Szabaduljon meg ízületi-, láb-, hát- és derékproblémáitól és éljen teljes életet újra. A gördülő talpú cipő jótékony hatással van az egész testre.
Hírlevél

Szeretne értesülni akcióinkról, újdonságainkról és nyereményjátékainkról?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Fájdalommentes járás


Tapasztalja meg a fájdalommentes, puha járás élményét, és kényeztesse lábait Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipővel egész nap.

Enyhén gördülő talp


A legújabb generációs mérsékelten gördülő talp a természetes, gördülékeny járást támogatja a láb járás közben történő átgördülésével.

Tehermentesíti ízületeit


Az enyhén gördülő talp a kényelmi talpbetéttel együttesen egyenletesen oszlatja el a terhelést a talp felületén, így tehermentesíti ízületeit.

Kényelmi funkciók


Lágy és rugalmas bőr, légpárnás talpkiképzés, kényelmes belső kialakítás, cserélhető talpbetét és tökéletes illeszkedés nyújt wellness élményt a lábnak.
Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Lágy és rugalmas bőr

A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő kizárólag első osztályú vajpuha és rugalmas bőrből készül.

Kényelmes belső kialakítás

Az optimális lábfejszélesség, a párnázott sarokrész és a tökéletesen illeszkedő forma maximális belső komfortot biztosít.

Kényelmi talpbetét

Az antibakteriális és lélegző talpbetét könnyedén kivehető, így akár saját ortopéd talpbetétjével is használhatja a gördülő cipőt.

Enyhén gördülő talp

A mérsékelten gördülő talp a gördülékeny, természetes járást támogatja, miközben tehermentesíti és megóvja ízületeit.

Alacsony talpmagasság

A Waldlaufer Dynamic gördülő cipő talpmagassága alacsony, hasonlít a hagyományos cipőtalpakhoz, az állás és a járás mindenki számára gyerekjáték benne.

Légpárnás talpszerkezet

A talpban található légpárnák puha és könnyed járást biztosítanak, valamint csökkentik a lépés közben fellépő, az ízületekre káros ütődés-energiát.

Waldlaufer Dynamic logo

 

Német minőség és precizitás

Világszerte 1% alatti reklamációs arány. (A Waldlaufer cég hivatalos statisztikája)

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Fájdalommentes,
puha járás

A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő legújabb generációs enyhén gördülő talpszerkezete a puha és fájdalommentes járást támogatja, a láb járás közben történő átgördülésével. Az ortopéd szaktudással megalkotott cipő úgy készült, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet nyújtsa a lábnak. A teljes mértékben lábbarát kialakítás, az optimálisan gördülő talp és az aktív talpbetét kombinációja által nyújtott támogatás hatékony járást és állást biztosít, miközben tehermentesíti
és megkíméli ízületeit.


Női gördülő talpú cipő kínálat


Férfi gördülő talpú cipő kínálat

 

Sikertörténet

Király Lívia Kiskunlacháza

Nyár elején látogattam el az újpesti Verlon Cipőboltba, mert a különféle lábpanaszaim miatt már egyre nehezebbé vált számomra a járás. A kedves és segítőkész eladó közreműködésével a választásom egy Waldlaufer Dynamic női gördülő talpú gyógycipőre esett. Azóta ezt a cipőt viselem legszívesebben, tényleg minden lábpanaszom megszűnt, fájdalom és fáradtság nélkül mászkálok benne naphosszat.
Minden lábfájósnak őszintén ajánlom, nekem nagyon bevált!
Elolvasom mások véleményét is! >>

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Enyhén gördülő,
stabil talp

A mérsékelten gördülő talpban minden korosztály számára gyerekjáték a járás és az állás, ráadásul a megnövekedett közép- és oldalirányú stabilitásnak, valamint a talp biztos alátámasztásának köszönhetően teljes biztonságban érezheti magát minden felületen. Az enyhén gördülő talp kialakítása nagyon alacsony, külső szemlélőnek
szinte észrevehetetlen, hasonlít a hagyományos cipőtalpakhoz.


Női gördülő talpú cipő kínálat


Férfi gördülő talpú cipő kínálat

 

Bevizsgált Waldlaufer gyógycipő

GYEMSZI által hitelesített gyógycipők. Orvosok és gyógytornászok ajánlásával.

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Gördülékeny,
élvezetes járás

A gördülő talpú cipőben újra frissebb és energikusabb lehet, ismét megtapasztalhatja a könnyed, élvezetes járás élményét, mindeközben a megnövekvő mozgásszabadságnak köszönhetően akár erősítheti-, formálhatja alakját, valamint plusz kalóriákat égethet el. A gördülő talpú cipővel újra felfedezheti a gondtalan mozgás örömét, így többé nem fognak gondot okozni a mindennapi teendők, ráadásul sokkal aktívabb és egészségesebb lehet. Élvezet lesz a mindennapi járás, és az emberek irigykedve fogják nézni, ahogy kicsattan az életerőtől.


Női gördülő talpú cipő kínálat


Férfi gördülő talpú cipő kínálat

 

Sikertörténet

Polonkainé Bartők Katalin, Gyöngyös

Már több éve csak Waldlaufer gördülő talpú cipőben járok, ami fantasztikusan jó a lábamnak. Nem hittem el, hogy valóban visszafejlődik a bütyköm, de határozottan ki merem jelenteni, hogy több éves hordás után szinte eltűnt a bütyköm. Mindenkinek csak ajánlani tudom, télen-nyáron csak ilyen cipőkben járok. Már 4 pár cipőm, ill. szandálom van. Nem csak én járok ilyen gördülő cipőben, de a férjem és az ismerőseim is, mivel mindenkinek ajánlom.
Elolvasom mások véleményét is >>

 

Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő

Cserélhető kényelmi talpbetét

A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipők antibakteriális, lélegző talpbetéttel rendelkeznek, melyek egészségesen és kényelmesen támasztják alá a láb boltozatát, és a gördülő talpkiképzéssel együttesen, egyenletesen oszlatják el a terhelést az egész talp felületén. A könnyedén kivehető és cserélhető talpbetétnek köszönhetően a Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipőt saját ortopéd talpbetétjével is nyugodtan használhatja.


Női gördülő talpú cipő kínálat


Férfi gördülő talpú cipő kínálatWaldlaufer Dynamic stabil gördülő talpú cipők - Tavasz/Nyár (Női)

   
 • Waldlaufer Dynamic női drapp gördülő talpú cipő

  25.990 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fekete gördülő talpú cipő

  24.500 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fekete gördülő talpú cipő

  19.900 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fehér gördülő talpú cipő

  24.500 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női piros gördülő talpú cipő

  19.900 Ft

 • Waldlaufer Dynamic női fehér gördülő talpú szandál

  25.990 Ft

Waldlaufer Dynamic stabil gördülő talpú cipők - Tavasz/Nyár (Férfi)

   
 • Waldlaufer Dynamic férfi barna gördülő talpú cipő

  31.900 Ft