás pontos és biztonságos
illeszkedést biztosít a lábnak.
A megnövelt belső mélység nem
csak magas lábfej esetén kényelmes,
hanem a lábujjaknak is több hely jut.


Női kényelmi cipő kínálat


Férfi kényelmi cipő kínálat

 

Bevizsgált Waldlaufer gyógycipő

GYEMSZI által hitelesített gyógycipők.

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Német minőség, modern megjelenés

Kizárólag elsőosztályú folyamatosan ellenőrzött, természetesen alapanyagokból készül a Waldlaufer kényelmi cipő. A német minőségnek és precizitásnak köszönhetően a reklamációs arány világszerte 1% alatt van. A Waldlaufer Ortho-Tritt kényelmi cipőket a modern és esztétikus kinézet teszi tökéletessé, ennek köszönhetően bármilyen alkalomra fesztelenül viselhetők.


Női kényelmi cipő kínálat


Férfi kényelmi cipő kínálat

 

Sikertörténet

Ozsvártné Gulyás Erzsébet, Gyöngyös

Nemrég vásároltam én is a Verlon cipőboltból, nagyon jó döntésnek bizonyult. A lábpanaszaim már majdnem teljesen megszűntek, a Waldlaufer gördülő cipőben dolgozom egész nap 12 órában, és mégsem fárad el a lábam úgy, mint a hagyományos cipőkben. Csak ajánlani tudom biztos, hogy fogok még vásárolni máskor is.
Elolvasom mások véleményét is >>

 

Waldlaufer talpbetét

Cserélhető kényelmi talpbetét

A Waldlaufer kényelmi cipő puha talpbetétje könnyedén cserélhető, így akár saját ortopéd talpbetétjét is használhatja bennük. A német ortopéd szakorvosok által kifejlesztett kényelmi talpbetét kényelmesen és egészségesen támasztja alá a lábboltozatot, ennek eredményeképpen természetes pozíciójába helyezi a lábat, így korrigálva a lúdtalpat és a bokasüllyedést.


Női kényelmi cipő kínálat


Férfi kényelmi cipő kínálat